Ce companii de taxi găsim în Țările de Jos?

posted in: Transporturi | 0

HOUTAX este o companie de taximetrie ce activeaza in orasul Houten (Netherlands) si in satele invecinate. Firma a fost fondată în 2012 si a devenit rapid un jucător de top pe piața de taxi din Țările de Jos. Motto-ul lor este simplu: Servicii de taximetrie pentru oameni de afaceri, la preturi economice.

HOUTAX, cunoscută și ca Taxi Centrale Houten, este o firma de taxi cu sediul în localitatea Houten din Țările de Jos, iar serviciile firmei oferă transportul de pasageri atât din Houten cât și din satele din regiune – Bunnik, Odijk, Werkhoven, Schalkwyk – către orașele Amsterdam si Utrecht, dar și la aeroportul Schiphol sau invers, la un preț economic.
Compania Houtax este auditata de o firma certificata in calitate in privinta experienței, calitatea serviciilor și diversele certificate necesare. Vei fi sigur că vei obține un taxi de înaltă calitate, atat pe timp de zi cat si de noapte, de la o companie de taxi locala. Atunci cand folositi compania Taxi Houten puteti plăti atat chesh cat si on-line sau cu cardul; nu vă faceți griji cu privire la modul în care plătiti.
In ultimii ani există o cerere tot mai mare pentru taxi Schiphol airport. Acest lucru i-a inspirat sa creeze un serviciu special de taximetrie din regiunea Houten catre aeroport. Houtax este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Șoferii profesioniști vă vor duce la timp la aeroport din localitățile Houten, Bunnik, Odijk, Werkhoven și Schalkwijk. Cu Taxi Centrale Houten pasagerii călătoresc confortabil și relaxant la aeroportul Schiphol, fără grija locurilor de parcare. Masinile firmei sunt noi si curate, iar șoferii sunt prietenoși. Rezervați-un taxi de la aeroport prin intermediul site-ului, e-mail sau telefon.
Taxi Centrale Houten are o vastă experiență în regiunile Amsterdam și Utrecht atât pentru public cât și pentru personalul de la ambasade, consulate și guvern. Dacă organizați o recepție, vă puteți aduce oaspeții cu Taxi Houten Amsterdam Utrecht prin servicii de transport VIP la adresa specificată. Alte servicii oferite sunt: transportul la aeroport, transfer de la un punct la alt punct, servicii orare, transport la petreceri, evenimente de noapte, excursii și diverse servicii pe care clienții le solicită.
Compania Taxi Centrale Houten își menține reputația excepțională de încredere si punctualitate pentru clienții de afaceri, dar în același timp la ei puteți comanda intotdeanua rapid un taxi ieftin de transport în regiune și la aeroport.

Follow autor:

scriu articole optimizate seo pe diverse subiecte

Leave a Reply