Categorii
Electronice

Tigari electronice – reduceri de pana la 60% de sarbatori

Tigarile electronice reprezinta cel mai bun ajutor pentru fumatorii inraiti care vor sa renunte la fumat.

Profita de ofertele de sarbatori de la tigaraelectronica.tv si beneficiezi de reduceri de pana la 60%.

Tigaraelectronica iti pune la dispozitie kit-uri de start complete de tigari electronice, formate din:

 • 2 tigari eGo-CE4 smoke`in complete (2 baterii 1100mAh + 2 clearomizoare CE4)
 • 1 incarcator USB smoke`in
 • 1 mini incarcator priza 220V smoke`in
 • 1 pompita
 • 1 e-lichid dekang cadou

Poti alege orice e-lichid din stoc, favoritul nostru este cel cu aroma de ciocolata, dar ai la dispozitie arome de la cireste, capsuni, mere, pana la menta, cafea sau chiar aroma de tutun.

Avantajul unui kit de start de tigari electronice este ca vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru a incepe sa vapezi. Importanta acestor seturi este cu atat mai mare cu cat calitatea lor este perfecta. Niciunui incepator cu tigara electronica nu ii va fi pe plac un dispozitiv din care se prelinge lichid, sau care are o atunomie scazuta.

Profita de promotia oferita de tigaraelectronica.tv si comanda online un cadou deosebit de Craciun pentru prietenul tau fumator.

Ajuta-l sa treaca la un stil de viata mai sanatos, atat pentru el cat si pentru cei din jur.

Categorii
Liceu

Meditatii adaptate la nevoi

Exista doua categorii principale de elevi care ar putea avea nevoie de meditatii: elevi care intampina probleme la scoala si elevi care se pregatesc pentru un examen important.

Pentru ambele categorii decizia de a umra meditatii ar trebui sa fie una individuala.

Unii elevi au abilitati slabe de organizare, lucru care le ingreuneaza finalizarea cu succes a insarcinarilor scolare. Altii au un mod de gandire atipic, lucru care le poate stingheri rationamentul logic si, in consecinta, abilitatea de a redacta un eseu bun. Sedintele de meditatii se pot dovedi foarte utile pentru acesti elevi. Alti elevi se plimba cu ghiozdanele pline cu hartii intr-o dezordine totala, camerele lor aflandu-se in aceeasi dezordine, aparent necesitand de urgenta sedinte de meditatii, insa se descurca fara probleme la scoala.

Exista, de asemenea, elevi care sunt paralizati de frica in perpectiva unui examen important. Acestia s-ar putea sa beneficieze de pe urma strategiilor de testare individualizate pe care le poate oferi un profesor de meditatii. Exista insa si elevi care se inscriu la meditatii pentru un examen desi s-au descurcat foarte bine la simulari. Acestia sunt cei nesatisfacuti; acestia vaneaza o nota perfecta intrucat considera cu nu ar putea fi fericiti nicaieri altundeva decat intr-un grup de elita foarte restrans. Perfectionismul, desi poate parea o calitate la prima privire, este o panta periculoasa, mai ales pentru un elev care nu stie inca ce isi doreste sa realizeze in viata. Meditarea acestui tip de elevi poate fi contraproductiva intrucat ii poate deturna de la procesul normal de constientizare a propriilor abilitati si interese personale.

Independenta intelectuala

In ambele cazuri prezentate mai sus, decizia de a inscrie un elev la sedinte de pregatire ar trebui sa fie ghidata de principiu foarte important: Sedintele de meditatii vor incuraja dezvoltarea independentei intelectuale a copilului sau o vor submina?

Cand spunem independenta intelectuala ne referim la abilitatea elevului de asimila informatii de unul singur, folosind resursele aflate la dispozitia sa. Pana la urma, educatia inseamna si provocarea intelectuala a individului. Se poate ca acestia sa intampine probleme la anumite materii si se poate ca ei sa nu fie cei mai buni elevi din clasa.

