Categorii
Vacante

Sfaturi pentru o vacanta perfecta in Bulgaria

Vacanta este probabil cea mai asteptata perioada din an.

Dupa multe pregatiri, plimbari lungi prin magazine pentru a cumpara tot ce aveti nevoie, probabil considerati ca sunteti pregatiti pentru o vacanta perfecta.

Pentru cei care nu sunt atat de siguri ca au facut tot ce trebuia, exista cateva sfaturi necesare de urmat pentru a nu regreta alegerea facuta.

1.Alegeti destinatia dupa ce v-ati informat foarte bine.

O vacanta implica destul de multe cheltuieli, oriunde ar fi ea. Tocmai din acest motiv nu are rost sa platiti o vacanta intr-un loc in care nu o sa va simtiti bine, sau o sa va plictisiti. Daca doriti sa mergeti la mare, intr-un loc linistit, dar in acelasi timp potrivit si pentru distractie, o vacanta in Bulgaria este ideala. Daca cautati ofertele de vacanta, cu siguranta o sa descoperiti ceva ce va va avantaja. Pretul nu este foarte ridicat in comparatie cu serviciile oferite, de la cazare pana la curatenia de pe plaje. Daca hotarati sa mergeti in vacanta in Bulgaria, consultati o firma de turism care sa va prezinte toate informatiile despre locatie, petrecerea timpului liber si cu toate ofertele de vacanta. Daca vreti sa economiti niste bani, nu va stabiliti vacanta inainte cu cateva zile, caci ofertele vor fi epuizate.

2.Nu va incarcati bagajul cu lucruri inutile

Oriunde am pleca, tendinta este de a lua cat mai multe lucruri. Nu faceti aceeasi greseala si in vacanta. Luati-va doar ce aveti nevoie si incercati sa nu exagerati cu hainele. Cu siguranta veti cumpara suveniruri, poate chiar haine si o sa va descurcati greu cu bagajele. Incercati sa va limitati si nu uitati de elementele cu adevarat importante. Daca mergeti la mare, este mai important sa va luati toate produsele de ingrijire a pielii decat toti pantofii cu toc iar exemplele pot continua.

3.Asigurati-va de starea de sanatate

Daca stiti ca aveti anumite probleme ar fi mai bine sa le rezolvati inainte de a pleca in vacanta. In cazul in care considerati ca pot exista evenimete neprevazute, nu plecati pana nu va asigurati ca aveti o asigurare de sanatate valabila. Nu lasati nici raul de masina sau avion sa va strice vacanta. Consultati un farmacist in legatura cu aceasta problema. El va va recomanda anumite medicamente ce va vor atenua sau chiar combate starea de rau.

4.Incercati sa nu faceti excese de nici un fel

Ce e prea mult strica in orice situatie. Daca alegeti o vacanta in Bulgaria, pe coasta Marii Negre, cu siguranta veti fi surprins de frumusetea plajelor si o sa fiti tentati sa va petreceti toata ziua la soare. Nu faceti acest lucru din prima zi, deoarece pot aparea rectii adverse ale pielii sau chiar ale organismului. Nici mancarea nu este un lucru de neglijat. Chiar daca vreti sa incercati toate felurile traditionale, nu trebuie totul din prima zi. Aveti destul timp la dispozitie.

5.Nu uitati de copii

Daca in vacanta merg si copiii, nu uitati ca si ei trebuie sa se simta bine. Incercati sa gasiti plaje unde acestia pot desfasura mai multe activitati, nu doar sa faca plaja. Parcurile acvatice din Bulgaria sau terenurile de tenis si fotbal sunt o alegere potrivita.

6.Pastrati si cateva amintiri

Plajele din Bulgaria sunt superbe. Nu uitati de aparatul de fotografiat cand plecati, caci cu siguranta veti avea ce fotografia. Si suvenirurile sunt bine venite dar nu uitati, ce e prea mult strica.

Vacanta este frumoasa oriunde ar fi, dar daca va doriti o vacanta perfecta tineti cont de aceste sfaturi si de ofertele de vacante din Bulgaria.

