Doar produse de calitate – Casa New Concept

posted in: Casa si Gradina | 0

Orice dormitor modern are nevoie de o lenjerie de pat pentru a putea fi complet, dar si pentru a asigura tot confortul necesar unei persoane. In schimb, cei mai multi oameni nu pun pret pe calitate, ci pe tariful cel mai mic, decizie care nu este neaparat si cea mai corecta.

Totusi, oricine poate profita de faptul ca se gasesc lenjerii de pat online la Casa New Concept, iar pe aceasta cale se bucura de economii de timp, fara a mai fi nevoiti sa iroseasca cateva ore prin magazine in cautarea produselor potrivite.

De toate

Fie ca este vorba despre cele mai cautate, lenjeriile din bumbac, cele satinate, Cocolino, pufoase, din colectia Hobby sau cele de lux, la Casa New Concept sunt disponibile si toate dimensiunile, pentru orice tip de pat, de la cele de o persoana, medii sau mari. Si modelele sunt foarte variate, pentru a indeplini pretentiile copiilor, adolescentilor, dar si pe cele ale adultilor.

Doar produse de calitate

Clientii interesati de lenjerii de pat au garantia calitatii, iar acest lucru este evidentiat in primul rand de aspectul grozav al produselor, dar si prin faptul ca acestea promit o lunga durata de viata, timp in care vor arata perfect, fara sa para uzate si fara ca fibrele sa se deterioreze.

Usor de intretinut

Nici intretinerea nu este complicata, iar toate regulile importante sunt mentionate pe ambalaj, pentru a nu exista riscul ca imprimeul sa se strice sau ca fibrele sa nu mai fie la fel de flexibile. Cu alte cuvinte, este esentiala omiterea substantelor de innalbire care nu ajuta deloc, dar si setarea unei temperaturi mai mari de 40 de grade. In plus, atunci cand sunt calcate lenjeriile, fierul nu trebuie setat la mai mult de 120 de grade deoarece exista riscul ca materialele sa fie deteriorate.

Leave a Reply