Cu toate acestea, vom avea garantia faptului ca au invatat sa rezolve anumite probleme de unii singuri si sa caute ajutor la scoala atunci cand au nevoie de el. Acesti elevi vor intelege ca trebuie sa invete cu rabdare si vor invata cum sa se descurce cu resursele aflate la dispozitie, experienta care va fi de un imens ajutor in viitorul lor profesional.

Aceasta experienta va fi mult mai valoroasa decat admiterea la o facultate sau un liceu de elita. Acesti elevi vor avea incredere in propriile abilitati si nu vor fi speriati de propriile limitari.

Necesitatea cultivarii independentei intelectuale ar trebui sa conduca parintii catre urmatoarele intrebari, inainte de a se decide sa isi inscrie copilul la meditatii:

 • Este copilul meu cu adevarat in dificultate sau doar intampina unele probleme temporare la o anumita materie? I-am acordat copilului meu suficient timp pentru a rezolva aceste probleme de unul singur?
 • A folosit copilul meu toate resursele scolii, inclusiv profesorii, centrele de studii, biblioteca, colegii sai si alte astfel de resurse? A invatat copilul meu sa ceara ajutor atunci cand are nevoie de el?

Raspunsul la aceste intrebari ar trebui sa fie cel care sa guverneze decizia de a inscrie un elev la meditatii si nu propria noastra impresie care este cel mult subiectiva si, cel mai probabil, alarmista.

http://www.meditatiinewton.ro/

Categorii
Tuning

Topul producatorilor de turbine auto la nivel mondial

Turbosuflantele auto, cunoscute mai degraba sub numele de „turbine auto”, au facut intotdeauna o nota doscordanta atat fata de majoritatea brandurilor din sfera domeniului auto, cat mai ales fata de partile componente ale unui motor cu ardere interna.

La modul general, atunci cand vorbim despre un motor diesel si despre o turbosuflanta, urmarind sa punem in lumina principalele elemente cheie ale turbosuflantei, avem intotdeauna cel putin doua aspecte majore.

In primul rand, in ceea ce priveste modalitatea de fabricare, turbinele auto sunt fabricate doar in anumite conditii si doar de catre anumiti producatori. In al doilea rand, in ceea ce priveste modalitatea de functionare si aportul pe care il aduce la functionarea unui motor diesel, tubosuflanta este piesa care functioneaza in conditii de temperatura si forte mecanice extreme, fiind in acelasi timp responsabila si de cresterea puterii motorului.

Acum, ca am trecut in revista cateva detalii despre asa-numitele turbine auto, sa vedem in cele ce urmeaza care sunt principalii producatori la nivel mondial.

Top 3 producatori de turbosuflante

1. Garrett by Honeywell.

Cu o istorie de aproape opt decenii si o capacitate de productie de peste 30.000 de turbosuflante pe zi, Garrett este in prezent producatorul numarul 1 in lume in ceea ce priveste productia de turbosuflante auto. Pentru a da numai cateva exemple, constructori auto ca BMW,  Audi, DaimlerChrysler, Fiat, Ford, Renault, Peugeot, Saab sau Volkswagen isi procura turbosuflantele in exclusivitate de la compania cunoscuta astazi sub numele de Garrett by Honeywell.

2. Borg Warner

Dispunand in prezent de o uriasa capacitate de productie, Borg Warner se situeaza pe locul 2 in clasamentul principalilor producatori de turbine auto, fiind in acelasi timp si unul dintre cei mai importanti furnizor de turbine pentru majoriatea constructorilor auto din lumea intreaga. Fiind o subdivizie a constructorului auto cu acelasi nume, BorgWarner Turbo Systems produce in prezent turbine auto sub brandurile KKK & Schwitzer.

