Categorii
Servicii

Norme de igienizare Bucuresti

Norme despre insecte si igiena

NORME DE IGIENIZARE ALE MUNICIPIULUI BUCURESTI
Art.1 (1)Consiliul General al Municipiului Bucuresti stabileste Normele Generale privind modul de desfasurare a activitatii de deratizare,dezinsectie si dezinfectie in Municipiul Bucuresti prin prestatorii de astfel de servicii, altii decat cei reglementati de H.G. nr. 690/1995.
(2)Consiliul General al Municipiului Bucuresti hotareste asupra posibilitatii de deratizare,dezinsectie si dezinfectie precum si masurile ce trebuie intreprinse in acest scop dupa consultarea cu specialistii Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si in baza documentatiei elaborate de catre Directia Utilitati Publice-Serviciul Salubritate si Iluminat Public.
Art.2 Imputernicitii Primarului General al Municipiului Bucuresti si institutiile locale
specializate ale statului, au acces liber pe terenuri, in imobile si unitatile economice pentru a verifica respectarea prevederilor prezentelor norme.
Art.3 Evaluarea eficientei actiunilor de igienizare efectuate se face de catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti prin personalul de specialitate care va informa periodic Consiliul General al Municipiului Bucuresti precum si Primaria Municipiului Bucuresti-Directia de Utilitati Publice.
Art.4 Activitatea persoanelor fizice si juridice care presteaza serviciul public de deratizare,dezinsectie, detantarizare si combatere vectori infectiosi in Municipiul Bucuresti, autorizate de catre Directia Utilitati Publice conform prezentelor norme, nu inlocuieste, nu modifica si nu completeaza planul de igienizare aprobat prin H.G. 690/1995, care ramane in continuare pentru tori cetatenii Municipiului Bucuresti.
Art.5 Cetatenii cu gospodarii individuale si asociatiile de locatari au obligatia de a asigura combaterea si stingerea focarelor de antropode si rozatoare purtatoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort din gospodaria proprie sau din spatiile pe care le detin.
Art.6 Deratizarea se executa dupa cum urmeaza:
– a) Pentru agentii economici, cel putin odata pe semestru si de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar, la cererea beneficiarului.
– b) Pentru populatie si institutii publice ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar
Art.7 Dezinsectia se executa dupa cum urmeaza:
– a) Trimestrial in spatiile construite cu alta destinatie decat cea de locuinta, in subsolurile tehnice si in caminele retelelor edilitare.In cazul tratamentelor impotriva tantarilor este obligatorie delarvizarea care va fi insotita de tratarea adultilor;
– b) Lunar si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unor focare in unitatile cu profil de productie si comert agroalimentar precum si in depozitele cu astfel de produse;
– c) Dezinsectia in institutii se efectueaza ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar de infectie;
– d) Dezinsectia in apartamente sau locuinte individuale se va efectua numai la solicitarea proprietarului. In cazul in care in locuinta se afla batrani, copii si persoane cu afectiuni cronice se folosesc numai produse din grupa III si IV de toxicitate;
– e) Tratamentele in spatiile verzi de pe raza Municipiului Bucuresti se efectueaza in trimistrele II si III utilizand aparatura de tratare de la sol(utilaje de tratamente cu volum ultraredus sau ceata calda);
– f) Sunt interzise efectuarea aviotratamentelor la vegetatia existenta in cadrul municipiului..
Tratamentele se vor efectua numai daca exista conditii meteorologice favorabile si la intervale orare astfel alese incat sa se obtina eficienta maxima;
Dezinfectia se executa la rampele de gunoi amenajate,ghene de gunoi si in orice alt loc care prezinta un pericol pentru sanatatea publica. Frecventa de executie a dezinfectiei este zilnica sau de cate ori este nevoie.
Produsele folosite pentru efectuarea operatiunilor de deratizare,dezinsectie si dezinfectie vor fi avizate obligatoriu de catre Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana.