Categorii
Arta culinara

Pizza in Cartea Recordurilor

Pizza in Cartea Recordurilor

1. Cea mai mare pizza din lume: Norwood Supermarket, Africa de Sud, 1990 Greutate: 12,9 tone!
2. Cea mai scumpa pizza este vanduta la restaurantul lui Gordon Ramsey, Maze, Londra, Marea Britanie la 100 de lire fiecare.
3. Cea mai mare pizza disponibila comercial este de 1 m 37 cm (4 ft 6 in), vanduta la Pizzeria Big Mama & Papa, California, SUA. Serveste 50 -100 de persoane!
4. Diametrul mediu al unei pizza vandute in zilele noastre este de 14 cm in diametru.
5. Cel mai mare blat de pizza creat vreodata a fost de 83.82cm de catre Tony Gemignani.
6. Pizza nu este circulara intotdeauna! De asemenea, este coapta faimos in Italia in tavi dreptunghiulare.
7. Recordul de cele mai multe pizza consumate in 10 minute este detinut de catre californianul Joey Chestnut care a mancat in acest timp 40 de felii de pizza si o jumatate.
8. Cea mai mare colectie de cutii de pizza din lume este detinuta de catre Scott Wiener din Brooklyn care avea in 2013 595 de cutii de pizza.
9. Cea mai mare cutie de pizza este de 137,16 cm2.
10. Cea mai scumpa pizza creata vreodata costa 2.745 dolari si contine topping de aur comestibil.

Sursa: pizzeriaarena.ro

Categorii
Marketing

Date firme Romania

Intre 1991 si ianuarie 2014, au fost inregistrate un numar de peste 192.000 societati cu participare straina.

Contrar economistilor care afirmau in 1989 ca Romaniei ii vor trebui 40 de ani pentru a ajuge la un stoc de investitii straine de 40% din PIB, statisticile din anul precedent (2013) arata ca in Romania, firmele straine detin aproximativ 40% din cifra de afaceri cu buget si din PIB, (Constantin Chirca, director adjunct la Direcţia Statistică din Banca Naţională).

Desi dinamica accentuata a globalizarii economiilor a contribuit semnificativ la cresterea numarului de tranzactii ISD, criza economica resimtita in spatiul european, si nu numai, precum si instabilitatea politica interna resimtita la nivel national au creat premisele articularii unui trend de scadere al investitiilor straine directe. In Romania, ISD care s-au realizat reprezinta 7% din numarul total al proiectelor de investitii din Europa, depasind timid perceptia investitorilor privind atractivitatea pietei romanesti.

In incercarea de a analiza dinamica ISD in economia romaneasca, o cercetare empirica realizata plecand de la datele oficiale aferente anului 2012, plaseaza pe primul loc in topul nationalitatii actionarilor straini din Romania, comunitatea de afaceri italiana (24,8%) , urmata de cea germana (8,5%), israeliana (6,9%), maghiara (6,5%) si turca (4,8%).

Companiile cu actionariat italian – persoane fizice – au creat in Romania aprox. 34690 de locuri de munca. In ceea ce priveste profitul, 62% dintre companiile amintite anterior declara ca nu realizeaza profit, restul de 38% inregistrand un profit a carui valoare este cuprinsa intre 10.000 RON si ≥ 100.000 RON.

Doar 8, 5% dintre companiile cu actionariat strain – persoane fizice – care se revendica comunitati de afaceri italiane din Romania se declara „fara datorii” la bugetul de stat. Astfel, 5886 companii care realizeaza ISD de origine italiana in economia romaneasca sunt indatorate. Mai mult de jumatate din totalul acestora (61,2%) inregistreaza datorii a caror valoare este ≥ 100.000 RON.

Zona de Vest (26,2%), Bucuresti – Ilfov (19%), Nord – Vest (18,1%) si Centrul tarii (10,3%) s-au numarat in anul 2012 printre cele mai atractive regiuni pentru companiile cu actionariat strain de nationalitate italiana. Astfel, spatiul geografic amintit insumand 73,6% din companiile care sunt detinute in proportie ≥ 30% de actionari de nationalitate italiana.

Companiile detinute intr-un procent ≥30% de actionari cu buget originari din Germania, insumeaza 21.017 angajati, in timp ce 44,3% dintre acestea sunt inregistrate ca unitati economice fara angajati. Din totalul de companii care se revendica comunitatii investitorilor de nationalitate germana 2,9% dintre acestea reusesc sa creeze locuri de munca pentru 50 sau mai multi angajati/companie. Nemtii sunt si ei indatorati, 58,3% figureaza cu datorii la bugetul de stat, datorii care uneori depasesc suma de 100.000 RON/ companie.
companiile cu actionariat de nationalitate israeliana figureaza ca insumand 2707 angajati. 66% dintre acestea figureaza, conform datelor oficiale aferente perioadei amintite, ca unitati economice fara angajati. 73% companii cu actionariat de nationalitate israeliana sunt declarate ca neavand profit , in timp ce 62.6% inregistreaza pierderi. Aproximativ 14,1% au pierderi a caror valoare este egala sau mai mare cu 100.000 RON. 70.7%de firme din randul comunitatii de afaceri israliene din Romania inregistreaza datorii la bugetul de stat ≥ 100.000 RON.

