Cele mai simple 4 diete

posted in: Slabit | 0

Cele mai simple 4 diete, sunt sigur ca sunt atat de simple incat de multe ori, ai trecut pe langa ele si niciodata nu le-ai bagat in seama. Tocmai din acest motiv, in acest articol as vrea ca eu sa fiu cel ce te informeaza pe tine.

In primul rand, recomand cea mai simpla dieta posibila, care poarta supra-numele de dieta de dimineata. Se numeste dieta cu banane si este una din cele mai simple. Presupune consumul la micul dejun, numai a bananelor si a unui pahar cu apa. Dupa numai 2 saptamani, vei incepe sa vezi rezultatele reflectate in noua ta greutate.

Daca tot vorbim de fructe, ati putea incerca deasemenea, dieta cu struguri. Aceasta dieta presupune un regim oarecum mai drastic, in sensul ca pe perioada dietei, ~2 saptamani, timp de 3 zile pe saptamana trebuie sa consumi doar struguri. Si aici insa, rezultatele nu ezita sa apara.

O recomandare pe care multi romani ar lua-o in ras, este dieta cu cartofi. Toata lumea este de parere ca aceasta leguma ingrasa. Total gresit. Ba mai mult ajuta foarte bine in procesul de slabire daca pana si actrita Penelope Cruz a incercat-o.

Ultima insa nu cea din urma recomandare, este dieta cu peste. Aici nu mai am nevoie de prea multe completari, intrucat majoritatea stiu despre ce e vorba. Totusi, vreau sa precizez ca pentru o cura exacta, pestele trebuie sa fie consumat doar la amiaza si trebuie sa intotdeauna facut la cuptor sau la gratar.

Nu-ti mai ramane astfel decat sa alegi una din ele!

http://www.rodiete.com/dieta-cu-cartofi-%c2%93cu-dieta-penelopei-cruz-slabesti-rapid-si-elimini-apa-in-exces-din-organism/

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Leave a Reply