Art.8 Persoanele fizice sau juridice detinatoare de spatii construite indiferent de destinatie,curti si/sau terenuri virane sau amenajate, unitatile de administrare a domeniului public precum si unitatile care au in exploatare retele tehnico-edilitare orasenesti sunt obligate sa efectueze deratizarea,dezinsectia si dezinfectia spatiilor detinute in ritmul si conditiile prevazute in prezentele norme in lipsa altor reglementari specifice la art.2.
Art.9 Beneficiarul prestatiei are obligatia sa efectueze deratizarea,dezinsectia si dezinfectia spatiilor detinute,numai prin unitati specializate,autorizate.
Art.10 Beneficiarul are obligatia sa salubrizeze si sa igienizeze spatiile supuse operatiunilor de deratizare,dezinsectie si dezinfectie, luand masuri de evacuare a tuturor rezidurilor solide,de spalare a platformelor, de eliminare a colectiilor de apa stagnata,de curatire a subsolurilor, de punere in ordine a depozitelor de materiale si remedierea defectiunilor tehnice la instalatiile sanitare care provoaca inundarea sau stagnarea apei in subsol.
Art.11 In cazul aparitiei unor focare de infectie punctuale,cae nu sunt pe domeniul public si care necesita accesul pe o proprietate, in termen de maximum 24 de ore de la depistarea focarului,organele abilitate ala Ministerului Sanantatii,impreuna cu politia si compartimentele de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si Primariile sectoareleor 1-6,vor initia actiuni pentru indepartarea focarului.
Art.12 Obligatiile prestatorilor de servicii
a) sa obtina autorizatie de prestari servicii din partea Directia Utilitati Publice;
b) sa respecte metodologia stabilita prin prezentele norme;
c) sa intocmeasca documentele legale,in vederea decontarii prestatiei, contrasemnate de beneficiar. Documentul de decontare va contine obligatoriu tariful prestatiei aprobat de catre Oficiul Concurentei, tipul prestatiei, tipul si cantitatea substantelor utilizate si va fi insotit de informatii referitoare la eficienta si calitatea prestatiei.
d) sa raporteze lunar la secretariatul Directiei Utilitati Publice tipul prestatiilor efectuate si obiectivele unde sa actionat in luna precedenta;
e) sa-si sincronizeze actiunile in vederea preintampinarii migratiei rozatoarelor si insectelor vectoare dintr-o zona in alta;
f) sa foloseasca numai metodologii si substante avaizate de catre Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana;
g) sa respecte prevederile Ordinului nr. 127/1991 al Asociatiei Crescatorilor de Albine in cazul actiunilor de dezinsectie in exteriorul cladirilor;
h) operatorii care doresc sa desfasoare activitati de deratizare,dezinsectie,dezinfectie pe teritoriul municipiului Bucuresti, care nu se incadreaza in domeniul serviciilor publice de salubrizare a localitatilor reglementate prin Legea 326/2001 si Legea 139/2002 sunt obligati sa obtina in prealabil Autorizatie din partea Primariei Municipiului Bucuresti.
Art.13 Este interzisa obligarea persoanelor fizice si juridice sa li se efectueze prestatiile de deratizare,dezinsectie,dezinfectie si combaterea altor vectori infectiosi, cu exceptia cazurilor prevazute de Legea nr. 690/1995.
ART.14 Constatarea si sanctionarea contraventiilor:
1) Nerespectarea prevederilor prezentelor norme atrage raspunderea contraventionala.
2) Constitue contraventie si se sanctioneaza cu amenda urmatoarele fapte:
– nerespectarea de catre persoanele fizice a prevederilor art. 6; art. 7 alin(1),
art. 8, art.9 cu amenda cuprinsa intre 5.000.000 si 10.000.000 (500 si 1000 lei noi).
– nerespectarea de catre persoanele fizice a prevederilor art. 7 alin.(2),art 10 cu amenda cuprinsa intre 10.000.000 si 15.000.000 (1000 si 1500 lei noi).
– nerespectarea de catre persoanele juridice a prevederilor si de catre persoanele fizice a prevederilor art. 6; art. 7 alin.(1), art. 8, art. 9 cu amenda cuprinsa intre 20.000.000 si 25.000.000 lei (2000 si 2500 lei noi)
– nerespectarea de catre persoanele juridice a prevederilor art. 7 alin. (2) si alin. (3), art. 12 litera d si f cu amenda cuprinsa intre 30.000.000 si 50.000.000 lei (3000 si 5000 lei noi).
3) Contraventiile prevazute la art. 14 alin. (2) le sunt aplicabile Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor cu modificarile ulterioare.