Dintre companiile cu actionariat maghiar care activeaza in economia romaneasca 58.7% nu inregistreaza profit ,49%functioneaza in pierdere, iar 98,3% inregistreaza datorii la bugetul de stat.

Actionarii turci care detin procente din companiile care activeza in Romania conform datelor oficiale, au angajat 9415 de persoane. 65.1% din companii declara ca nu inregistereaza profit, mai mult de jumatate dintre aceste functioneaza in pierdere, 58,7%, iar 74,7% inregistreaza datorii care au o valoare egala sau mai mare de 100.000 RON.

Categorii
Cumparaturi

Supermarketurile – Bune sau rele?

Majoritatea dintre noi am vizitat macar o data un supermarket sau un hipermarket…insa de ce mergem acolo? Pentru a face cumparaturi!

Insa de ce mergem la supermarket in loc sa mergem la magazinele de cartier? Este chiar asa de bine sa facem cumparaturile din aceste lanturi de hipermarketuri saua r trebui sa facem cumparaturile din piete si din magazinele mici?

Raspunsul probabil difera de la persoana la persoana si de nevoile fiecaruia, de calitatea produselor, de felul cum cheltuim banii, de pretul produselor etc.

Ce este un supermarket?

Supermarketurile au devenit populare prin anii ’50, cand magazinele mai maricele au introdus autoservirea si plata produselor la casa. Noile supermarketuri au venit cu mii si mii de produse dispuse pe raft si vanzarea lor prin autoservire.

Un supermarket este un magazin foarte mare ce pune la dispozitie clientilor mii si mii de produse. Principalele lanturi de supermarketuri din Romania sunt Kaufland, Cora, Carrefour si Auchan.

Supermarketuirle sunt bune pentru ca:

-Transportul bunurilor la un loc este cea mai economica metoda de a muta produsele. Astfel, in loc sa mergi si in piata, si la cofetarie, si la magazinele de cosmetice, si la cele de intretinere…gasesti totul intr-uns ingur loc.

-In momentul de fata, marile hipermarketuri colaboreaza si cu producatorii locali, lucru ce nu se intampla la inceput. Astfel, acum gasim intr-un supermarket atat produse de import, cat si produse locale, la preturi accesibile. Dar cu toate acestea, supermarketurile colaboreaza foarte putin cu producatorii locali…si mai mult afecteaza industria noastra.

-Supermarketurile lucreaza doar cu producatori care pot oferi un numar mare de produse de calitate. Datorita faptului ca aceste lanturi de magazine vand doar ceea ce prezinta interes pentru client, si furnizorii sunt alesi tinandu-se cont de multe criterii.

-Supermarketurile comercializeaza produse la preturi mai mici decat magazinele de cartier. Acest lucru vine ca un beneficiu pentru clientul final.

-Supermarketurile ofera si un numar destul de mare de locuri de munca. Problema este ca salariile nu sunt tocmai mari intr-un supermarket in Romania.

Hipermarketurile nu sunt bune pentru ca:

-Aducerea produselor din toate colturile lumii presupune transport, iar transportul se face pe vapor, cu avionul, cu camionul si alte masini utilitare. Astfel are o influenta negativa asupra mediului inconjurator. Se estimeaza ca un oarecare produs din supermarket calatoreste peste 1000 de kilometri pana ajunge la clientul final.

-Alegand sa cumparam fructe, legume si diverse alimente din supermarket ajungem sa distrugem agricultura locala. Majoritatea acestor alimente ajung pe rafturile supermarketurilor din import, din strainatate si din diverse sere.

-Alegand sa cumparam din supermarketuri incurajam productia slaba dar in numar mare a diverselor alimente. Tocmai de aceea in supermarketuri gasim carne de pui crescuti doar in laborator, legume cultivate in sera si asa mai departe.

-Supermarketurile colaboreaza cu tarile mai putin dezvoltate pentru a primi carnuri si legume la preturi mici, pentru a obtine profituri mai mari. De multe ori, supermarketurile tin cont de cum arata rpodusul, nu si de valoarea nutritiva a acestuia.

