Categorii
Vanzari

Zeolit – mineralul minune

Zeolitul este folosit inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza, precum si medicina ruseasca influntata desigur de cultura asiatica. Este folosit de asemenea in medicina multimilenara Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. El a fost „redescoperit” de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar si al altor boli ale mileniului trei.
Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format pe cale naturala cu milioane de ani in urma, in timpul eruptiilor vulcanice mai vechi sau mai noi de pe Terra. S-a format prin contactul lavei ultrafierbinte emisa de vulcan si apa marii. Dintre cele zeci de tipuri de zeolit, numai unul singur este folosit in terapie, si anume cel denumit clinoptilolit. Numele i-a fost dat de mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si numele se traduce prin Piatra care Fierbe(ze-lithos), sau Piatra Zeilor(zeo-lithos). Este o aluzie desigur atat la formarea acestuia prin interactiunea lavei cu apa marii, cat si la puterile sale vindecatoare.
In toate culturile si traditiile teologice, zeii au fost cei care l-au invatat pe om si…medicina. Aici ne permitem o paranteza. Ce este acela un zeu? Care este definitia Zeului? Ei bine, un zeu este o functie creatoare a Universului. Sunt entitati trimise de Universul/TOT/Dumnezeu din El Insusi, si dotate cu misiuni si puteri creatoare. Ei au creat Omul, au creat civilizatii, culturi, teologii, morala si legile/poruncile. Ultimul Zeu cunoscut, trimis de Creator este Iisus Christos( in limba traca Aesus Christeos – fiul zeilor blonzi), a carui viata si sacrificiu au avut menirea de a-l face pe om mai bun, de a-l readuce acolo de unde a fost gonit, adica in Lumina. Originea dubla a omului, Telurica si Divina, precum si Liberul arbitru, dar mai ales activitatile ezoterice ale anumitor Societati Secrete, l-au indepartat temporar pe OM de la misiunea sa, dar …nu este niciodata prea tarziu. Celor ce doresc sa-si hraneasca spiritul, le rcomand sa intre pe blogul: http://romanialuptafinala.blogspot.com.
Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural, care nu produce efecte adverse. Este organizat intr-o structura in forma de fagure, structura care-i confera acestuia capacitatea de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Este ca o ” sita moleculara” prin care se elimina eficient diferite toxine, virusi si alti contaminanti din organism.
Este necesar sa ne detoxifiem, deoarece societatea moderna ne ofera numai produse poluate, de la aerul pe care il respiram, apa pe care o bem pana la cosmetice si medicamente.
Institutul American de Oncologie a publicat urmatoarele date statistice:
– Vopseaua de par contine 5000 de substante chimice, unele cu potential cancerigen;
– Parfumul artificial contine 250 de substante chimice dintre care cea mai periculoasa este benzaldehida;
– Rujul de buze contine 33 substante chimice, metacrilat de polimetil fiind cea mai periculoasa;
– Lotiunile de corp sau fata contin 32 substante chimice, cele mai periculoase fiind metilparabeni, propilparabeni si polietilen glicol.
Ne hranim cu legume stropite cu pesticide ce cresc in pamant ingrasat chimic, carne provenita de la animale crescute cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice, peste contaminat cu mercur, etc
Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune organismul uman si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constiptiei, pentru prevenirea si tratarea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna functionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate, etc.
Datorita poluarii intense din ultimele decenii, a dvevenit tot mai clar ca organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.
Digestia dificila, disfunctia colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor al lipsei unei cure de detoxifiere. De aceea recomandam o cura de detoxifiere cu Zeolit, deoarece are capacitatea extraordinara de a extrage toate toxinele din corp.
Zeolitul este folosit ca adjuvant in diverse afectiuni, mai ales in tratamentul cancerului. Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.
Tratamentul cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului PH-ului din organism: ori de cate ori zeolitul micronizat este ingerat, el reface PH-ul normal al organismului(7,35-7,45). Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate, in acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita. Prin restabilirea PH-ului alcalin al corpului, Zeolit ajuta la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen din organism si la functionarea normala a sistemului imunitar.
Dupa ce Zeolit indeparteaza din tesuturi toxinele si metalele grele, acestea sunt prinse in sita zeolitului si apoi eliminate. El indeparteaza metalele dizolvate la nivel celular(cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida). Va extrage din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.
Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Nu este indicata administrarea zeolitului concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece acestea vor fi eliminate si medicamentul nu-si mai face efectul terapeutic
S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe afectiuni, cum ar fi diabetul, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului ale stomacului, etc.
Zeolit este o pulbere de clinoptilolit, puritate 100% si non toxic. Metalele grele sunt eliminate din organism la 6-8ore de la ingerare.
Bionatura Plus:
Compozitie: zeolit mineralizat 700mg/capsula/250cps/125RON
Econatura
Compozitie: zeolit micronizat activat termo-dinamic
600mg/capsula/250cps/99RON
Doza zilnica minima recomandata este de cate doua capsule, de doua ori pe zi, administrat cu apa, suc, sau ceai. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
Mai multe informatii, toata gama de produse Econatura si Bionatura Plus, precum si lista afectiunilor care pot fi ameliorate cu zeolit pot fi gasite pe blog: http://intrainclubbio.blogspot.com precum si pe site: http://www.cosmeticabio-zeolit.com/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Zeolit-Mineralul-minune/286937574668948
Se pot face comenzi online. Livrare prin curier rapid in max. 48ore; transportul costa 10 lei pentru Bucuresti si 20lei pentru celelalte localitati.