Normele de igienizare ale Municpiului Bucuresti insecte le gasiti si pe site-ul nostru http://www.bug-buster.ro.

Categorii
Boli

Cum prevenim aparitia dermatitei seboreice

Ati observat vreodata cat de multi oameni au probleme dermatologice? Una dintre cele mai frecvente afectiuni este dermatita seboreica, care consta in inflamarea pielii scalpului (si nu numai) si in aparitia scuamelor si a matretii. Cauzele acestei tulburari sunt multiple si au la baza seboreea, probleme neurologice si unele probleme de sorginte dermatologica.

Cum prevenim aparitia acestei tulburari?

Destul de simplu. In principiu, trebuie eliminati sau diminuati factorii de risc si mentinute regulile minime de igiena. Persoanele cu sanse mari de a dezvolta dermatita seboreica sunt: persoanele supraponderale, cele extrem de stresate, persoanele cu piele uleioasa, cat si cele cu istoric familial de boli neurologice (Parkinson si Alzheimer).

In ceea ce priveste regulile minime de igiena  si de preventie, acestea sunt:

a) daca aveti probleme cu matreata, atunci e bine sa va spalati pe cap de cel putin 3-4 ori pe saptamana, bineinteles, cu un detergent fara matreata;
b) cremele antifungice cu ketoconazol sunt o solutie buna pentru dermatita, iar partea buna e faptul ca ele nu necesita reteta si nici macar vizita la doctorul dermatolog;
c) folositi un sapun cu caracter usor;
d) daca dermatita apare in zona faciala, atunci nu trebui sa lasati parul facial sa creasca, intrucat el poate inrautati simptomele.

Singura parte buna la aceasta tulburare e faptul ca nu este contagioasa si nici nu altereaza in vreun fel starea de sanatate. Totusi, in functie de gravitate, dermatita seboreica poate cauza un disconfort psihic destul de mare, intrucat majoritatea bolnavilor se simt rusinati de conditia lor. Din acest motiv, e bine ca la cele mai mici semne de aparitie ale scuamelor sa va prezentati la un medic dermatolog bun, intrucat cu cat mai repede sunt tratate simptomele, cu atat mai mari sunt sansele ca aceasta afectiune sa nu se manifeste prea mult.

