Categorii
Locuri de munca

Angajari in strainatate in domeniul medical

Conform portalului de recrutare www.infomunca.ro , medicii si asistentele medicale din Romania sunt din ce in ce mai cautati in strainatate, in tari precum Spania, Germania, Anglia, Franta, Elvetia, Danemarca, Italia, Suedia si Norvegia. Cererea este atat de mare, incat foarte multi angajatori accepta chiar si candidati fara experienta in unele cazuri. Totusi, cunoasterea unei limbi straine este absolut necesara pentru obtinerea unui job in strainatate in domeniul medical.
Incepand din 1 Septembrie 2011 pana in prezent (20.02 2012) pe Infomunca.ro au fost postate aproximativ 300 de oferte de munca (aprozimativ 1500 posturi disponibile) pentru strainatate in domeniul medical. La mare cautare se afla asistentii medicali generalisti (dar nu numai), medicii specilaisti: Urgente, Chirurgi, Psihiatrii, Anestezisti, Oftalmologi, Dermatologi, dar intr-o masura deloc lipsita de importanta se cauta si medici de familie sau medici primari si chiar si medici rezidenti.
Pe langa medici si asistente medicale, angajatorii straini cauta si infirmieri/infirmiere, dar de data aceasta, restrictiile sunt putin mai mari, in cele mai multe cazuri sunt cautati doar cei cu experienta relevanta in domeniu.
Salariile oferite de angajatorii straini personalului medical din Romania sunt incomparabil mai mari decat salariile primite de acestia in tara. Salariile variaza intre 900 Euro Net si 5000 Euro Net sau chiar mai mult in tari mai dezvoltate precum Norvegia, UK sau Germania. Salariile variaza in functie de pozitie, experienta si bineinteles, tara . Cu toate ca cererea pe piata muncii din Europa este atat de mare, numarul celor care isi gasesc efectiv un loc de munca in strainatate este mai mic decat ne-am fi asteptat si acest lucru se datoreaza faptului ca intotdeauna, angajatorii doresc doar candidati care vorbesc fluent cel putin limba engleza (sau dupa caz limba germana, Italiana sau franceza). Mai mult decat atat, unii angajatori (cei drept mai putini) accepta doar candidati care poseda atestate lingvistice recunoscute international gen Goethe etc. ‘
Conform unei analize facute de Infomunca.ro pe parcursul ultimelor 6 luni (perioada Septembrie 2011 – Februarie 2012), joburile din strainatate destinate personalului medicalreprezinta cea mai mare pondere din totalul joburilor pe care angajatorii straini le pun la dispozitie romanilor.

Categorii
Locuri de munca

Oferte de munca in strainatate pentru romanii care au studii superioare

Se stie foarte bine ca in ultimii ani, din ce in ce mai multi romani cu studii superioare au ramas fara un loc de munca. Din pacate, la fel ca si in anii trecuti si in acest an, persoanele cu studii superioare, nu sunt foarte cautate nici de angajatorii din Romania, dar nici de cei din strainatate.
Incepand cu 1 Ianuarie 2012 si pana in 15 Martie 2012, companiile de recrutare din Romania, au postat pe portalul de joburi www.infomunca.ro 69 de oferte de munca destinate persoanelor cu cetatenie romana care au studii superioare (adica 5.2% din totalul ofertelor de munca postate pe site in aceeasi perioada). In perioada mai sus mentionata, prin intermediul acestor oferte de munca, companiile de recrutare au cautat nu mai putin de 1348 de persoane care au terminat o facultate sau urmeaza cursurile unei facultati. Avand in vedere ca portalul de locuri de munca Infomunca.ro, gestioneaza peste 90% din joburile pentru strainatate destinate Romanilor, putem trage concluzia ca analiza facuta de noi reprezinta defapt situatia reala si generala la nivelul tarii a ofertelor de munca in strainatate destinate romanilor cu studii superioare.

In aceeasi perioada – 1 Ianuarie 2012 – 15 martie 2012 pe Infomunca.ro au aplicat la joburi 16211 persoane dintre care 4454 (adica 27.4 %) sunt persoane cu studii superioare. Din cele 4454 persoane care au aplicat la diferite oferte de munca de pe portal, 3214 (adica 72.1 % din totalul persoanelor cu studii superioare) au aplicat la oferte de munca in strainatate. Aceasta analiza demonstreaza inca odata interesul romanilor cu studii superioare pentru locurile de munca din afara granitelor.