Ideea este ca pentru clientul final este destul de avantajos sa cumpere de la un hipermarket, insa pe termen lung, lucrurile nu stau tocmai bine, fiindca toti banii investiti in supermarketuri ies din tara, iar toata agricultura se duce de rapa! Daca vrei sa afli mai multe, aici mai poti citi un mic articol despre evolutia hipermarketurilor in Romania.http://www.voceascrisa.ro/de-ce-sa-facem-cumparaturile-din-magazinele-carrefour/

Categorii
Vacante

Vacanta la Marea Neagra

Marea Neagra este o destinatie turistica importanta pentru tarile din Sud Estul Europei si nu numai.

6 tari au iesire la Marea Neagra, care mai de care atragand un numar din ce in ce mai mare de turisti an de an. Tarile cu litoral la M. Neagra sunt Romania, Rusia, Ucraina, Turcia, Bulgaria si Georgia.

Desi 6 tari au deschidere la Marea Neagra, nu toate se bucura de un turism dezvoltat. Dintre toate aceste 6 tari, turismul este mai dezvoltat in Bulgaria, Romania, Turcia si Ucraina. Insa putem spune ca doar primele 2 tari se bucura de o dezvoltare aparte.

Litoralul romanesc este asaltat in special de turistii romani, si mai putin de turistii straini. Cu toate acestea, statiunea Mamaia este destul de vizitata de turistii straini.

Litoralul bulgaresc al Marii Negre este cunoscut la nivel european. Foarte multi turisti opteaza pentru oferte in Bulgaria la mare decat in celalalte tari. Statiunile faimoase din Bulgaria, cum ar fi Nisipurile de Aur, Sunny bech si multe altele, sunt destinatii de vacanta cautate cu interes si de cei din vestul Europei ce doresc sa-si peteraca vacanta la Marea Neagra.

Multi din Vestul Europei aleg aceste oferte la mare in Bulgaria deoarece plajele sunt frumoase, ingrijite, serviciile de calitate, iar preturile mult mai mici decat in tarile cu deschidere la Marea Mediterana.

Multi aleg sa isi petreaca vacanta in Bulgaria pe litoralul Marii Negre deoarece aici se gasesc statiuni mai linistite si caldura nu este insuportabila precum in Grecia, Spania sau sudul Italiei. De altfel, tarile cu deschidere la Marea Mediterana nu doar ca au preturile mai ridicate pentru un sejur, dar sunt si mai comerciale.

Toti tind sa mearga in aceste tari pentru soare, plaja si distractii. In Bulgaria in schimb, chiar daca te bucuri de soare si de plaja, beneficiezi si de peisaje mai autentice, de paduri care se termina fix in malul marii, de munti care ajung sa se intinda pana Marea Neagra etc.

Daca in tarile cu acces la Marea Mediterana nu te bucuri decat de nisip si gazon artificial, ei bine, in Bulgaria sau Turcia sunt anumite zone unde climatul permite cresterea ierbii pana la intrarea in mare.

Cu alte cuvinte, Marea Neagra ofera o diversitate mai mare a peisajelor, astfel ca Turcia sau Bulgaria sunt destinatii ideale pentru persoanele care cauta mai mult relaxare decat distractie. Dar cu toate acestea, exista statiuni atat in Bulgaria, Turcia sau Romania, care se bucura de o viata de noapte destul de dezvoltata.

http://info.piu.ro/turismul-in-bulgaria/

Categorii
Animale de companie

Ciobanesc Romanesc Mioritic

Rasa de caine Ciobanesc Romanesc Mioritic a fost selectionata dintr-o rasa pura, naturala, cu originea existentei Carpati, avand la baza motiv principal utilitatea.

Datorita aspectului viguros si gratios, aceasta rasa a adunat tot mai multi fani amatori in Romania.

Mioriticul este un caine de talie mare, cu un aspect spectaculos si viguros, insa niciodata nu este greoi, in ciuda taliei uriase. Are un par lung si abundent care acopera in intregime capul, corpul si membrele. Asemanator marijoritatii raselor de caini masculii sunt mai inalti, mai puternici decat femela. Botul Ciobanescului este un pic mai scurt decat craniul.

Mioriticul are un comportament echilibrat si calm, fiind un foarte bun caine de paza a turmelor si proprietatilor, este un caine foarte curajos si un bun luptator chiar si impotriva pradatorilor de proportii cum ar fi ursul, lupul, rasul, fiind foarte curajos. Se spune despre cainele Ciobanesc Romanesc Mioritic ca este printre singurele rase de caini care pot scapa cu viata in lupta cu ursul.

