Categorii
Gazduire web

De ce ai nevoie de un serviciu de gazduire de calitate atunci cand lansezi un magazin online?

Unul dintre cele mai mari avantaje pe ca ni le-a adus Internetul este cu siguranta faptul ca astazi putem face diverse cumparaturi din confortul caminului, fara a mai fi necesar sa facem diverse deplasari pana la diverse adrese fizice.

Lansarea unui magazin online este o idee de afacere destul de indrazneata avand in vedere ca vorbim despre un mediu destul de competitiv unde calitatea serviciilor este un aspect care trebuie sa primeze. Cu toate acestea insa, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont inainte de a lansa un magazin online este serviciul de gazduire web.

Serviciile de gazduire web sunt destul de diverse daca luam in calcul faptul ca astazi numaeroase companii de specialitate ne pun la dispozitie astfel de servicii. Un serviciu de gazduire potrivit pentru necesitatile tale poate fi regasit astazi si la https://www.tlh.ro/gazduire-web.html. Iata insa cateva motive pentru care ai nevoie de un serviciu de gazduire de calitate atunci cand vrei ca magazinul tau online sa functioneze in parametrii normali.

1. Serviciile de gazduire afecteaza in mod direct functionalitatea unui site.

Desi poate nu constientizam intr-o prima etapa acest aspect, cert este faptul ca serviciul de gazduire afecteaza in mod direct modul in care functioneaza un site web. Din acest punct de vedere, este recomandat sa alegem cu mare atentie pachetele de gazduire web pe care companiile pe care le pun la dispozitia noastra. Alegerea unui pachet cu resurse limitate poate reprezenta o alegere optima pentru un start up, insa odata cu cresterea traficului pe site, s-ar putea ca functionalitatea site-ului sa fie afectata. De cele mai multe ori acest lucru se traduce printr-un site care se incarca greu sau care e aproape indisponibil.

2. Site-urile web nu pot fi accesate fara existenta in prealabil a unui serviciu de gazduire.

Unul dintre cele mai importante aspecte de retinut despre serviciile de gazduire este faptul ca acestea sunt indispensabile. Desi un site poate exista in forma sa, acesta nu poate fi accesat de catre niciun utilizator avand in vedere ca acesta nu se regaseste pe serverul niciunei companii de specialitate.

Tlh este una dintre cele mai bine cotate companii care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii care pot fi achizitionate la preturi complet speciale. Acum reprezinta momentul oportun sa dai startul afacerii tale online.

https://www.tlh.ro/gazduire-web.html

Categorii
Nutritionism

Rolul somnului in imbunatatirea memoriei

Somnul este o stare naturala si reversibila de relativa inactivitate, in care raspunsul nostru la stimulii externi este mai redus.

Senzatia de somn apare la intervale regulate. Acest lucru este reglat de catre creier prin diverse mecanisme, cum ar fi eliberarea de hormoni care induc somnul. Acest hormon se numeste melatonina.

Din aceasta cauza, daca stam treji o perioada mai lunga de timp decat de obicei, ulterior vom avea tendinta sa dormim mai mult pentru a recupera din somnul pierdut. Daca acest lucru se intampla des si mai ales daca se intampla sa nu dormim o perioada mai lunga de timp, organismul nostru va avea de suferit.

Se considera ca somnul are rolul de a salva energie, de a reface resursele de energie si de a repara celulele organismului, in reglarea temperaturii corpului, in reglarea metabolismului si a functiei de aparare a organismului.

Dar deoarece unii oameni de stiinta sustin ca aceste lucru s-ar putea realiza si atunci cand suntem treji si constienti, s-a ajuns la concluzia ca somnul are un rol important si pentru functiile si sanatatea creierului.

Se considera ca somnul usureaza unele procese din interiorul creierului, precum detoxificarea acestuia, inlocuirea glicogenului din ficat, care se consuma pentru energie cat timp dormim si nu consumam alimente. Un alt rol foarte important pe care se pare ca il are somnul asupra creierului este de imbunatatire a memoriei. In timpul somnului se produce o consolidare a memoriei, cu organizarea si fixarea ideilor ce le-am retinut in timpul zilei in memoria de lunga durata.

Alimentatia este de asemenea o modalitate de imbunatatire a memoriei si a functiilor creierului. O  dieta potrivita creste puterea de concentrare si ajuta memoria pe termen lung. Acesta trebuie sa includa alimente precum: peste, fructe, legume, nuci.

Nutrientii continuti de aceste alimente ne influenteaza activitatea intregului organism, inclusiv cea a creierului. Exercita un efect benefic asupra functiilor cognitive, ne stimuleaza memoria si puterea de concentrare.

Categorii
Literatura

Recomand Editura Crime Scene Press pentru iubitorii de carte bună

Cartea tiparită pe hârtie nu este doar de domeniul trecutului, nu este istorie, acest lucru îl demonstrează și Editura Crime Scene Press prin volumele pe care le scoate de sub “teasc”, calde și nerăbdătoare să își întâlnească cititorii.