Romanii cu studii superioare iau salarii de peste 3000 euro in tari precum: Arabia Saudita, Danemarca, Dubai, Finlanda, Franta , Germania, Norvegia si Marea Britanie. Angajatorii din aceste tari, cauta in special Personal Medical si Sanitar dar si Ingineri cu experienta in Constructii sau in domeniul Petrol si Gaze. Pozitiile pentru romanii care au studii superioare sunt foarte putine, insa, asa cum era de asteptat, acestea sunt mai bine platite de catre angajatorii straini decat pozitiile destinate personalului fara studii superioare. Daca salariul unui doctor roman care munceste in Germania poate sa ajunga in unele cazuri chiar si la 4000 – 5000 euro NET, inca din prima luna, in Grecia unui ospatar I se ofera intre 450 si cel mult 700 euro Net.

Categorii
Locuri de munca

Unde muncim in strainatate in 2012?

Pana acum cativa ani, tarile preferate de romanii care doreau sa munceasca in strainatate erau Spania si Italia.

Motivul pentru care romanii preferau aceste tari este foarte simplu. Ambele ofereau salarii mult peste media salariilor din Romania. Pe langa acest lucru, atat Spania cat si Italia au o limba de origine latina, la fel ca si limba romana, aspect care este foarte important in cazul in care doresti sa inveti limba tarii respective.

Pe langa acestea, se mai adauga si clima calda specifica acestor tari, care bineinteles, nu poate sa aduca decat avantaje celor care locuiesc acolo. Datorita situatiei economice globale, locurile de munca pe care aceste tari le pun acum la dispozitie romanilor sunt aproape inexistente. Incepand din 2009 si pana in prezent, situatia Romanilor care munceau in aceste 2 tari s-a inrautatit dramatic, conform unei analize facute de portalul de locuri de munca www.infomunca.ro . In aceste conditii foarte multi dintre romanii care mai demult munceau acolo, au fost nevoiti sa se reorienteze spre alte tari sau sa vina inapoi in Romania.

In tari precum Germania, Franta, Marea Britanie, inca se mai cauta personal din Romania insa conditiile sunt foarte dure. Se cauta in general doar persoane care stapanesc foarte bine o limba straina si care au cel putin cativa ani experienta in pozitia pentru care aplica. La mare cautare sunt doctorii, asistentii medicali, infirmierii si personalul in domeniul turistic.

In ciuda situatiei economice din Grecia, aici inca se cauta personal in domeniul tursitic insa salariile au scazut mult in ultimii ani. Cipru este o alta tara care cauta in continuare personal din Romania. Situatia Ciprului este una speciala deoarece aceasta tara este vizitata anual de milioane de turisti, majoritatea dintre ei englezi, iar populatia Ciprului este de aproximativ 700000 (sapte sute de mii) de locuitori. Diferenta dintre numarul mare de turisti care viziteaza Cipru si numarul mic al populatiei este motivul pentru care in aceasta tara a fost si va fi si pe viitor nevoie de personal din strainatate. Populatia locala pur si simplu nu face fata fluxului de turisti care viziteaza Cipru in fiecare an. Desi in Cipru cererea de forta de munca este destul de mare inca, salariile nu sunt foarte atractive pentru cetatenii romani. Cu toate acestea multi romani pleaca la munca in Cipru , in lipsa altor oferte de munca mai avantjoase.

Odata cu scaderea salariilor din Romania si cu conditiile din ce in ce mai dure impuse de angajatorii tarilor din UE , ofertele de munca din tarile arabe precum Arabia Saudita, Dubai, Qatar, Kuwait, Bahrain, Afganistan au devenit destul de cautate. Tarile arabe au in general o economie bazata pe turism si pe extractia de petrol si gaze naturale. Din aceasta cauza, cererea de forta de munca a acestor tari este axata pe cele 2 domenii. Salariile variaza foarte mult in functie de experienta si pozitia obtinuta. Datorita, in principal, zacamintelor naturale de petrol existente pe teritoriul acestor tari, economiile unora dintre acestea au inceput sa rivalizeze cu economiile tarilor dezvoltate din UE. Mai mult decat atat, spre deosebire de angajatorii din Cipru, Grecia sau alte tari europene, angajatorii din tarile arabe, suporta in cele mai multe cazuri toate cheltuielile necesare angajarii, inclusiv transportul dus- intors. Toate aceste avantaje, vor avea foarte curand ca si consecinta, o reorientare a romanilor inspre tarile arbe.