Categorii
Mobilier

Magazine de mobila

O piesa de mobilier nu are doar un scop functional. Este o parte a decorului din casa si trebuie sa fie in concordanta cu ambianta casei, dar in acelasi timp, trebuie sa aibe un stil si o personalitate proprie. Industria de mobila a evoluat foarte mult datorita acestei cerinte si a facut un pas in fata in ceea ce priveste furnizarea unor modele si designuri noi de mobila. Aztazi sunt disponibile foarte multe optiuni in ceea ce priveste mobila. Piata este plina de mobila de lemn cluj de toate felurile. Magazine cu mobilier pentru locuinte, magazine exclusiviste cu mobilier pentru copii, magazine cu mobilier pentru birou, magazine de mobila secoond-hand, magazine en-gros si asa mai departe. De asemenea magazinele care ofera mobila neasamblata, sau mobila la comanda, isi fac si ele simtita prezenta pe piata. Magazinele de specialitate pentru orice tip de mobilier sunt foarte usor de gasit ata pe piata, cat si in mediul on-line. Disponibilitatea mobilierului de buna calitate in magazine de specialitate si expunerea lui in mod atragator, creeaza o necesitate in randul consumatorilor, pe care nu au simtit-o inainte.
Cel mai bun mod de a gasi magazine de mobilier locale este sa cautati in Pagini Aurii, sau in diferite cataloage de acest gen. Navigare pe net in cautare de magazine de mobila nu este un effort foarte eficient. Cu toate aceste, exista foarte multe site-uri foarte bune care prezinta liste intregi de magazin de mobila de pe teritoriul intregii tari. Trebuie, insa, sa aveti mare grija atunci cand faceti cumparaturi in ceea ce priveste mobilierul. Produsele de buna calitate, la mare cerere, sau piesele de epoca, antice sau rustice vin la un pret destul de ridicat. Pentru cei cu posibilitati financiare mai mici, exista foarte multe magazine cu oferte foarte avantajoase, modalitati de plata eficiente. De asemenea puteti beneficia de foarte multe bonusuri de cumparaturi. Uneori, acestea se dovedesc a fi mascate. Este foarte important sa verificati diferite politici scrise, si reputatia magazinului inainte de a va decide sa achizitionati produsele pe care acesta le pune in vanzare.
Este mult mai bine sa faceti cumparaturi de la magazine fie ele obisnuite, sau online, deoarece aceste ofera produse de calitate in stiluri eclectice de catering pe gustul tuturor. Marcile disponibile include Ethan Allen, Ashley, Millennium, Wesley Allen, Geovanny Turanu si multe altele. Cele mai multe magazine ofera transport local gratuit, iar produsele sunt ambalate corespunzator pentru livrari fara daune.

Categorii
Turism

Carpatair primeste prima aeronava Boeing 737-300

Boeing 737Compania aeriana Carpatair a primit la sfarsitul lunii mai prima aeronava Boeing 737-300, ce are o capacitate de 148 de locuri. Presedintele operatorului Carpatair, Nicolae Petrov, a declarat ca investitita in noua aeronava va duce la reducerea costurilor operationale. Petrov a completat ca aeronava Boeing 737-300 va permite rularea de zboruri noi si extinderea posibilitatilor de calatorie pentru toti clientii.

Conducerea Carpatair a declarat ca pana la sfarsitul anului 2012, programul de zbor se va extinde semnificativ, iar majoritatea zborurilor vor decola din Timisoara. Operatorul Carpatair ruleaza zboruri aeriene de pe 7 aeroporturi romanesti si 14 externe, avand un program de zbor format din 200 de curse saptamanale. In prezent, compania ruleaza curse catre 21 de destinatii din aproximativ 5 tari.

Nicolae Petrov a mai precizat ca Boeing 737 este cunoscuta ca fiind cea mai longeviva aeronava din lume, dar si cea mai utilizata in aviatia comerciala. Petrov nu a mentionat destinatiile ce vor fi incluse in program de zbor al aerovanei Boeing, dar se preconizeaza ca zborurile vor fi destinate clientilor business.

In 2011, 25% dintre clientii Carpatair au achizitionat bilete de avion de pe platforma online a companiei. Pretul biletelor de avion nu au fost facute publice, dar la finalul lunii martie reprezentantii Carpatair au inchis programul de comercializare a biletelor de avion ieftine. Pana in luna martie 2012, biletele au avut tarife pornind de la 85 de euro, cu toate taxele incluse.

Infiintata in anul 1999, Carpatair este o companie aeriana romaneasca care are sediul central in Timisoara. Pana in anul 2011, compania avea o flota formata din 16 aeronave, la care s-a adaugat modelul Boeing 737 in luna mai 2012. Cel mai mare operator aerian regional din sud-estul Europei, este detinuta de omul de afaceri Nicolae Petrov, care este si director al companiei Moldavian Airlines.