3. Mitsubishi

Desi pentru majoritatea dintre conducatorii auto numele Mitsubishi duce cu gandul la un producator de automobile japonez, putin stiu insa ca acesta este si unul dintre cele mai importante branduri in industria producatorilor de turbine auto. Cu o activitate in domeniu inca din 1957, Mitsubishi s-a dezvoltat foarte mult in ultimele trei decenii, iar incepand cu anul 1991 a cunoscut o crestere exponentiala de la an la an. Puncul de cotitura de la care  a inceput succesul Mitsubishi a fost marcat fara doar si poate de reorganizarea companiei sub numele Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe B.V.

Categorii
Turism

Hoteluri Constanta – Hotel Palace

Luxul si o arhitectura impresionanta la preturi mici sunt oferite de Hotel Palace Constanta

Hotelul Palace Constanta este una dintre cele mai bune optiuni de cazare atat in cazul turismului de relaxare cat si in scop de business.

Acesta este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri Constanta, care are o istorie de 100 de ani si care a gazduit nume mari ale societatii romanesti si internationale. Cladirea hotelului are un aspect impresionant, avand in vedere arhitectura foarte populara la inceputul anilor 1900.

Arhitectul francez Edgar de Goue a fost cel care a proiectat cladirea care a fost restaurata in anul 2006 cand i-a fost oferit un aspect proaspat care nu a afectat din niciun punct de vedere liniile originale arhitecturale. Stilul hotelului este acela al rivierei franceze, urmarind sa atraga persoanele care aveau standarde ridicate in acea perioada. Astazi, cladirea functioneaza in totalitate oferind unul dintre cele mai bine pastrate hoteluri Constanta, unde personalul calificat si calitatea serviciilor pot satisface toate pretentiile.

Avantajul hotelului este faptul ca dispune de spatii deschise de dimensiuni mari, care ofera o senzatie de lux si confort. Acesta este unul dintre acele hoteluri Constanta care sunt potrivite pentru organizarea evenimentelor importante precum a intalnirilor de afaceri, a conferintelor, a simpozioanelor, a petrecerilor si a seminariilor.

Aici exista 5 sali care pot fi puse la dispozitia oaspetilor si anume Sala Mare de Bal care are o capacitate de 180 de locuri, salonul Baroc care are o capacitate de 40 de locuri, Salonul Epoca, cu o capacitate de 25 de locuri, Simeza, care are o capacitate de 20 de locuri si Salonul Sehir care are o capacitate de 25 de locuri.

Internetul, sonorizarea de calitate si sistemele de climatizare sunt prezente in toate aceste Sali, iar restaurantul hotelului isi poate asista oaspetii la cerere, atunci cand exista necesitatea organizarii unor cocktail-uri, a unor dineuri, cine de afaceri sau evenimente precum botezuri sau nunti. Meniul poate fi ales de catre oaspeti, fara a se impune anumite preparate.

Luminile, sonorizarea si alte activitati organizatorice sunt oferite de catre personalul hotelului. Hotelul Palace Constanta ofera preturi promotionale in functie de eveniment si este unul dintre cele mai accesibile hoteluri Constanta, atat in ceea ce priveste cazarea, cat si organizarea de evenimente. http://www.hotelpalaceconstanta.ro/camere-cazare-hoteluri-mamaia/

Categorii
Muzica

Arta vie ca sa te invie

Ce este rap-ul pentru mine?

E usor sa incepi sa vorbesti de rau ceva ce nu iti place sau ce nu intelegi.
De fiecare data cand spun ca acest gen de muzica – muzica rap –  este arta vie primesc raspuns:Asta arta?sau lalaiala asta e arta?.
Si cu mare tistete constat ca omu necunoascator in ale muzicii  vorbeste fara ca macar sa asculte o piesa sau macar sa se documenteze in ce consta acest gen.
Daca stam bine sa ne gandim, nici omniprezentul curent electric nu este inteles de multa lume, dar cu toate acestea toti oamenii il accepta si se bucura de beneficile lui.