Categorii
Locuri de munca

Romanii sunt atrasi de joburile din tarile arabe

Conform unuei analize facute de www.infomunca.ro ,in ultimii ani, tarile arabe ofera din ce in ce mai multe oportunitati de angajare cetatenilor romani in domenii precum: It, Hoteluri/Turism, Restaurante, Industrii si Productie, Inginerie, Personal Medical/Sanitar, etc. Odata cu micsorarea semnificativa a salariilor din tarile europene si in acelasi timp cu introducerea in unele tari din UE, de noi restrictii pentru cetatenii romani doritori sa obtina un job in strainatate, atentia romanilor a inceput sa se indrepte spre tari precum: Qatar, Bahrain, Dubai, Arabia Saudita, Kuwait, Abu Dhabi. In aceste tari, nivelul de trai a devenit in ultima perioada comparabil cu cel al tarilor dezvoltate din UE.

De obicei, se face o mare greseala in momentul in care oamenii aleg tara unde doresc sa munceasca. Singurul aspect pe care romanii il iau in considerare cand fac aceasta alegere este salariul si de aceea, daca intr-o anumita tara salariul este mare, in general oamenii doresc sa munceasca in acea tara. Acest rationament este total gresit. Pe baza acestui rationament, in capul listei tarilor preferate de romani, inca se afla Marea Britanie. Problemele apar dupa ce se ajunge in Marea Britanie. Doar atunci oamenii observa ca desi salariul este mai mare decat in celelalte tari, costurile necesare asigurarii unui nivel de trai decent sunt imense. Si atunci care este diferenta daca muncesti in Marea Britanie si obtii un salariu de 1500 lire din care ramai cu 500 lire dupa ce iti platesti chiria, masa etc, sau muncesti intr-o tara araba pentru un salariu de 1000 dolari/luna insa toate cheltuielile legate de cazare, masa, transport, asigurari medicale si sociale sunt suportate de catre angajator? Desi foarte putina lume stie acest lucru, traiul in unele tari arabe este la fel de bun sau chiar mai bun decat in multe tari din UE.
Spre deosebire de majoritatea angajatorilor din Europa, companiile din tarile arabe suporta intotdeauna costurile legate de transport ale viitorilor angajati din Romania. Costurile legate de transport sunt suportate atat pentru dus cat si pentru intors, astfel incat distanta relativ mare si costurile destul de piperate ale biletelor de avion sa nu fie un impediment pentru romani in acceptarea jobului. Costurile de transport sunt suportate de catre compania angajatoare, nu doar la inceputul sau sfarsitul contractului de munca. In unele cazuri, daca angajatul isi doreste sa vina in concediu in Romania, compania angajatoare suporta si aceste costuri de transport.
Un alt aspect de remarcat este faptul ca tarile arabe inca mai cauta specilaisti din Romania, spre deosebire de restul tarilor din UE unde in afara de doctori si asistenti medicali, majoritatea angajatorilor cauta personal putin calificat, nicidecum specialisti. Salariile de baza oferite romanilor de angajatorii din tarile arabe, pot sa atinga cifre frumusele pentru specialistii in IT . Pentru pozitii precum Enterprise Architect sau Manager IT Shared Services, pe langa salariul de baza de 7400 dolari, angajatorii ofera o indemnizatie sociala de cel putin 700 dolari/luna, dar poate sa ajunga si la 1100 dolari/luna pentru persoanele care au familie. Pe langa aceasta, angajatii mai primesc si o indemnizatie pentru locuinta care poate fi intre 3700 si 5000 dolari/luna. Ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns , specialistii in IT mai primesc lunar si o indemnizatie de transport de aproximativ 800 dolari/luna. Daca facem un mic calcul, ajungem la concluzia ca un Specialist IT poate sa castige in unele tari arabe pana la 14300 dolari/luna.

