Categorii
Calculatoare

ClubTech.ro

Nume: ClubTech.ro

Fondator: Expert computer PC

Categorie: IT

Nr. total mesaje: 800

Nr. total membri: 750

Data înfinţării: 17.09.2014

Ce gasesti la noi pe forumul deschis online zilnic 24 din 24 de ore? ? Iti spun eu in cateva cuvinte foarte simple, in primul rand iti gasesti raspuns la toate problemele tale nerezolvade de luni de zile pe partea hardware si software , gasesti cele mai noi articole IT, cele mai bune tutoriale, tutoriale pentru cei incepatorii fara experienta in it dar si pentru cei care vor sa incerce ceva „nou”.

La noi mai poti gasi si : tutoriale de programare HTML, navigatii GPS & statii, tutoriale despre phpbb3 si DC++, tutoriale hardware/software, programe FREE & Fisiere tip .torrent , tutoriale photoshop / Flash, Corel Draw, Adobe Indesigne si QuarkXPress, .etc.

Lista cu ce poti gasi este foarte mare, chiar cu mult mai imensa, nu are rost sa iti spun eu in cateva cuvvinte magice cand poti vedea simplu chiar tu, trebuie doar sa accesezi minunatul nostru site : http://www.ClubTech.ro

Daca esti dragut/a si vrei sa ajuti forum-ul nostru minunat, poti trimite acest mesaj si prietenilor tai, dar si sefilor, parintilor sau chiar intregii familii.