Arta vie care te invie pentru ca prin el cel cu o minte deschisa capata intelegeri fundamentale pe o anumita tema, capata experienta sau poate chiar sa retraiasca si sa filtreze o traire ajutandu-l sa treaca peste aceasta sau sa o mentina.

In rap mesajul este centrul universului.

Daca rapperul si sufletul lui sunt o oglinda, atunci pot supune ca mesajul este lumina care se refleta catre o alta oglinda din sala oglinizilor.

Categorii
Software

Program administrare asociatie de proprietari

Pe 29 septembrie 2014 s-a lansat în cloud cea mai completă aplicaţie de administrare imobile din cadrul unei Asociaţii de proprietari, Asociaţii de locatari, Ansamblu sau Complex rezidenţial – numită GESIMO.

Administratorii de imobile au la dispoziţie o aplicaţie online 24h din 24h cu ajutorul căreia se administrează unul sau mai multe imobile.

După configurarea iniţială, în fiecare lună se introduc facturile şi cheltuielile, se introduc citirile contoarelor, se marchează ca plătită întreţinerea pentru fiecare apartament şi se generează cotele de întreţinere. În momentul generării unei cote de întreţinere pentru o lună/pentru un imobil aplicaţia verifică dacă sunt introduse facturile de la furnizori şi citirile contoarelor. În caz contrar, sunt emise avertizări de sistem.

GESIMO – Gestionare imobile online, este o aplicaţie informatică care se adresează Asociaţiilor de Proprietari sau de Locatari, Ansamblurilor şi Complexelor Rezidenţiale din România. Prin intermediul acestei aplicaţii se gestionează lunar într-un mod facil cheltuielile şi modul de distribuire a acestora, facturile, salariile angajaţilor, etc.

GESIMO, este o aplicaţie modulară, ceea ce permite accesarea meniurilor în funcţie de permisiunile fiecărui tip de utilizator (proprietar/chiriaş, administrator, preşedinte, cenzor. contabil, casier).

Accesul în aplicaţie pentru administratorul asociaţiei se realizează prin intermediul unui nume de utilizator şi a unei parole primită pe email la crearea contului.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul http://gesimo.ro sau contactati-ne la adresa de email contact@gesimo.ro

Categorii
Servicii

Vrei sa te muti si nu ai solutii? contactati-ne

Pana astazi am onorat multiple comenzi atat interne cat si internationale.

Am transportat instalatii diverse, ansambluri de piese, textile, incaltaminte, mase plastice, mobilier, echipamente electrocasnice chiar si scutere. Absolut orice produs ce s-a incadrat in dimensiunile tolerate de autoutilitara.

Marfa a fost livrata in conditii bune, aceasta nefiind afectata de intemperii (condens, umezeala) sau de gropile din carosabil. Am efectuat si relocari pentru diverse firme; am mutat mobilier, calculatoare, echipamente, birouri etc. Dorim sa va oferim si in continuare servicii de calitate la preturi accesibile. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor.

Pentru servicii repetate in beneficiul aceleiasi firme se pot incheia si contracte pe o perioada lunga.

De exemplu avem incheiate contracte cu firme de textile din Bucuresti prin care efectuam transport saptamanal in Craiova. La care adaugam contractul cu un important distribuitor de piese auto. Pentru acesta realizam transport de piese de schimb din Cehia catre Romania. Ne-am orientat catre client. De prima data ne-am propus sa negociem pretul nu si calitatea serviciilor.

In transporturi responsabilitatile sunt mari: trebuie asigurata marfa, trebuie asigurat mijlocul de transport, soferul are si el responsabilitati fata de sine si fata de participantii la trafic, asadar privim cu seriozitate fiecare client si fiecare transport.

Va multumim pentru vizitarea acestui site! Speram intr-o viitoare colaborare!