Sursa de informatii (http://www.bileteieftineavion.net/ :: http://www.boeing.com/)

Categorii
Casa si Gradina

Cum stabilesti pretul de vanzare a unei case noi

Vanzarea unei case poate fi o operatiune grea din punct de vedere afectiv daca ati locuit in ea o perioada buna de timp, dar daca a-ti construit-o doar pentru a o vinde si a scoate profit in urma vanzarii acestei case, bineinteles ca va fi o bucuri sa scapati de ea si, mai ales, sa ramaneti pe plus dupa perfectionarea vanzarii.
Daca sunteti un incepator in vanzarea de case, atunci trebuie sa respectati cateva sfaturi sau etape in a stabili un pret de pornire pentru propria casa.
In primul rand, daca e o casa noua, pretul pentru vinderea unei case incepe a fi „desenat” inca din momentul desenului de proiect de casa. Anume, inainte de a se definitiva marimea casei, amplasarea ei, materialele din care va fi construita, se va lua in vedere un pret estimativ pentru vinderea ulterioara. Bineinteles, pentru ca pretul sa fie unul cat mai aproape de realitate, se va calcula in primul rand bugetul investit in construirea locuintei.
Pretul unei case se va stabili si in functie de zona in care este construita. Daca e ridicata in centrul orasului sau a oricarei localitati mici, pretul va fi mai mare fata de o casa ridicata cam in aceleasi dimensiuni, dar plasata la marginea unei localitati. Diferenta de pret se poate explica prin faptul ca o casa in centrul orasului inseamna accesul mult mai rapid la toate utilitatile zonei, precum institutii publice, centre comerciale si poate chiar parcul principal al localitatii.
Pretul unei case noi este influentat si de materialele din care a fost ridicata casa. Daca e din caramida arsa bineinteles ca pretul acesteia fata de pretul unei case similare ca dimensiuni, utilitati si zona, dar costruita din BCA sau lemn. Se stie faptul ca o casa construita din caramida rezista peste 100 de ani fara ca sistemul de siguranta a acesteia sa fie afectat. Excludem aici evenimente neprevazute, precum incedii, inundatii sau cutremure.
Pretul unei case noi se va stabili si in functie de amenajarea interioara a acesteia. Si este oarecum firesc daca ai construit o casa, ai adus finisarile pana la capat, ba chiar e o casa mobilata si utilata complet, atunci pretul pentru o asemenea locuinta este mai mare fata de pretul unei case de aceleasi dimensiuni, din aceeasi zona, dar care nu e finisata, mobilata si utilata complet.
Pretul unei case va fi inlfuentat de pretul pietei de locuinte din zona respectiva. Pentru a fi sigur ca iti vei vinde casa intr-un timp cat mai scurt si cu un pret cat mai bun, e vital sa nu urci pretul foarte mult peste pretul pietei. Desi poti invoca fel si fel de motive, de la mobilierul cumparat din export de la finisarile de cea mai buna calitate, daca pretul este evident mult prea mare, atunci vei ramane cu casa „de vanzare” pentru o perioada mult prea mare de timp si vei fi practic obligat sa scazi din pret pentru a scapa de o casa pentru care platesti pentru intretinerea ei fara a scoate vreun venit.
Asadar, sunt cativa pasi ce trebuiesc urmariti pentru a impune un pret pentru o casa de vanazare si pentru a vinde cat mai repede la un pret cu profitul inclus.

http://www.proiect-case.ro/

Categorii
Moda

De la stilul de zi, la cel de noapte

In acest articol vom incerca sa gasim cateva stiluri de imbracaminte care sa le ofere doamnelor eleganta necesara, doza de senzualitate sau forme sexy, toate acestea depizand de ocazie.

In primul rand, sa punem accent pe stilul vestimentar de zi. In ceea ce priveste haine dama de zi, in acest moment, ideal este un stil aparte, anume, hainele cu tenta barbateasca. Doamnele isi pot lua o camasa croita in stil barbatesc, cu un guler usor rotujit pentru a oferi totusi o doza de feminitate in aceasta camasa. Camasa se poate asorta la fel de usor cu pantaloni in stil barbatesc, caci, daca imbracam un obiect vestimentar de origine „straina”, pentru a se potrivi se va merge pe acelasi stil, si anume, stilul barbatesc. A nu se imbraca acei pantaloni largi cu dunga scoasa prea mult in evidenta, ci pantalonii clasici de barbati, care cad usor pe picior, cu o dunga care nu iese in evidenta. Mansetele pot fi realizate in stil clasic, cu cusutura, sau indoite pentru a parea cat mai naturale.