Categorii
Spiritualitate/Credinta

Despre Florii

Sarbatoarea Floriilor are loc in ultima duminica dinaintea Pastelui si marcheaza Intrarea lui Iisus Hristos in Ierusalim.
Numele sub care este serbat acest eveniment religios poarta numele de Florii datorita faptului ca Iisus Hristos a fost primit de locuitorii Ierusalimului cu flori si cu ramuri de maslin.
Primele mentiuni istorice care sa ateste existenta acestui eveniment provin inca din secolul al IV-lea.
Traditia spune ca Floriile se sarbatoareau cu cel mai mare fast in Curtile Domnesti din Tarile Romanesti. Participau imparatii respectiv domnii cu demnitarii lor , carora li se imparteau faclii aprinse asa cum se obisnuieste si cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.
Tot in aceasta zi deosebita se obisnuieste ca toti cei ce poarte nume de flori sa fie sarbatoriti de catre cei dragi si sa primeasca felicitari de florii.

De Florii oamenii merg la biserica unde sfintesc crengi de slacie care acestea ulterior se pun in case la geamuri, usi sau porti pentru a avea noroc tot anul si pentru a feri locuinta de evenimente negative. In unele zone ale tarii, locuitorii obisnuiesc sa se incinga peste mijloc cu aceste crengute de salcie, credinta spunand ca acest lucru ii va feri de rele si ii va proteja intregul an.
Floriile sarbatoresc intr-un fel revenirea naturii la viata, aceasta zi fiind de fapt o zi a florilor si a elementului vegetal in cadrul traditiilor pipulare romanesti. O alta traditie ar fi ca in noapte de Florii, fetele tinere sa-si puna busuioc sub perna pentru a le face mai frumoase si pentru a le ajuta sa se marite in decursul acelui an. In unele regiuni din Muntenia se crede ca acei care se spala pe cap in aceasta zi sfanta risca sa albeasca precum coroanele albe ale copacilor. Se crede ca pentru a fi protejati de rele este bine sa punem in apa de baie cateva flori sfintite de la biserica.

Categorii
Arta culinara

Ce mancam de Pasti ?

Mai este foarte putin si soseste Pastele, una dintre cele mai mari sarbatori ale romanilor. Mai exact pe 15 aprilie, sarbatorim Invierea Domnului Iisus Hristos. Odata cu sosirea acestei sarbatori, suntem obisnuiti sa avem pe masa preparate din miel. Asa cum este traditia porcului de Craciun, de Paste este mielul, pe post de „porc”. Eu unu nu ma omor cu preparatele din miel, dar drob de miel mananc cu mare placere. Deoarece este o reteta pe care multe persoane o gastesc in aceasta perioada, m-am gandit sa vin cu o mana de ajutor pentru cei care nu stiu sa gateasca drob.
Prepare drob de miel:

Ingrediente
1 kg organe de miel (plamani, ficat, inima, limba; cantarite dupa fierbere si tocare)
2 cepe
2 legaturi de ceapa verde (10 fire)
2 legaturi patrunjel
2 felii paine mai veche (fara coaja)
150 ml lapte
8 oua fierte tari
4 oua crude
1 lingurita rasa sare
1 lingurita rasa piper
80 ml ulei

Preparare
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute.
Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot.
Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua fierte.
Painea se pune la inmuiat cu putin lapte.
Se scurg bine organele si cum se racoresc se toaca cu cutitul cat mai marunt.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa la foc mediu, spre mic pana este moale. Se adauga organele tocate si se prajesc la foc mediu timp de 10 minute, amestecand mereu. Se trage de pe foc.
Se adauga ceapa verde si patrunjelul, ouale tocate si painea stoarsa de lapte. Se amesteca totul foarte bine.
Se condimenteaza amestecul cu sare si piper.
Se bat 3 oua mari crude si se pun peste amestecul racorit. Se amesteca bine.
O tava de chec se unge foarte bine cu ulei (inclusiv pe margini). Se aseaza 1/3 din compozitie pe fundul formei.
Deasupra asezati restul de 4 oua fierte intregi. Se acopera ouale cu restul de umplutura.
Bateti ultimul ou crud ramas si ungeti drobul cu el.
Dati drobul la cuptor, la 180C pentru 50 minute. Cand il scoateti treceti cu un cutit pe margini. Lasati sa se raceasca. Se pastreaza la frigider.

