Categorii
Electrocasnice

Paine de casa

Magazinul online de electrocasnice Electrofloridin.ro este preocupat in fiecare zi de clientii sai, multumindu-i si oferindu-le produse de calitate la preturi de criza.

Prin varietatea noastra de produse electrocasnice se afla si aparatele de preparat paine.

Sa incercam sa dam timpul inapoi aducandu-ne aminte de paine aceea sanatoasa, paine de casa asa cum o pregatea bunica, plina de proteine pregatita chiar in casele noastre in cuptorul pe lemne.

Hmmmm… vremuri de mult apuse: acum avem masina de facut paine.

Tocmai asta face Electrofloridin, magazinul dumneavoastra de electrocasnice in exclusivitate venind cu o gama variata de aparate de facut paine  de la diversi producatori de provenienta nemteasca, greceasca, frantuzeasca, etc…

Incercam sa aducem acele vremuri cumva inapoi, cei drept cu schimbarile de rigoare, ne mai fiind nevoie sa depunem atata efort fizic pentru prepararea painii acasa, apoi lasarea ei la dospit si intr-un final asteptarea de a se coace.

Nu, nu mai este nevoie de toate aceste lucruri, aceste aparate fac totul in locul dumneavostra, trebuie doar sa puneti compozitia, sa fixati programul de paine pe care doriti sa-l faceti si ultimul pas sa apasati buton START.

Ea va prepara aluatul, ea o va dospi si tot ea o va coace.

Cu aceste masini de facut paine puteti obtine painea pe care o doriti ( integrala, de secara, de seminte, inclusiv puteti prepara cozonaci sau marmelada ) chiar in casele dumneavostra.

Suna foarte tentant,  nu???

Nu intarziati sa acesati magazinul nostru de elctrocasnice online www.electrofloridin.ro, pentru a va convinge singuri !

Nimic altceva nu poate fi mai sanatos decat ceea ce noi singuri ne pregatim: paine de casa.

Magazinul online Electrofloridin.ro traieste zi de zi alaturi de dumneavostra, oferindu-va produse de caliate pentru sanatate.

Categorii
Tuning

Navigatii Audi

Nu este un simplu gps auto ci combinatia perfecta intre un gps performant si functiile de ultima generatie pe care le poate oferi acesta, prin asta intelegand touchscreen-ul de care dispune si ecranul de tip hd dar si functiile sale (harta full atat a Romaniei cat si a europei, navigatia gps auto dedicata marcii audi a4,).

Imbinarea perfecta dintre sistemul gps de care dispune acest model de navigatie audi a4 si hartile complexe pe care le are in dotare fac diferenta fata de celelalte gps-uri din gama sa.

Performanta si complexitatea sunt aduse in piata odata cu acest gps de magazinul edotec.ro care dispune de o varietate mare de sisteme de navigatie pentru marea majoritate a autorturismelor Audi.

La momentul acesta, Edotec vine cu o completare a pietei accesoriilor auto de acest tip nu numai in materie de tehnologie ci si in materie de utilitate a gps-urilor introducand pe piata o gama variata si modele de ultima generatie de tip navigatie auto.

Odata cu navigatia auto aduce si o gama variata de ale functii ale acestor produse precum dvd-ul, conector can-bus pentru integrarea comenzilor de pe volan, radio tuner am/fm cu rds, bluetooth cu a2dp, interfata i-pod cu control si posibilitatea selectarii piesei direct de pe ecranul tactil, port usb integrat si slot de carduri sd, sistem ipas optional si internet prin 3g.

Acestea fiind zise si in mod sigur starnindu-va curiozitatea, va invitam sa vizionati detaliile acestui gps pentru autoturisme Audi, impreuna cu alte specificatii tehnice si mai multe imagini in exclusivitate accesand site-ul  www.edotec.ro unde vezi gasi si multe alte produse  de tip navigatie auto interesante.

Pentru informatii suplimentare despre intreaga gama de produse si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la contact@edotec.ro sau telefonic la 0744.57.97.97.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.