Tot ca o tinuta de zi si tot din categoria haine dama intra si tinutele lejere. Daca mai sus am vorbit de o tinuta ce poate fi imbracata si la serviciu, dar si la o plimbare, in randurile de mai jos vom exemplifica un stil de imbracaminte de zi care se potriveste mai mult pentru plimbari sau pentru o iesire in oras la o cafea, dar bineinteles, cu usoare influente se poate transforma intr-o tinuta clasica de serviciu. Anume, incepem cu bluza, care e recomandata a nu fi exagerat de larga, poate usor decoltata si cu maneci usor largi. Pantalonii vor fi in stilul cazut pe picioare, nici mulati, dar nici foarte largi. La baza de jos pot fi chiar usor stramti pe picior pentru a scoate in evidenta incaltamintea, care poate fi un pantof cu toc jos sau chiar o pereche de papuci lejeri, precum pantofii sport intr-o nota mai eleganta.

O data cu venirea serii si iesirii in oras, stilul vestimentar se transforma radical, astfel ca din categoria haine dama specifice pentru club se incadreaza urmatorul stil vestimentar: in primul rand, punem accet pe bluza, aceasta cu siguranta va fi una cu un decolteu pronuntat, bluza poate fi de culoare alba usor transparenta pentru un plus de senzualitate. Pantalonii care se poarta in acest sezon sunt cei de tip piele, mulati pe picior pentru a scoate in evidenta formele perfecte ale picioarelor, dar, in special, posteriorul bombat si sexy. In picioare, daca urmezi indicatiile de mai sus, se asorteaza de minune pantofii cu platforma groasa si toc inalt si subtire. Domnisoarele nu foarte experimentate in mersul pe pantofi cu toc inalt, se pot opri la clasicii pantofi cu toc mediu si cu o grosime optima.

De asemenea, pentru o seara in oras se poate opta si pentru clasica rochie mulata pe corp, realizata tot din material de tip piele, care va scoate in evidenta formele intregului corp. In plus, spatele se recomanda a fi lasat gol. Astfel se aprinde mai usor imaginatia barbatilor, iar distractia in club va fi la cote inalte.

Categorii
Web Design

Concurenta te pandeste

Intr-adevar concurenta te pandeste, iar tu trebuie sa fii perfect constient de acest lucru. Indiferent de domeniul tau de activitate concurenta este un factor caruia trebuie sa ii acorzi o importanta foarte mare, deoarece odata ce ai fost prins pe picior gresit esti aspru sanctionat de cei care cauta sa ajunga mai buni ca tine. Asadar scopul oricarei pagini web trebuie sa fie perfectiunea si cu toate ca aceasta nu poate fi atinsa in zilele noastre este necesar sa incerci mereu pentru ca doar asa esti sigur ca iti imbunatatesti constant serviciile.

Un sfat pe care ti-l pot da este sa te inspiri in permanenta de la cei care au acelasi domeniu de activitate cu tine, deoarece nu fac nimic rau, iar in schimb poti castiga multe. Fiecare element de web design si fiecare idee nou implementata poate fi o idee noua pentru tine si atat timp cat reusesti sa mentii unele diferente totul va fi bine.

In momentul in care ti-ai deschis un web site si incerci sa intri pe piata trebuie neaparat sa tii cont ca cei care sunt mai vechi decat tine vor avea prioritate atat in motoarele de cautare, cat si in fata clientilor, asadar o promovare solida este necesara inca din prima. Banii investiti in publicitate sunt bani investiti cu cap, deoarece nu poti spera la succes daca nimeni nu stie de tine. De asemenea, prin publicitatea in mediul online poti castiga o serie de link-uri utile catre site-ul tau care te vor ajuta sa cresti in fata motoarelor de cautare si implicit a clientilor care iti vor acorda mai multa atentie. Odata ce ti-ai format o baza de clienti trebuie sa incerci sa-i pastrezi si sa-i multumesti prin serviciile tale pentru ca in final ei te pot recomanda si altora, iar asta este cu desavarsire o cale catre succesul meritat.

