Categorii
Jocuri

Jocurile 3D in ziua de azi

Jocurile 3d au devenit tot mai cautate in ultima vreme datorita efectelor speciale si totdata a graficii tot mai dezvoltate. Inteligenta celor mici, si nu numai, au facut ca aceste jocuri online sa atinga rezultate uimitoare in ultimii 3 ani. Jocurile 3d pot cuprinde jocuri cu masini, cu nave spatiale sau chiar cu obiecte cu diverse forme geometrice, jocuri logice si multe altele ce prezinta interes pentru copii.

Pentru cei mai multi dintre parinti, aceste jocuri sunt menite sa satisfaca orice exicenta a acestuia deoarece poate forma o cultura copilului si poate oferi totodata informatii suplimentare din lumea matematicii, a fizicii si nu in ultimul rand in domeniul informatic.

Cele mai noi jocuri 3d au fost publicate pe site-urile de specialitate, site-uri unde aceste jocuri pot fi accesate in mod gratuit indiferent de ora sau de locatie.

Pentru a beneficia de un astfel de joc nu trebuie decat sa aveti o simpla conexiune la internet si un pc sau o tableta.

Site-urile cu jocuri online ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea de a alege ce sa joace din diversele categorii precum: actiune, sport, masini si chiar jocuri dedicate fetelor.

Jocurile 3d au inceput sa fie dezvoltate tot mai des in ultimii 3 – 4 ani. Acestea au fost bazele unei dezvoltari grafice atat pentru jocurile ce necesita instalare cat si pentru celelalte elemente din mediul online. Pentru inceput jocurile 3d beneficiau de o lista redusa de comenzi, momentan lista acestora este extrem de dezvoltata si poate atinge perfectiunea in viitorul apropriat.

Daca pana nu demult, jocurile 3d erau accesate cu ajutorul pc-ului si comandate cu ajutorul tastaturii, astazi este nevoie de o simpla atingere a ecranului. Noile gadget-uri dispun de aceste servicii extrem de utilizate in aceasta perioada. Tabletele, chiar si noile smartphone-uri inlocuiesc functia vechilor joystik-uri iar lista de aplicatii disponibile ( jocuri ) este cu adevarat uluitoare. Momentan numarul aplicatiilor disponibile a depasit lista de 1 miliard. O lista destul de mare avand invedere ca doar jumatate din populatia la nivel mondial este in posesia unui smatphone.

Pentru a avansa si pentru a progresa atat pe plan profesional cat si cel informatic, recomandam utilizarea noilor jocuri 3d pe tableta sau pe noul dumneavoastra smartphone.

http://www.jocuricu.org/jocuri-logice

http://www.jocuricu.org/jocuri-3d

 

Categorii
Hobby-uri Jucarii

Alegerea si intetinerea unei masinute cu telecomanda

masina electrica cu telecomandaCred ca masinutele electrice cu telecomanda au facut parte din copilaria oricarui baiat, dar pana si adultii gasesc masinile cu telecomanda o modalitate foarte eficienta de divertisment.

Unii adulti chiar au devenit adevarati colectionari ale acestor jucarii si nici macar nu le despacheteaza sa le puna in functiune ci le pastreaza ca elemente de decor. Masinile cu telecomanda sunt printe cle mai vandute jucarii, deoarece atat baietii cat si adultii le considera o foarte buna forma de distractie si amuzament.

Insa cand vine vorba sa cumparam o masina cu telecomanda, ce tip de masina alegem? Cei care sunt cat de cat familiarizati cu aceste jucarii stiu ca exista mai multe tipuri de masini iar alegerea modelului potrivit poate fi destul de complicata.

Masina cu telecomanda Electrica sau pe Combustibil?

Masinile electrice cu telecomanda au parte de competitie serioasa: masinile alimentate de combustibil. Cele pe combustibil ruleaza fie pe benzina fie pe nitro, insa atat cele electrice cat si cele pe combustibil au atat parti bune cat si parti rele. Desi masinile pe combustibil sunt mai rapide, acestea sunt mai greu de manevrat si necesita o intretinere adecvata. Daca se strica o piesa la motorasul pe combustibil, aceasta va fi destul de scumpa, cat despre cele ce functioneaza cu nitro, acest combustibil se gaseste numai in magazinele specializate si este foarte scump. Sa nu mai spun ca pentru copii intretinerea si manevrarea unei astfel de masini poate fi destul de complicata, tocmai din aceste motive multe persoane prefera masinile cu telecomanda electrice, fiind mai simple, mai usor de intetint si de manevrat, dar si mult mai ieftine.

Alegerea masinii electrice cu telecomanda este primul pas. Pentru copii, poate e fascinant sa aiba mai multe tipuri de masinute, insa cei ce le colectioneaza cauta sa achizitioneze in general un singur tip compus din mai multe modele. Cu toate acestea, si colectionarii au idei multiple, unii tind sa colectioneze o intreaga serie a unui model, in timp ce altii vor cat mai multe modele ale unei marci.

In ce consta intretinerea unei masini electrice

Intretinerea unei masinute electrice nu este chiar complicata. Trebuie in mare parte sa te asiguri ca toate cablurile sunt bine conectate, ca bateria sta fixa si sa ai grija sa nu o izbesti de obstacole prea rezistente 🙂 . Motorizarea unei astfel de masinute cu telecomanda este importanta fiindca cu cat motorasul este de o calitate mai buna, cu atat masinuta va avea o viata mai lunga.

kudika.ro/comunitate/Alex_I/blog/view/14546/Masina-cu-telecomanda-o-jucarie-pentru-toate-varstele.html