Echipa: www.transport-marfa-rapid.ro

Categorii
Jucarii

Cele mai potrivite jucarii de copii in functie de varsta

De fiecare data cand ne hotaram sa cumparam jocuri de copii sau jucarii, ne gandim sa fie cea mai buna alegere pentru cel mic, in functie de varsta lor.

Pentru fiecare bebelus si copil avem o gama variata pe piata de unde sa alegem . Fara cateva informatii necesare, o sa ne fie si mai greu sa luam o decizie.

Pentru bebelusi,  cei care au pana in 6 luni, cele mai potrivite jucarii sunt cele la care ajung singuri, care pot fi tinute cu manuta, care fac zgomote si pot fi bagate in gura. Toate trebuie sa aiba o textura moale si sa fie foarte colorate.  Cutiutele muzicale sunt si ele potrivite sau jucariile care se pot misca singure, oglinzile care nu se sparg, jucariile cu senzori.

Bebelusii intre 6 si 9 luni incep sa se miste peste tot si sa rosteasca primele silabe. Cele mai potrivite jucarii sunt papusile, masinutele din plastic sau lemn, jucariile care pot fi luate si mutate,  ca farfuriile de plastic, mingile, obiectele cu care se poate construi: cuburile din lemn si nu in ultimul rand obiecte mai mari care le pun muschii in miscare: jucarii de impins sau tras si jucarii moi,  peste care se pot urca.

Copii intre 1 an si 2 ani sunt extrem de curiosi si mai independenti. Ei isi folosesc mult mainile pentru a ajunge la orice isi doresc si prin urmare sunt indicate jucariile de tip instrumente muzicale, puzzle-uri, jucariile care se pot conduce, cele care le dezvolta creativitatea si echipamentele casnice.

Ca jucarii educative, care ii stimuleaza sa experimente si sa descopere, se pot incerca: hainele de imbracat papusi, cuburile, eroii de desene animate sau benzi desenate, pentru a pretinde ca sunt altcineva, jocurile care implica putina aventura: ferme, castele, casute de papusi, bucatarii colorate, carti.

Copii intre 2 si 3 ani au nevoie de jucarii mai interesante, care se pot juca in mai multe persoane. Este varsta cand includ alti copii in joaca lor. Seturile de constructii, cartile potrivite varstei lui, jocurile de memorie, toate obiectele care pot fi duse afara cu echipamentul necesar pentru a se juca in exterior, sunt cateva idei.

Intre 3 si 6 ani, copiii sunt extrem de activi si le place sa ia rolul oamenilor adulti. Isi folosesc foarte mult imaginatia si invata sa relationeze cu ceilalti copii, pregatindu-se pentru scoala. Cum majoritatea dintre ei merg la gradinita, vorbesc foarte mult cu ceilalti de varsta lor si pun multe intrebari. Impart jucariile cu prietenii lor, astfel incat obiectele care implica sa construiasca sunt ideale, puzzle-urile mai mari de 20 de piese, hartiile si culorile, plastelina, instrumentele muzicale, cartile, CD-uri si DVD-uri cu muzica si uneori si calculatorul.

Lumea copiilor se modifica de la an la an. Odata cu inceperea scolii si jocurile si jucariile se schimba.  Intre 6 si 9 ani, cei mici apreciaza activitatile care-i implica si pe ceilalti copii. Echipamentul de sport devine necesar, alaturi de o minge, bicicleta, role, jocuri video sau electronice, jocuri de societate si de strategie, cartile de citit.

Implicati-va in jocurile lor inca de la primii ani de viata pentru a-i ajuta sa descopere lumea si sa se cunoasca.

 

 

Categorii
Casa si Gradina

5 produse second-hand pe care le poti cumpara pentru casa ta

Este un lucru firesc sa iti doresti sa faci economii indiferent de achizitiile pe care le faci pentru casa ta. Fie ca iti doresti sa cumperi un sifonier nou sau sa schimbi mobila din bucatarie, cu siguranta ca vei cauta cele mai bune oferte, ce pot raspunde in acelasi timp nevoilor tale. Te-ai gandit insa ca una dintre cele mai simple metode prin care poti economisi, pot fi produselor second-hand?