Moisescu Corneliu Lucian
Colaborator autorizat
Tel. 0785591691
0769747614
Email: m.corneliu_lucian@yahoo.com

Categorii
Moda

Femei perfecte!

Se poate spune că „Femei perfecte” se asemănă altor siteuri de profil, însă există argumente temeinice pentru care iese în evidenţă: „Frumusețe”, „Dietă”, „Sfaturi”, „Modă”, „Relaţii”, „Culinar”, „Carieră” şi „Gossip” sunt secţiunile realizate de redactorii noştrii femei, pentru femei, cu toată afecţiunea şi convingerea că ele reprezintă „informaţii pentru a deveni femei perfecte” într-o lume modernă, aflată într-o continuă schimbare!

Ba mai mult, ea trebuie să fie inteligentă, seducătoare şi strălucitoare în orice situaţie. În accepţia multora, există înrădăcinată încă ideea conform căreia “femeia perfectă” ar fi, înainte de toate, un etalon de frumuseţe: forme apetisante, obligatoriul 90-60-90, buze cărnoase, privire seducătoare şi posterior obraznic.

Iată că în secolul al XXI –lea, lucrurile s-au schimbat. De aceea, “Femei perfecte” se doreşte a fi – înainte de toate – un glosar de “informaţii pentru a deveni femei perfecte”. A nu se înţelege greşit, nu există cursuri de pregătire în acest sens! Ideea noastră pleacă de la premisa că în fiecare femeie există această esenţă a perfecţiunii. Şi penru asta nu trebuie să bifeze o serie de calităţi extraordinare, ci doar să fie ea însăşi; o femeie perfectă este o femeie încrezătoare în forţele proprii, o femeie care ştie să-şi facă remarcate virtuţiile şi a învăţat să-şi controleze slăbiciunile, să şi le accepte pe unele şi să şi le corecteze pe altele.

O femeie perfectă este cea care nu se străduieşte peste măsură să atingă acest nivel, ştiind prea bine că poate obţine contrariul. Este exemplul potrivit de moderaţie, amestecul optim de înţelepciune, echilibru şi înţelegere. Ea nu tânjeşte după aprecierea tuturor, ştie că frumuseţea vine din interior. Orice femeie va deveni la un moment dat femeia perfectă pentru cineva!