Într-o perioadă în care tinerii par să uite că educația pornește de la lucrul direct cu foile cărții și caietului, în care folosirea mijloacelor electronice primează de foarte multe ori ca mijloc de deconectare și de documentare, avem certitudinea că de la Crime Scene Press încă mai există speranța că ne întoarcem cu toții spre reala lectură, prin oferta bogată de material tipărit.

Ce ne mai oferă Editura Crime Scene Press?

Dacă aruncăm puțin ochii pe oferta Crime Scene Press, putem vedea că sunt volume ilustrative atât pentru literatura română cât și pentru cea universală. Autori precum Geoge Arion, Edgar Wallace, Stelian Turlea, VT Morogan, Oana Stoica-Mujea, Gyllian Flynn, Alain Berenboom, Ann Cleeves, sunt disponibili cu operele lor pe rafturile Crime Scene Press.
Cărți polițiste scrise bine, cu accente umoristice, cu note de mister și enigme greu de dezlegat vă pun mintea și imaginația la încercare într-un mod plăcut, în clipele dumneavoastră de relaxare.

„Atac în bibiotecă” de George Arion, la Editura Crime Scene Press

O carte scrisă de un autor român contemporan de cărți polițiste, pe care aș recomanda-o cu multă căldura este “Atac în bibliotecă”. Îmi amintesc faptul că am citit-o pentru prima dată în perioada liceului și am râs aproape continuu în timp ce citeam, surprins fiind de faptul că lectura era atât de fluidă și de naturală. Stilul, oralitatea, limbajul colocvial, situațiile neprevăzute m-au determinat să citesc în mod repetat această carte, chiar la intervale de timp diferite. Tocmai de aceea o recomand tuturor celor care doresc să se relaxeze prin lectura unei cărți interesante de la Crime Scene Press.

https://www.lacarte.ro/crime-scene-press

Categorii
Internet

Alege certificatele SSL de la Mxhost si beneficiaza de reduceri substantiale la oricare dintre pachete

Securitatea reprezinta unul dintre cel mai importante elemente din viata noastra de zi cu zi. Indiferent de activitatile pe care le desfasuram, intotdeauna simtim nevoia de a fi in deplina siguranta.

Acest aspect trebuie sa se regaseasca fara indoiala si in momentul in care alegem sa facem diverse cumpararaturi prin intermediul internetului. De-a lungul timpului internetul nu a fost una dintre cele mai sigure medii prin care sa se realizeze schimburi de date importante, insa aceasta situatie cu siguranta s-a schimbat considerabil in ultimii ani gratie aparitiei certificatelor SSL.

Aceste certificate nu doar ca au transformat tranzactiile intr-unele sigure, insa simultan acestea au reusit sa ofere si un plus de incredere utilizatorilor care aleg sa faca tranzactii online.

Certificatele SSL reprezinta la ora actuala unica modalitate prin care avem posibilitatea de a oferii utilizatorilor nosri tranzactii online in deplina siguranta. Un certificat SSL poate fi obtinut de la https://www.mxhost.ro/certificate-ssl, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii web de la noi din tara. In plus, orice pachet SSL alegi in aceasta perioada, automat beneficiezi de o reducere considerabila la acest serviciu.

Unul dintre pachetele SSL pe care le recomandam in special clientilor care vor sa dispuna de blog-uri personale, diverse proiecte minore, precum si pentru cei care vor sa aiba pagini personale sigure este Comodo Positive SSL. Acest pachet am putea spune ca este unul de baza, fiind destinat exclusiv paginilor personale sau proiectelor mici, pretul promotional acestuia fiind de numai 14,99 Euro anual, pretul fiind redus de la 49 Euro. Avantajul de baza al acestui pachet se datoreaza faptului ca activarea se realizeaza in aproximativ 30 de minute de la realizarea platii. Asigurarea oferita de acest pachet este de maximum 10.000$.

Comodo Elite SSL este apchetul ideal pentru orice magazin online care pune pret pe siguranta clientilor proprii. Acest pachet este excelent atat pentru proiectele medii de orice fel, precum si pentru magazinele online. Pretul unui astfel de pachet era initial de 206 Euro, insa in aceasta perioadaaveti posibilitatea de a obtine acest pachet la incredibilul pret de 64,99 Euro anual.

Generarea acestui certificat se va face in aproximativ 1-2 zile de la efectuarea platii, asigurarea oferita fiind de 500.000$. In plus, beneficiati in mod gratuit de HackerGuardian Vulnerability Scan.
Mxhost.ro este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii web de la noi din tara care s-a facut recunoscut de-a lungul timpului prin oferirea de servicii de caliate, precum si prin stabilirea unor preturi extrem de avantajoase la aceste servicii.