Descriere Ciobanesc Mioritic:

-capul este masiv si puternic, cu un rol important in raport cu corpul; craniul are o forma usor bombata, de latime potrivita, iar arcadele sunt putin marcate spre deosebire de protuberanta occipitala care este foarte bine marcata;

-regiunea faciala are trufa bine dezvoltata si lata de culoare neagra, cu un bot usor mai scurt decat craniul, destul de bine dezvoltat, niciodata ascutit, cu o mandibula foarte puternica, iar buzele sunt groase pigmentate; are maxilarele puternice, cu o dentitie sanatoasa si completa si o muscatura in foarfece;

-ochii sunte de marime normala de culoarea alunei, usor deschisa sau brun inchisa, insa niciodata nu sunt galbeni;

-urechile sunt prinse relativ sus, avand forma literei V cu o extremitate usor rotunda si cu o lungime de 10-15 cm, fiind bine asezate pe langa obraji; amputarea urechilor este interzisa;

-corpul este bine dezvoltat, gatul de lungime potrivita, puternic si lat, cu sale late si musculoase si cu un piept lat;

-coada este purtata cazut in momentul in care este in repaos, depasind usor jaretul, iar in momentul in care este atent sau este distras de ceva neincrezator este purtata ridicata, usor curbata, insa niciodata incolacita pe spate; este strict interzisa amputarea;

-membrele sunt de lungime potrivita, foarte bine dezvoltate si cu o musculatura bine definita;

-pielea este groasa, bine pigmentata si intinsa pe corp;

-culorile sunt uniforme, ele putand fi albe sau gri;

-talia este intre 70-75 cm la masculi si 65-70 cm la femele, iar greutatea este in raport cu talia.

Categorii
Umor

De ce videoclipuri haioase?

Sunt nenumarate surse de divertisment pe internet, dar cei mai multi dintre noi gasim pe FaceBook tot ce ne trebuie, de la stiri pana la magazine, dar cel mai important este ca facebook nu e doar o retea de socializare, cu timpul a devenit si o sursa de divertisment.

Majoritatea au renuntat sa caute videoclipuri haioase pe diferite site-uri cum o faceam si eu odinioara, acum gasim pe facebook, ba mai mult in propria cronologie, nenumarate clipuri haioase si mai putin haioase.

Imaginile sunt o sursa de divertisment foarte buna pe facebook, dar totusi nu e ca si cand ai savura un videoclip impreuna cu prietenii si radeti cu lacrimi.

Videoclipurile le gasim pe facebook, youtube, dar si pe diferite site-uri divertisment.

Recomand cu toata inima videoclipurile ca sursa de divertisment, au un efect benefic asupra psihicului nostru si ne face sa vedem lumea cu alti ochi.

http://www.clipuri-haioase.ro/

Categorii
Locuri de munca

Au inceput inscrierile pentru cursul GRATUIT Specialist in domeniul calitatii!

Curs de specializare

Cerinţe minime obligatorii de participare:

  • Femei șomere de lungă durată – persoane cu vârsta până în 25 de ani care nu au avut un loc de muncă în ultimele 6 luni, persoane cu vârsta peste 25 ani care nu au avut un loc de muncă în ultimele 12 luni;
  • Studii superioare absolvite;
  • Domiciliul în Bucureşti  – Ilfov sau județul Bacău.

Perioada estimată de desfășurare:

  • August 2015 – Septembrie 2015. Cursul va avea o durată de aproximativ 3 săptămâni.

Beneficii de participare:

  • Consiliere și orientare profesională;
  • Instruire teoretică şi practică gratuită;
  • Sprijin pentru identificarea unui loc de muncă;
  • Obţinerea unei certificat de specializare.

Quanta Resurse Umane împreună cu Aerostar S.A, AJOFM Bacău, Quanta Risorse Umane Italia şi Vulcanair implementează proiectul “MĂSURI ACTIVE DE OCUPARE ÎN SECTORUL AERONAUTIC PRIN FORMARE PROFESIONALĂ INOVATIVĂ (AEROTRAINING)” ID 129302, destinat sectorului aeronautic. Proiectul se desfăşoară în perioada 31 martie 2014 – 29 septembrie 2015 în Regiunile Bucureşti – Ilfov şi judeţul Bacău şi este cofinanţat din Fondul Social European şi Bugetul de Stat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investește în oameni!