 

Categorii
Locuri de munca

Instructiuni proprii SSM

Candva, la inceputurile revolutiei industriale, cu mai bine de un secol in urma, singurul lucru care conta pentru angajatori era productivitatea muncii. Astfel, in orice conditii de munca, angajatul trebuia sa indeplineasca norma impusa. Din fericire, timpul a trecut, gandirea a evoluat si astazi protectia muncii face parte integranta din viziunea manageriala globala.

Ca angajator, vrei ca angajatii sa iti respecte investitia, sa manifeste un interes deosebit pentru munca executata. La randul lui, angajatul are nevoie de recunoastere a eforturilor depuse. Aceasta recunoastere nu trebuie sa fie numai de natura materiala. Un interes sporit fata de starea lui de sanatate, sau grija pentru asigurarea unor conditii decente in care sa-si desfasoare activitatea de munca constituie factori firesti in exprimarea respectului reciproc ce trebuie sa existe intre cele doua parti, angajator si angajat.

Specializata in consultanta pentru protectia muncii dar si pe domenii conexe, precum cel de prevenire si stingere a incendiilor sau cel al resurselor umane, Aurelian Consulting ajuta nu numai la pregatirea – instruirea si verificarea – personalului ci si la crestea cifrei de afaceri. Prin incredintarea acestor servicii, Aurelian Consulting reduce schema de personal cu atributii birocratice si inlesneste crearea unor noi posturi ce acopera latura productiva a afacerii.

Pachetul de legi ce constituie suportul legal in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, prevenirea si stingerea incendiilor precum si resursele umane si personal acopera si delimiteaza atributiile, drepturile si obligatiile tuturor participantilor la desfasurarea activitatii de munca. Pentru a elimina orice ambiguitate, setul de instructiuni SSM este elaborat detaliat pentru toate domeniile economice.

Instructajul angajatilor in domeniul protectiei si la locul de munca este clar stipulat in cadrul normelor de protectie a muncii. Realizat de catre Aurelian Consulting in temeiul legii 319 din 2006, instructajul privind protectia muncii constituie o premisa certa in pastrarea integritatii atat a locului de munca cat si a angajatului care deserveste acel post de lucru.

iprotectiamuncii

Categorii
Turism

Cateva sfaturi pentru achizionarea unui bilet de avion ieftin

Cu putina rabdare si ambitie poti face rost de bilete de avion ieftine spre orice destinatie doresti din lume si asta fara sa ai impresia vreun moment ca „rupi contul bancar in doua”. Daca nu cunosti pe nimeni care lucreaza in domeniul acesta, nu te pripi, deoarece ai si tu sanse sa pui mana pe bilete de avion la preturi avantajoase in orice moment.

Cativa pasi pentru a dobandi aceasta oportunitate este sa fi totdeauna la curent cu ultimele stiri din industria zborurilor din toata lumea. Asa ai posibilitatea sa vezi care sunt razboaiele firmelor de zbor, bonusurile acestora si multe altele. Alt sfat de tinut minte este ca in general cele mai ieftine zile de zbor sunt cu siguranta cele de marti, miercuri si sambata. De asemenea zborurile la miezul noptii, sau dimineata devreme sunt de regula cele mai ieftine din timpul unei saptamani normale.

O alta chestie de care trebuie sa ai habar este ca atunci cand apelezi la o firma pentru rezervarea unuia (sau a mai multor) bilete de avion este sa intrebi daca acesta presupune si anumite discount-uri cand vine vorba de o masina inchiriata, o camera de hotel la un pret redus si multe alte servicii care te vor ajuta cand ajungi la destinatie.

De asemenea incearca sa cauti agentii sau firme mari care cumpara bilete de avion in masa, punandu-le apoi la vanzare la preturi foarte low pentru a ajuta firma de zbor sa-si ocupe locurile.

Cam acestea ar fi o parte din sfaturile care le poti folosi ori de cate ori ai nevoie de niste bilete de avion ieftine.

Categorii
Bani pe internet

Se poate face bani pe net?