Categorii
Inchirieri

Evolutia pietei de inchirieri auto in Romania

Inchirierea autoturismelor s-a practicat in Romania inca din ani ’60, insa atunci singura companie care se ocupa de rent a car era ONT Carpati. Pe atunci serviciile se adresau doar cetatenilor straini.
Dupa revolutie, aceasta activitate a inregistrat un colaps total. Cand a fost reluata, prin ani ’98-’99 se practica doar in Aeroportul Henri Coanda Bucuresti (Otopeni), deoarece majoritatea clientilor erau cetateni straini. In ultimii ani s-a inregistrat o dezvoltare majora a pietei de rent a car, atat a ofertei cat si a cererii, aceasta extinzandu-se si in principalele orase ale tarii. Din 2005 pana in prezent, s-a dezvoltat pana la un nivel maxim atat la nivel national cat si la nivel de Bucuresti, apoi a cunoscut o cadere masiva, iar in prezent s-a asezat pe un trend de crestere usoara, insa nu prin cresterea numarului de competitori pe piata, ci prin faptul ca majoritatea companiilor de inchirieri masini incearca sa isi fortifice pozitia pe piata dezvoltandu-si in permanenta portofoliul.
Oferta de rent a car pe piata romaneasca este foarte diversificata, plecand de la masini cu o cerere mai mare precum Dacia Logan, Renault Clio, Renaul Megane, Ford Focus, Opel Astra, pana la masini din clasa medie precum Opel Vectra, Ford Mondeo sau autoturisme 4X4 si de lux.
Serviciul in sine pe care il presteaza firmele de inchirieri masini in Bucuresti sau in Romania nu se refera doar la inchirierea unui autoturism, trece cu mult peste acest lucru. Clientii nu sunt persoanele care vor doar sa inchirieze un autoturism, ei vor mult mai mult, vor timp, confort, imagine, siguranta.
Fiecare categorie de clienti vede in autoturismul pe care il inchiriaza o utilitate:
oamenii de afaceri vad timp, si ei stiu ca timpul inseamna bani, vad imagine, putere financiara, prestigiu;
turisti vad confort, siguranta, libertate de miscare;
unele persoane vad doar posibilitatea de a-si impresiona apropiatii, de a-si crea o imagine.
Fiecare client are un anumit profil. Trebuie sa stii sa „asculti” ceea ce clientul nu iti spune, pentru a-l surprinde oferindu-i exact ceea ce isi doreste si pentru a castiga increderea sa deplina in capacitatea firmei de a-i satisface cerintele acum si in viitor.
Clientii au diverse nevoi, tocmai de aceea piata libera de inchirieri masini s-a diversificat atat de mult si cuprinde toate clasele de masini, avand peste 200 de modele, cu dotari diferite.

Categorii
Programare

Suport IT de calitate pe www.instalarewindows.eu

Din ce in ce mai multa lume isi cumpara calculator si din ce in ce mai multa lume se confrunta cu problemele inerente ale utilizarii unui computer. Iar daca nu apar probleme, atunci poate doriti sa actualizati versiunile programelor pe care le detineti. Atunci cand este vorba de ceva de care aveti atat de multa nevoie si care contine cele mai importante documente, amintiri si planuri, nu este momentul sa riscati si sa ajungeti in situatia sa ramaneti doar cu o parte sau sa le pierdeti pe toate. Aveti nevoie de un specialist IT.

