Turmalina – Un dar de la Dumnezeu pentru sănătate

posted in: Sanatate | 0

Turmalina este o piatră semiprețioasă care odată cu avântul tehnologic a putut fi procesată de către japonezi până în stadiul de turmalină semilichidă.

Motiv pentru care, această turmalină a putut fi înserată în materiale textile.

Aceste materiale textile fiind folosite în anumite terapii, s-a demonstrat faptul că turmalina aplicată în diferite zone, rezolvă anumite probleme de sănătate (afecțiuni osoase, musculare, articulare etc);

Mai mult decât atât, la aceste materiale textile inserate cu turmalină li s-au adăugat și magneți, ceea ce oferă sporirea calității acestora.

Pentru a înțelege de ce este importantă turmalina, trebuie să știm ce proprietăți are de o face să fie atât de apreciată de utilizatorii ei.
Turmalina are o prioprietate de încălzire în momentul aplicării. Cu toții știm că atunci când avem dureri de spate, folosim un brâu pentru a ne încălzi zona lombară și totodată pentru a se elimina durerea. Ei bine, Turmalina, oferă o încălzire suplimentară. Odată aplicată pe piele, este generată o căldură de organism, care în contact cu materialul textil inserat cu turmalină o activează și oferă o senzație de căldură mult mai mare decât dacă am folosi un material terapeutic textil normal.

Spun senzație, deoarece căldura simțită pe tegument este destul de mare, însă dacă am folosi un termometru pentru a vedea temperatura zonei în care am aplicat turmalina, aceasta ar fi de aproximativ 36,5 grade Celsius, adică temperatura normală a corpului. Asta ne dă de înteles că turmalina deși are un efect mai mare de încălzire, nu afectează și nu provoacă leziuni ale tegumentului.
Acest aspect face ca turmalina să fie într-adevăr o piatră terapeutică mai mult decât benefică pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Proprietățile sunt multiple, însă dacă dorești să știi mai multe informații despre această piatră terapeutică și de tipul de produse terapeutice în care este inserată, dă click aici!

Leave a Reply