O întrebare foarte bună este că este posibil pentru un om obisnuit, fără sume mari de bani, să facă bani pe internet. Stiim că marele site-uri de ştiri şi webshop-uri intr-adevăr fac o gramadă de bani, dar fără investiţii şi cunoştinţe profundate, ce posibilităţi sunt, să câştigăm şi noi ceva.

Ca să porneşti o afacere mică pe net, de exemplu un blog cu anunţuri adsense, nu ai nevoie de sume mari de bani. Ai nevoie de un domain name, care costa aproximativ 10 dolari pe an, şi mai ai nevoie de un hosting, care costă cam 5 dolari pe lună. Nu ai nevoie de cunoştinţe în informatică, instalarea unui software, ca si wordpress pe un site, este asa de simplu, parca ai instala winampul pe pc.
Ce trebuie sa stii, e sa scrii articole, ce vrea publicul. Sa stii sa generezi un content, care toate lumea vrea să citeasca.
Trebuie să mai pricepi un pic la seo, dar acest lucru nu este foarte complicat. Trebuie doar sa găseşti lincuri, pentru pagina ta web. Lincuri poti gasi cel mai simplu, prin înscriere în directoare web, şi în articole web. Deci, trebuie doar să stii să foloseşti google-ul, şi să scrii o descriere scurtă despre pagina ta.

De fapt, bani prin anunţuri nu vin aşa de repede cum de obicei vor oameni. Trebuie să aşteptăm câţva luni, ca să primeasca acest site nişte vizitatori. Dar dacă ai scris destul de multe, şi de bune articole, şi ai găsit destul de multe de linkuri, vei avea şi vizitator, şi bani.

Pentru mai multe informatii despre cum poţi face bani online, viziteaza site-ul nostru: faci bani online

Categorii
Automobile

Cum putem recupera banii de pe asigurari

In momentul in care vindem o masina, suma platita pe asigurarea RCA poate fi recuperata, in cazul in care asigurarea RCA este valabila in continuare. Aceeasi procedura se aplica si in cazul unui autovehicul asigurat cu o polita CASCO care a fost platita de exemplu pana la sfarsitul anului. Pentru a calcula suma exacta care trebuie recuperata se poate folosi un calculator RCA. http://www.asigurarircaieftin.com/rca-calculator

Daca de exemplu vindem in luna iulie o masina pentru care a fost incheiata asigurarea de raspundere civila obligatorie in luna ianuarie pentru un an intreg, in acest caz putem inainta companiei de asigurari o cerere prin care solicitam rambursarea platii facute (deoarece, in fapt, plata respectiva a fost refacuta de catre noul proprietar al autovehicolului).

Comisiei de Supraveghere a Asiguratorilor a emis detalii clare despre asigurarile RCA si modul in care contravaloarea unei polite RCA platite poate fi recuperate. De asemenea exista precizari legislative referitoare la poliţele CASCO. http://www.fullcasco.com/

Cert este ca nu foarte multa lume cunoaste legislatia si faptul ca este indreptatita sa primeasca contravaloarea asigurarii ramase pana la sfarsitul perioadei contractuale in cazul in care vinde autoturismul. Litera legii spune ca ” Persoana care vinde un vehicul are dreptul să primească înapoi de la asigurătorul RCA partea din prima plătită, aferentă perioadei rămase până la expirarea valabilităţii asigurării, dacă nu a produs prejudicii pe perioada derulării contractului”.

Ca si actiune efectiva, persoana ca vinde masina trebuie sa se prezinte la brokerul de asigurare cu care a incheiat polita, avand asupra sa actele de identitate si contractul de vanzare cumparare al autoturismului, impreuna cu vechea polita RCA valabila pe numele sau. Pe baza acestor documente asiguratorul ii returneaza suma de bani care a fost platita deja in avans de catre acesta.

Categorii
Alte Sporturi

Bowling, un sport cu vechime

Unele dintre jocurile cu bile care au cea mai mare atractie, si ca sport pe de alta parte, este bowling-ul.

Bowling-ul face si el parte din seria celor mai vechi jocuri de pe pamant avand radacinile in Egiptul antic inca din anul 3200 i.e.n. Acest joc cu bile a fost preluat de babilonieni dupa care Julius Caesar l-a adus pina in nordul Italiei.

