Categorii
Moda Sanatate

Marirea sanilor: Mari, dar cat de mari?

Daca v-ati convins ca marimea sanilor conteaza si v-ati pus in gand sa urmati o procedura chirurgicala de marirea sanilor, mai aveti cel putin un aspect asupra caruia sa va decideti inainte de a ajunge pe masa de operatie: marimea la care va doriti sa ajungeti.

Sani mariti
Marire de sani

Iata in continuare cateva idei practice care va pot inspira si ajuta in stabilirea unor proportii ideale ale implanturilor.

In primul rand trebuie sa aveti in vedere constitutia naturala a corpului si in mod particular cantitatea de tesut existenta la nivelul bustului, inainte de a va decide cati cc (centimetri cubi) vreti sa adaugati bustului vostru.

Fiecare gen de statura, masa corporala si constitutie, vine cu propriile avantaje si dezavantaje.

Niste sani prea mici trebuie pusi in armonie cu restul corpului si nu in contrast cu acesta.

De asemeni, forma naturala a sanilor trebuie luata in calcul pentru ca o marime prost aleasa poate avea repercursiuni inestetice asupra aspectului general al pieptului.

Pentru a nu lua decizii pripite, consulta-te in aceasta privinta cu medicul chirug pe mainile caruia iti incredintezi viitorul look.

Un chirurg plastician cu experienta bogata in operatii estetice te poate indruma spre marimea ideala in cazul tau si te poate scapa totodata de multa bataie de cap. In acest sens poti consulta si un catalog foto cu forme si marimi pe care majoritatea cabinetelor de chirurgie plastica il pun la dispozitie.

In concluzie, este important sa cunosti un minim al termenilor de specialitate si sa intelegi importanta marimii alese pentru a evita astfel complicatii ce pot merge pana la respingerea implanturilor de catre organism, aspect inestetic si chiar interventii chirurgicale suplimentare.

Categorii
Sanatate

De ce sa folosesti produse eco de igiena si curatenie

Cele mai multe persoane incep sa dea o atentie sporita tipurilor de produse de igiena si curatenie folosite atunci cand apar cei mici. Pana la nasterea primului copil se folosesc adesea doar produsele popularizate prin media sau promovate de lanturile mari de magazine. Este mai usor si mai comod sa alegi primul detergent de pe raft sau cel mai ieftin ori cunoscut sampon. Atunci cand apar cei mici si medicii pediatrii pun accent pe importanta alegerii unor produse sigure pentru piele, apare si realizarea faptului ca produsele folosite pana in acel moment sunt pline de substante toxice si chiar cancerigene. Pentru un mediu sigur pentru copii dar si pentru intreaga familie este esential ca produsele de igiena si curatenie folosite sa fie non-toxice si certificate eco.

Pe piata din Romania aceste produse abia incep sa isi faca loc odata cu cresterea interesului pentru un mod de viata alternativ, mai aproape de natura si evitarea produselor pe baza de chimicale toxice atat pentru mediu cat si pentru organism. Pentru a pune in perspectiva problema este indeajuns de mentionat faptul ca anual zeci de mii de copii cu varste de pana la 5 ani sufera de probleme cauzate de produsele de igiena sau curatenie pline de substante periculoase. Parabenii si sulfatii din multe dintre acestea sunt substante cancerigene, iar studii recente coreleaza folosirea deodorantelor obisnuite cu cresterea incidentei cancerului la san. Pe site-uri de produse naturiste sau farmacii online precum www.PrimaDrogherie.ro au aparut produse 100% naturale ca cele de la Attitude Canada, o gama certificata EcoLogo, una dintre cele mai inalte standarde din America de Nord, ce pot fi folosite in siguranta inclusiv de catre familiile cu copii mici.

Pentru a ii proteja pe cei mici dar si pentru un stil de viata mai sanatos pentru intreaga familie si o mai mare importanta data protejarii mediului, folosirea produselor de acest tip este unul dintre primii si cei mai importanti pasi.

Pentru folosirea in deplina siguranta a produselor de igiena si curatenie pot fi urmati o serie de pasi simpli:

1. Evitarea produselor ce contin substante cancerigene. Parabenii sunt unul dintre cele mai bune exemple de ingrediente ce ajung in produsele folosite zilnic, ingrediente ce sunt in realitate extrem de periculoase si continua totusi sa fie folosite. Este importanta informarea si de aceea se recomanda in mod special pentru familiile cu copii mici cautarea unei liste cu toate denumirile sub care parabenii sunt trecuti pe lista de ingrediente astfel incat acestia sa poata fi evitati. Atentie, inclusiv produsele pentru copii contin adesea parabeni.

2. Evitarea produselor de la firmele mari. Firmele de cosmetica cele mai renumite sunt si cele mai vinovate de folosirea de substante toxice si de incalcarea anumitor reguli de siguranta. Produsele cele mai sigure sunt cele certificate eco, produse de companii mici si mijlocii si distribuite exclusiv in magazine de specialitate.

3. Alegerea unor produse ce protejeaza mediul. Produsele de igiena si curatenie ce protejeaza mediul ar putea sa nu fie in mod necesar o prioritate pentru toate familiile cu copii mici, insa acestia trebuie sa ia in considerare o realitate simpla: ceea ce este daunator pentru mediu este aproape intotdeauna la fel de toxic si pentru organismul uman. A avea grija de mediu si a folosi produse certificate eco se reflecta in definitiv asupra sanatatii proprii si a intregii familii.http://www.primadrogherie.ro/attitude http://www.primadrogherie.ro/igiena-si-curatenie