Desi unele persoane sunt sceptice atunci cand vine vorba de cumparaturi second-hand, ar fi bine sa stii insa ca exista numeroase  produse pe care le poti cumpara la un pret mult mai mic, dar la aceeasi calitate. Iata care sunt 5 dintre acestea:

 1. Masa de bucatarie

Este un obiect esential iar atunci cand ne mutam des sau suntem intr-un proces de amenajare al unei noi case, masa de bucatarie second-hand poate fi cea mai buna solutie provizorie. Atata timp cat stii de ce ai nevoie si ai un buget stabilit, poti incepe cautarile!

 1. Sifonier

Pentru multi dintre noi gestionarea spatiului dintr-un apartament mic poate fi o adevarata provocare. Una dintre solutii poate fi un dressing sau cel putin un sifonier unde sa depozitam toate acele lucruri de care nu avem nevoie pe toata perioada anului.

 1. Obiecte din lemn masiv

In aceasta categorie se pot incadra si cele doua exemple de mai sus insa am ales sa vorbim separat despre aceasta categorie de produse din cateva motive: se stie deja ca lemnul masiv are o mare rezistenta in timp, ca se curate usor si fara a se degrada si nu in ultimul, confera eleganta oricarui spatiu caruia ii este dedicat.

 1. Decoratiuni in stil antic

Sunt piese pretioase si chiar daca nu isi locul cu usurinta in orice casa, cei care le achizitioneaza cunosc fara indoiala valoarea acestora. Fie ca sunt obiecte de colectie, de arta, sau  mosteniri de familie, decoratiunile in stil antic reflecta rafinament si atentie pentru detalii. Acestea pot fi gasite in magazinele de profil, la targuri si chiar online, pe site-urile de anunturi.

 1. Birou

Fie ca ca ti-l doresti pentru cel mic, pentru amenajarea unui spatiu de lucru chiar la tine acasa sau pentru camera de camin, un birou la mana a doua este cea mai buna alegere atunci cand principala caracteristica a acestuia este utilitatea. In plus, pentru un pret mult mai mic poti gasi un birou de calitate foarte buna, ce ofera rezistenta in timp si care la fel de bine, se poate incadra in designul camerei caruia ii este destinat.

Categorii
Vanzari

Smart ID Romania lanseaza Symbol TC70, cea mai noua generatie de computere mobile robuste cu Android