Bowling-ul din zilele noastre a aparut prima oara intr-un articol dintr-o carte veche de 800 de ani si era jucat de catre nobili pe un teren neacoperit conform insemnarilor. Anul in care bowling-ul modern a sarit mai mult in atentia pasionatilor a fost 300 e.n., fiind considerat un proces de purificare a crestinilor din acea vreme. Versiunea jucata de olandezi era asezarea celor 9 popice sub forma unui diamant, iar obiectivul era ca doar popicul care se afla in mijloc sa fie doborat.

Acest sport a cunoscut dealugul timpului o dezvoltare contuinua, astfel incat in ziua de azi se organizeaza campionate in sali cu piste special amenajate prevazute cu tabele electronice de marcaj si multe alte optiuni. Suprafata de joc a bowlingului este compusa dintr-o pista de aproximativ 23 metri lungime si 1 metru latime, pe fiecare parte a pistei existand cate un canal pentru bilele care cad inainte de a lovi popicele cat si pentru intoarcerea bilelor catre linia de avant.

Bilele de bowling au suferit schimbari dealungul timpului, ele au fost facute prima oara din pietre, lemn apoi ajungandu-se la cauciuc si mase plastice in vremea noastra. Astazi cele mai performante bile se fabrica din uretan rasina sau particule.

Jocuri cu bile au aparut si pe site-uri precum: www.jocuricubile.ro sau www.jocurigratis12.com unde veti putea incerca tot felul de jocuri de acest tip.

Categorii
Mobilier

Cum sa devii expert in alegerea propriei saltele?

O saltea de pat confortabila iti va oferi intotdeuna un somn odihnitor si sanatos! De aceea este necesar ca atunci cand ne decidem sa achizitionam sau sa schimbam o saltea sa ne formam o idee clara asupra utilizarii sale ulterioare. Se poate afirma că a cumpăra o saltea este o investiţie pe termen lung şi, de ce nu, o investiţie în propria bună – stare! Aşadar, cumpără-ţi salteaua pe care ţi-o doreşti numai după ce devii un cumpărător educat!
Pentru cei ce se confrunta cu dureri de spate si un somn care nu le ofera odihna dorita le recomandam o saltea ortopedica. Saltele ortopedice sunt realizate pe un schelet metalic, denumit miez elastic, format din arcuri din oţel temperat şi indeformabil, fapt ce asigură saltelelor elasticitatea, flexibilitatea şi mai ales rezistenţa necesară. În funcţie de preferinţele dumneavoastră, miezurile elastice pot fi îmbracate în mai multe straturi de: pâslă rigidă, vată textilă, lână sau poliuretan, iar de cele mai multe ori vi se oferă saltele cu două feţe, pentru vară şi pentru iarnă.
Printre alegerile celor mai pretentiosi se numara si tipul de saltele memory. Acestea dispun de o proprietate speciala, adaptandu-se la temperatura existenta in camera. Astfel atunci cand este mai cald in camera, saltelele memory foam devin mai moi, iar cand este mai frig devin mai ferme. Cel mai important de retinut este faptul ca acest tip de saltea prezinta un grad inalt de confort, iar in momentul in care te intinzi pe ea ia forma corpului, asigurand astfel o pozitie corecta a coloanei vertebrale si implicit eliminarea eventualelor dureri de spate.
Concluzionand, daca sunteti in situatia de a alege o saltea care sa va ofere mai mult confort nu ezitati sa alegeti unul din modelele prezentate de noi mai sus.

expert-saltele.ro/saltele-saltex/ortopedice/”

Categorii
Facultate

Sfaturi privind realizarea lucrarii de licenta

Prin acest articol doresc sa va impartasesc din experienta proprie cateva sfaturi privind realizarea unei lucrari de licenta. Ca student de cele mai multe ori timpul alocat facultatii este cat destul de mic asa ca incearca sa urmaresti sfaturile de mai jos pentru a-ti realiza lucrarea de licenta intr-un timp cat mai scurt si cat mai eficient.