Categorii
Divertisment

Desene animate cu Tarzan

Cati dintre voi nu a-ti urmati cu o placere deosebita desenele animate cu Tarzan, Hugo, CIta, cercetatorul nebun ce vroia sa puna mana pe Tarzan precum si animalele haioase ce il ajutau de fiecare data cand se afla intr-o incurcatura majora. Ei bine noi ne-am gandit sa va oferim aceasta placere de a va aduce aminte de frumoasele desene animate cu Tarzan, iar de acum le puteti urmari de la primul episod pana la ultumul pe site-ul nostru in categoria speciala denumita Desene cu Tarzan; aici puteti viziona cele mai noi episoade in mod gratuit fara a fi nevoit macar sa iti creezi un cont activ. Desenele cu Tarzan si prietenii lui sunt unele dintre cele mai urmarite desene de pe site, si tocmai de aceea noi vrem sa ne asiguram ca in pagina dedicata desenelor cu Tarzan gasiti tot ce aveti nevoie.

In curand pe site va aparea o categorie de jocuri online cu Tarzan unde poti chiar tu sa il ajuti pe super eroul tau favorit sa se lupte cu oamenii ce vor sa ii faca rau, sa evadezi alaturi de el din capcanele ce ti-au fost intinse. Multe dintre jocurile cu Tarzan sunt de domeniul logicii, ceea ce va implica distrugerea cristalelor, diamantelor precum si rezolvarea anumitelor probleme de indemanare alaturi de personajul principal al jocului.

In cazul in care doriti un anumit episod cu Tarzan si aventurile lui va trebui sa ne contactati cu ajutorul formularului de pe site, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si vom incerca sa va ajutam cu cea mai mare placere. Speram ca am reusit sa va satisfacem placerea celor interesati de acest personaj fabulos si totodata vi-am dezvalut un mic loc al distractiei online.

Site-ul cu Desene Online va ureaza vizionare placuta!

Categorii
Transporturi

Transportul de marfuri in siguranta

Dupa finalizarea productiei de marfuri putem spune ca abia se incepe o noua viata a produsului, si anume transformarea lui in marfa.

Pentru acest lucru in primul rand trebuie sa ajunga in magazinul de la coltul strazii sau in supermarket. Produsul dupa ce este ambalat corespunzator, mai trece printr-un proces de ambalare si stivuire pentru incarcarea in autocamioane care vor transporta in punctele de desfacere a produselor respective.

Un aspect foarte important in procesul de incarcare a marfurilor, este ca trebuie tinut cont de fixarea si ancorarea acestor marfuri pentru a efectua transportul in siguranta cat mai buna.

In timpul transportului autocamionul trebuie sa fie intr-o stare foarte buna, si inainte de plecare trebuie facuta o verificare la lampi, proiectoare si lampi gabarit pentru a asigura o iluminare cat mai buna a vehiculului in timpul deplasarii. Pentru o siguranta si mai buna este bine daca soferul de autocamion are pregatit becuri pentru proiector ceata sau lampa gabarit ca in caz de defectiune sa poata schimba la prima benzinarie. De multe ori defectiunea unui proiector de ceata sau a altor accesorii auto poate cauza intarzieri sau chiar si accidente.

Este bine ca pe autocamioane sa lucreze doi soferi care sa lucreze intr-un program alternativ de cate 4 ore. Acest program asigura soferului dupa 4 ore de lucru timpul necesar pentru odihna, totodata si o siguranta mai mare pentru participantii de trafic. Daca totusi careva dintre soferi care este in program se simte obosit este preferabil sa se opreasca la o benzinarie pentru odihna evitand astfel posibilitatea de a cauza accidente.

O alta problema ar fi viteza de deplasare a autocamioanelor in timpul transportului de marfa. Totdeauna viteza camionului trebuie sa fie in concordanta cu calitatea drumului, daca drumul este cu denivelari si viteza nu este redusa este posibil ca ambalajul marfii din autocamion sa se degradeze, tocmai din acest motiv este un aspect foarte important ca marfa sa fie ancorata si fixata corespunzator.http://www.strenger.ro/7-lampa-gabarithttp://www.strenger.ro/20-proiector-ceata-autoturisme

Categorii
Cazare

Cazare Costinesti. Oferte de cazare ieftina pentru gasca ta

Statiunea Costinesti a devenit de-a lungul ultimilor ani un simbol al tineretii, al distractiei si al nonconformismului cu care deja ne-am obisnuit in randul tinerilor de azi. Suna pompos dar asa este pentru ca aici in Costinesti ne adunam si ne unim pentru a ne distra si a ne simti bine alaturi de gasca de prieteni cu care avem de impartit atat de multe amintiri. Si sunt sigur ca de la un sejur la mare in Costinesti nu veti pleca decat cu niste amintiri frumoase, chiar daca fie vorba intre noi acestea sunt deseori rusinoase. Dar ce se intampla in Costinesti ramane in Costinesti, si daca ai o gasca nebuna, vacanta ta va fi una nebuna. Cel mai mult imi place ca aceasta statiune nebuna de la mare iti ofera o diversificata gama de tot felul de activitati, timp si bani sai caci bag mana in foc te vei intoarce fara niciun banut acasa.