Bucuresti 22 octombrie 2014. Smart ID Romania, specialistul in solutii pentru mobilitate enterprize lanseaza in Romania Symbol TC70, cea mai noua generatie de computere mobile robuste cu Android OSP (Android Open Source Project) versiunea 4.4.2, parte din generatia KitKat de sisteme de operare (SO). Symbol TC70 include cea mai avansata tehnologie de captura de date, cu un motor de scanare mai rapid cu 40% decat predecesorii lui, cu o raza de scanare cu 50% mai mare, un ecran de 4.7 inch Corning Gorilla Glass 2 de mare rezolutie, rezistenta clasa IP67 si un procesor Qualcomm Snapdragon 8060 de 1.7 GHZ.
Symbol TC70 face parte din generatia de computere mobile (TC55, MC40) dezvoltate special pentru a aduce in mediul enterprize designul si flexibilitatea technologiilor smartphone – cu care angajatii sunt deja obisnuiti de acasa – impachetate cu mai multa robustete si functionalitati specifice mediului de business. Symbol TC70 este varf de tehnologie, fiind pregatit sa faca fata oricaror evolutii tehnologice viitoare.
Special conceput pentru manageri si personalul din vanzari sau coordonatori din logistica, productie, mentenanta sau active fixe, Symbol TC55 include toate functionalitatile necesare pentru a fi folosit in aplicatii pentru managementul activelor, mentenanta echipamentelor din productie, gestionarea task-urilor, managementul furnizorilor sau management date si informatii produse. In retail, Symbol TC70 este ideal pentru aplicatiile de verificare si audit al preturilor, comparatie produse, management cupoane, transferuri de stocuri, cercetare de piata si merchandising, aplicatii pentru loialitate, plati mobile, comunicatii de voce.
”Symbol TC70 este dezvoltat in special pentru angajatii care lucreaza in mediile intensive, acolo unde este necesar accesul in timp real la informatii critice de business si unde sarcinile de lucru necesita un timp de executie cat mai scurt. Smart ID Romania este specializata in implementarea de aplicatii pentru mobilitate si in automatizari industriale, productie si logistica, acestea fiind printre industriile care genereaza cca 40% din business-ul nostru. Symbol TC70 este unul dintre putinele branduri pregatite pentru a face fata oricaror evolutii tehnologice. Acest lucru inseamna investii mai mici pentru clientii nostri dar si un cost total de detinere al echipamentelor mult mai mic decat la generatiile anterioare” declara Romeo Iacob, Managing Director <a href=”http://www.idmag.ro”>Smart ID</a> Romania.
Symbol TC70 vine echipat cu un motor de scanare din generatia de varf – un imager SE4750, cu toleranta mare la miscare si un sensor (megapixeli) care permite scanarea rapida a codurilor de bare 1D/2D, captura semnaturi, NFC (Near Field Communications), realizarea de fotografii de mare rezolutie si cautarea si editarea de documente A4, A5, legal si letter. Tehnologia permite scanarea mai multor coduri de bare in acelasi timp, scanarea direct in lumina soarelui iar in functie de marimea codului, permite scanarea la o distanta de pana la 81 cm. La toate aceste noutati putem adauga si o viteza cu 40% si o raza de scanare cu 50% mai mare decat la generatiile anterioare.
La capitolul robustete, Symbol TC70 impresioneaza la teste: sigilare conform IP67 (rezistenta la praf si umezeala), rezistenta la caderi de la 1.8 m pe ciment sau 2.4 m conform standardelor militare, rezistenta la cca 4000 de rostogoliri consecutive si imersiune in apa timp de 30 min etc.
In ceea ce priveste ecranul Corning Gorilla Glass 2, cu capacitate multi touch, dual mode, acesta poate fi folosit atat cu manusi, cu mana libera cat si cu stylus si se poate calibra singur in functie de modul in care este folosit.
Din punct de vedere conectivitate si comunicatii, Symbol TC70 este echipat cu WiFi, NFC si Bluethooth 4.0. Este perfect in medii cu zgomot mare, include un speaker de mare volum, pana la 108 dB (de patru ori mai mare ca volum decat cel mai puternic smartphone) si trei microfoane pentru un maxim de claritate a sunetului. De asemenea, Symbol TC70 este echipat cu Workforce Push Connect push-to-talk, o tehnologie Motorola Solutions care permite comunicarea cu echipamente multiple, aflate la distante mari, inclusiv cu alte computere care permit servicii de voce.
Despre Smart ID Romania
SmartID, este specialistul în soluții de mobilitate care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business innovatoare.

Portofoliul de soluții SmartID este destinat în principal industriilor de logistică,curierat, retail, producție, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, colectarea automata a datelor din masinile din productie, optimizarea și planificarea resurselor din productie, automatizarea activitatilor de inventariere, automatizarea proceselor de vânzări, automatizarea activitatilor de service pe teren, optimizarea și planificarea activitatilor de curierat(track & trace), inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventare, etichetare produse, controlul accesului etc.
Mai multe informatii referitoare la Symbol TC 55 puteti obtine la adresa de email Carmen.ureche@smartid.ro, tel.0725633767 si pe www.idmag.ro