1. Incearca cat mai din timp posibil sa-ti alegi tema pentru lucrarea de licenta, recomandat ar fi chiar de la inceputul ultimului an de facultate.

2. Daca tot ai posibilitatea sa-ti alegi ce tema doresti, gandeste-te totusi ca trebuie aleasa o tema intr-un domeniu in care detii cunostiintele necesare realizarii ei, asa ca fa-ti o lista cu posibile teme pentru lucrarea de licenta si prin eliminare stabileste-ti tema finala.

3. Dupa ce ai ales tema, vei avea nevoie de un profesor indrumator, care bine inteles trebuie ales in functie de materia aferenata lucrarii. Cu toate ca nu pare atat important acest aspect, nu este asa, pentru ca finalizarea lucrarii de licenta este un proces de lunga durata, timp in care va trebui sa colaborezi des cu profesorul indrumator.

4. Impreuna cu profesorul indrumator realizeaza un cuprins pentru lucrarea de licenta, deoarece conteaza experienta lui si iti poate oferi sfaturi destul de subiective vis-a-vis de cerintele pentru o lucrare de licenta buna.

5. Odata stabilita structura lucrarii incepi sa aduni materiale necesare (carti, cursuri, tratate, etc.) si sa trasezi cateva linii dupa care vei dezvolta ulterior lucrarea.

6. Foarte important incearca sa-ti fixezi termene limite, de exemplu, pentru primul capitol al lucrarii sa nu lucrezi mai mult de doua saptamani…

7. Nu trebuie sa vezi realizarea unei lucrari de licenta ca pe o corvoada, gandeste-te ca este ultimul pas si vei termina facultatea, asa ca incearca sa dai tot ce poti pentru o nota cat mai mare.

Daca nu ai timp sa-ti faci lucrarea de licenta sunt multe site-uri pe internet care ofera lucrari de licenta la comanda.

Categorii
Hobby-uri

Cazinourilor online ofera divertisment si posibilitati de castig

Siteurile cazinourilor online atrag jucatorii prin varietatea informatiilor oferite celor interesati de jocurile online, prin permanenta actualizare a informatiior, dar si printr-o grafica de o calitate deosebita a jocurilor.
In ultimii ani, numarul cazinourilor online a crescut in mod considerabil, datorita faptului ca tot mai multi oameni sunt atrasi de posibilitatea usoara de a le accesa, dar si de ofertele pe care le propun aceste cazinouri. Site-urile ofera oricui jucator posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod placut, dar si sa castige o anumita suma de bani.
Cazinourile online se intrec in a prezenta jucatorilor oferte tentante precum bonusurile, compensatiile sau posibilitatile de castig, cu care acesteaisi atrag clientii. Pe langa aceste informatii, cei interesati pot gasi stiri din acest domeniu, actualizate la zi, precum turneele si concursurile care se organizeaza, evolutia celor mai cunoscute cazinouri online, impactul acestora asupra oamenilor, interesul unor vedete pentru cazinouri si jocuri de noroc, filmele care se fac despre acest subiect.
Informatii din domeniu jocurilor de noroc sunt permanent urmarite de cei pasionati. In primul rand, fiecare site propune un numar considerabil de jocuri, multe dintre ele foart populare, cum ar fi : Poker, Ruleta, Blackjack, Craps, Baccara sau sloturile. Siteurile propun apoi liste cu cele mai renumite cazinouri online, topuri ale acestor cazinouri sau bonusurile pe care cazinourilor le propun jucatorilor.
Siteurile ofera in egala masura informatii competente despe regulile de joc, strategii de joc, menite sa asigure castigul jucatorilor, sfaturi utile pentru jucatorii incepatori. Unele cazinouri online propun si optiunea de a paria permanent la jocurile sportive.
Accesand pagina oricarui cazinou online oricine, lumea fascinanta a jocurilor de noroc ofera relaxare si posibilitati de castig