Site-ul acesta abordeaza toate problemele pe care ati putea sa le intampinati atunci cand folositi computerul. Si nu doar ca le abordeaza, dar fac acest lucru cu profesionaliism. De exemplu, daca viteza de reactie a calculatorului dvs. a scazut si aveti impresia ca nu mai functioneaza ca la inceput, site-ul acesta va poate reinstala Windows-ul sau poate curata de praf calculatorul. Daca ati navigat pe internet foarte mult si ati reusit sa agatati si cativa virusi care de exemplu incetinesc computerul, ori nu va permit sa deschideti anumite fisiere etc. sau cand pur si simplu doriti sa faceti un backup datelor, apelati cu incredere la http://instalarewindows.eu/.

Pe langa cele mentionate mai sus, acest site vine cu o oferta foarte avantajoasa pentru dvs.: asistenta online. In ce consta? Acest serviciu permite tehnicienilor de pe site sa acceseze online computerul dvs., sa descopere care este problema cu care se confrunta calculatorul dvs. si sa o rezolve cel mai scurt timp posibil. In acest fel, in loc sa conduceti prin traficul aglomerat pentru a duce calculatorul la reparat, apoi asteptand acasa, fara calculator, sa vina randul problemei dvs. sa fie solutionate, stati acasa si altcineva rezolva problema pe loc, in timp ce dvs. luati o pauza binemeritata de la lucru. Adica in loc sa pierdeti, castigati.

In cazul in care va ingrijorati ca in spatele acestui site nu sunt oameni calificati, ci doar niste amatori care incearca sa insele increderea clientilor, puteti sa stati linistiti. Toti tehnicienii de pe site sunt ingineri IT certificati profesionisti care isi cunosc bine meseria si care depun pasiune in ceea ce fac. Si aceasta pentru ca dvs. sa fiti relaxati atunci cand va incredintati informatiile confidentiale si amintirile in mainile acestor tehnicieni.

Daca va doriti confort, profesionalism, rapiditate a solutiilor, confidentialitate, garantii pentru functionarea tuturor componentelor si perifericelor si optimizare periodica a sistemului, atunci puteti gasi toate acestea si chiar mai mult pe http://instalarewindows.eu/.

Categorii
Electronice

Renunta mai usor la fumat cu tigarile electronice originale

Tigarile electronice sunt un nou mod de a fuma, insa prima intrebare care le trece prin cap oamenilor este: Cat de mult le afecteaza sanatatea o tigara electronica in comparatie cu una obisnuita?

Desigur ca parerile sunt impartite si nu exista nici o certitudine despre cat de sigure sunt tigarile electronice, va putem spune insa ca sunt mult mai sigure decat cele clasice, obisnuite.

De ce ar trebui sa alegi o tigara electronica si nu una clasica? In primul rand trebuie sa pui sanatatea pe primul plan, in al-doilea rand avantajele economice sunt substantiale.

In viata de zi cu zi am vazut multi oameni care au reusit sa se lase de fumat, dar si multi oameni pentru care tigara electronica a fost nefolositoare. Pe fumatori acesta tigara i-a ajutat foarte mult deoarece fumatul electronic este foarte asemanator cu cel classic. Cu totii am auzit ca daca stam in preajma unui fumator ne afecteaza sanatatea, asa ca mai multi parinti care au copii mici au trecut pe fumatul electronic pentru a mai scapa de o grija. http://www.neocig.ro

Spre deosebire de tigarile clasice pe care le fumeaza toate clasele sociale, tigarile electronice sunt folosite deobicei de oameni de afaceri sau categorii sociale inalte.

Cateodata un fumator simte nevoia de a fuma si intr-un loc unde fumatul este interzis de exemplu un teatru, dar folosind o tigara electronica poate fuma linistit neafectand sanatatea altora, fara un miros puternic poate fi folosita in orice loc. http://www.neocig.ro/content/11-tigara-electronica-descriere-si-utilizare

Multi oameni spun ca tigarile electronice sunt ceva nou care va dura putin si oameni vor reveni la tigarile obisnuite care nu vor putea fi depasite curand.

Oamenii se impart in doua tipuri: cei care cauta mereu ceva nou si cei carora le place monotonia. Cei din prima categoria vor cauta mereu ceva nou, iar restul se vor imparti intre fumatul clasic si cel electronic ramanand fideli alegerii lor.