Pentru înscrieri la cursuri vă rugăm contactaţi:

Quanta Resurse Umane

Bd. Dimitrie Cantemir, 1, Bl. B2, Sc. 3, Et. 1, Sector 4, Bucuresti

Tel.: +4021.3363961, interior 47 sau 0731.099.806 – George Ion

E- mail: gion@quanta.com

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bacău

Str. Ionita Sandu Sturza Nr. 63, Bacau

Tel:  + 4023.4576286 int.106; 0758 116 851 – Vasilica Istrate

E-mail: Vasilica.Istrate@bc.anofm.ro

Categorii
Animale de companie

Comportamentele Ciobanescului Romanesc Carpatin

COMPORTAMENTELE CIOBANESCULUI ROMANESC CARPATIN

In timp ce nu sunt caini pe care sa ii intalnesti la toata lumea, Ciobanescul Romanesc Carpatin poate fi un bun companion pentru persoanele active, care iubesc in primul rand aerul liber.

Acesta poate fi un caine calm, chiar temperat, dar mereu gata de protectie, cu cateva exercitii poate rula in conducerea fermei.

Comportamentul cu familia

Pastorii carpatici au socializat extrem de bine cu ciobanescul fiind loial si dedicat famililor lor. Carpatinul nu tolereaza insa amenintarile si daca este necesar se va lupta pana la moarte pentru a pastra pe cei dragi in siguranta. Caracterul acestui caine este deobicei moale, linistit si multumit sa ramana in mare parte in fundal, insa datorita muncii lor traditinale de paza la turmele de oi, au o vointa puternica de a fi independenti si de aceea trebuie avut grija, daca nu sunteti siguri in conducerea de lider al turmei, carpatinul poate deveni dominant, in unele cazuri chiar agresiv.

Comportamentul cu alte animale

Ciobanescul Carpatin s-ar putea sa nu fie cei mai buni prieteni cu alte animale, in unele cazuri pastorul isi extinde turma. Socializarea are un rol foarte important cu acest caine, deoarece, daca este bine instruit si obisnuit cu alte animale, el probabil va fi mai ostil fata de colegii canini. Stapanul ar trebui sa il poarte prin drumetii, la plimbari, fara griji si sa il invete cand si cum sa reactioneze atunci cand va confruntati cu alti oameni sau alte animale de companie.

Comportamentul interior si exterior

Acesti caini au nevoie de spatiu. In cazul in care ciobanescul este crescut intr-un apartament sa zicem, va duce rapid la un caine nemultumit, acesta avand nevoie de o camera, altfel, el ar putea devenid anexios, agresiv sau distructiv, iar cel mai probabil nu va ezita sa execute gaurile in covor. Cu cateva exercitii in fiecare zi, ar trebui insa sa va devina un coleg fericit, desi probabil ca va vrea sa-si petreaca timpul in interior cu stapanul, el va prefera sa doarma uneori in aer liber.

Comportamentul de lucru

Rasa de caine Ciobanesc Romanesc Carpatin are nevoie de un loc de a-si desvasura activitatea cu conditii bine implinite. Acesti caini au tendinta de a fi foarte concentrati si muncitori in ceea ce fac. Daca v-ati gandit vreodata la utilitatea acestei rase in munca de salvare sau de urmarire, puteti sa il folositi cu incredere fiind un partener excelent. Se poate bucura de agilitate si instruire avansata, iar clasele de ascultare il pot ajuta in incurajarea calmului, comportament demn pentru aceasta rasa de turma.

Categorii
Promovare online

De ce e importanta promovarea online?

Promovarea online reprezinta promovarea unui serviciu sau produs in mediul online.Pentru o afacere online este foarte importanta deoarece fara o metoda de promovare site-ul nu va fi vizibil si astfel clienti nu vor fi.

In momentul de fata cea mai importanta metoda de promovare este promovarea prin optimizarea seo.

Aceasta promovarea chiar daca poate dura mai mult timp rezultatele sunt pe termen lung iar costurile de promovare vor fi din ce in ce mai mici.

Noi oferim servicii de promovare seo prin link buildink de calitate.Cu ajutorul nostru obtineti peste 2000 backlinkuri de pe site-uri cu PR mare si foarte apreciate de Google.

Pozitia in motoarele de cautare se va imbunatatii iar site-ul va devenii din ce in ce mai vizibil.

Pentru mai multe detalii vizitati: http://promovarelink.eu