Dj Nunta Bucuresti – Cum sa-l alegem?

posted in: Nunti | 0

Multa lume crede ca toti Dj-ii pentru nunta din Bucuresti sau din orice alt oras al tarii sunt la fel. Ei bine, in acest domeniu chiar nu este cazul sa afirmam acest lucru. Cand esti in cautarea unui Dj pentru nunta trebuie sa iei in considerare multe lucruri pentru a te asigura ca nunta nu va fi ruinata de un dj care are o performanta slaba. Din pacate, multe persoane fac greseala sa aleaga Dj-ul cel mai ieftin, iar rezultatul nu il poti vedea decat in seara nuntii, cand este poate prea tarziu.

Asadar, pentru a alege un Dj nunta Bucuresti care sa intretina cu succes petrecerea din seara nuntii, ar trebui sa tineti cont de urmatoarele:

Are vreo referinta?

Intreaba Dj-ul daca nu te pot pune in legatura cu un cuplu la a caror nunta a participat sau intreaba-l daca nu are un site web unde sa poti vedea parerile celor cu care au colaborat. Un website unde sa poti vedea poze, video-uri de la nuntile precedente. Astfel vei observa daca invitatii erau binedispusi sau nu.

Intreaba-l daca sustine nunti la localuri/restaurante anume

Daca intretine regulat diverse evenimente la diverse restaurante poti afla de acolo daca este un Dj profesionist sau nu. Daca nu are localuri la care lucreaza constant, intreaba-l pe la ce localuri din Bucuresti sau din orasul tau a sustinut petreceri de botez sau nunti. Un Dj nunta Bucuresti profesionist cu siguranta are un protofoliu pe masura, participand la numeroase nunti in numeroase localuri cunoscute din oras. Este important sa stim daca are sau nu experienta in sustinerea unei nunti de succes.

Afla daca dispune de licenta pentru muzica difuzata

Chiar daca unii nu considera a fi esential, este important de stiut daca Dj-ul este in legalitate cu afacerea pe care o presteaza. Un Dj nunta profesionist si respectabil intotdeauna va fi in legalitate. O agentie de Dj-i din Bucuresti care plateste toate taxele pentru drepturi si dispune de Dj-i nunta profesionisti este PartyDj. Pe site-ul lor poti gasi de asemenea si alte lamuriri cu privire la modul cum personalul abordeaza nuntile sau petrecerile si se observa clar din poze si din video-uri ca fiecare eveniment la care a participat un Dj de la PartyDj s-a bucurat de succes.

Alte intrebari care ar trebui puse unui Dj nunta Bucuresti:

-Accepta cereri muzicale din partea invitatilor?

-Este flexibil in stiluri muzicale?

-Are experienta in animarea invitatilor?

-De cat timp este Dj la nunti?

-La cate nunti a participat in ultima luna?

-Sistemele de iluminare sunt incluse in pret?

-Este la curent cu noile tendinte muzicale?

-Cum va fi imbracat la nunta?

Si abia dupa ce ati aflat raspunsurile la majoritatea intrebarilor de mai sus, puteti sa il intrebati care este pretul cerut pentru a oferi serviciile sale de Dj la nunta dumneavoastra.

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Leave a Reply