Si asta nu pentru ca statiunea Costinesti este una scumpa, ci dimpotriva ofertele de cazare Costinesti sunt foarte bune si satisfac cele mai pretentioase gusturi la niste tarife derizorii. Dar cum bine stim, te iei cu una, te iei cu alta si te trezesti de dimineata fara un banut in buzunar – pentru ca ai unde cheltui, ai pe ce cheltui si distractia e in toi. Soare sa fie, caldura, fete si restul vine de la sine. Garantez ca statiunea Costinesti este destinatia de sejur la mare perfecta pentru tinerii care vor sa faca o escapada pe litoral fara prea mari batai de cap, planuri peste planuri, si se lasa in voia imprevizibilului care invaluie Costinestiul. Asadar sunt sigur ca veti avea o distractie pe cinste in Costinesti, statiunea tuturor tinerilor. Si asa cum auzeam un turist vorbind despre Costinesti: „Costinesti este cel mai bun lucru facut vreodata in Romania”. Si de la an la an, in Costinesti distractia e in toi iar anul acesta nu face exceptie. Pentru vara aceasta ofertele de cazare Costinesti 2012 sunt cele mai bune.

Categorii
Turism

Oferte promotionale British Airways

British Airways (BA) este o companie aeriana de linie din Regatul Unit, cu sediul central in Waterside, in apropierea hub-ului principal care se afla pe London Heathrow Airport. BA este cel mai mare transportator din UK, din punct de vedere al flotei, si opereaza zboruri international. Din punct al numarului de pasageri transportati este pe locul doi, dupa low-cost-ul easyJet.

British Airways Board a fost infiintat in 1971, iar in martie 1974, cele 4 companii care faceau parte din BAB s-au unit si asa a luat nastere British Airways. Dupa 13 ani in care compania a fost o companie de stat, aceasta a fost vanduta in februarie 1987 in vederea privatizarii avute in plan de catre Guvernul Convervator. Compania s-a extins rapid prin achizitia British Caledonia in 1987 si Dan-Air in 1992.

Compania a lansat noi promotii pentru pasagerii ce doresc sa calatoreasca catre Londra, America de Nord sau Puerto Rico.

Celor care doresc sa calatoreasca catre Londra, BA le pune la dispozitie bilete de avion dus la doar 98 de euro, cu toate taxele incluse. Noua promotie este valabila pana la sfarsitul lunii martie pentru toate calatoriile ce vor avea loc pana pe 30 iunie 2012.

BA pune la dispozitia pasagerilor oferte si pentru alte destinatii din Marea Britanie, cum ar fi Manchester, Glasgow, Edinburgh, Averdeen sau Newcastle la doar 160 euro/ bilet dus, iar spre Jersey la 171 de euro/ bilet dus. Toate taxele sunt incluse in tarifele prezentate.

Pentru cei care doresc sa paraseasca continental si sa zboare catre America de Nord, Mexico sau Puerto Rico, se pot bucura de biletele de avion ieftine, reduse cu pana la 29% pentru cabina World Traveller (economic). Aceasta promotie este valabila pana la sfarsitul lunii pentru toate calatoriile ce vor avea loc pana pe 23 iunie 2012.

Astfel, puteti zbura spre: Boston cu doar 743 de euro/ bilet, Chicago la 764 euro/ bilet, Dallas 763 euro/ bilet, Las Vegas la 963 euro/ bilet, Los Angeles la 853 euro/ bilet, Miami la 863 euro/ bilet, New York la 713 euro/ bilet, San Francisco la 853 euro/ bilet, Sacramento la 1 007 euro/ bilet, Washington la 773 euro/ bilet. Toate tarifele sunt prezentate pentru bilete de avion dus si au incluse toate taxele de aeroport.