Categorii
Turism

Descopera lucruri interesante despre clima din Zanzibar

Descopera lucruri interesante despre clima din ZanzibarVrei sa mergi Zanzibar si nu stii care este cea mai buna luna pentru a face asta? Acceseaza https://zanzibar.ro/clima/ pentru a afla mai multe despre aceasta frumoasa destinatie.

In Zanzibar vremea este buna peste tot in Ianuarie, Februarie, Iulie, August, Septembrie si Octombrie. Daca vrei sa mergi in Insula Unguja cele mai bune luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie. Luna aprilie este cea mai ploioasa si nu se recomanda sa mergi in aceasta luna aici.

Cele mai calduroase luni din Insula Unguja sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, Octombrie, Noiembrie si Decembrie.

Orasele in care trebuie sa ajungi daca vrei sa ai parte de cel mai bun climat sunt: Insula Unguja, Bweni, Changuu, Chole Bay, Fumba, Insula Bawe, Insula Chapwani, Jambiani, Jozani si Kendwa.

    Vremea in functie de luna

 
Luna Grade Umiditate
Ianuarie 29°C la 30°C 36%
Februarie 30°C 33%
Martie 30°C la 31°C 63%
Aprilie 28°C la 31°C 88%
Mai 27°C la 30°C 78%
Iunie 26°C la 29°C 52%
Iulie 26°C la 28°C 44%
August 26°C la 27°C 42%
Septembrie 27°C la 28°C 37%
Octombrie 28°C 44%
Noiembrie 29°C la 30°C 63%
Decembrie 29°C la 31°C 73%

 

Ce poti face in Zanzibar?

Zanzibar este o destinatie exotica pe care nu trebuie sa o ratezi. Aici vei avea parte de cele mai interesante experiente.  Vei avea parte de emotii de care nu credeai ca vei avea parte vreodata. In plus mai trebui sa stii ca este o insula plina de atractii turistice si in mod sigur nu te vei plictisi.

Stone Town este centrul cel mai activ din Zanzibar, il poti strabate cu cea mai mica usurinta la pas. Stradutele inguste si cladirile vechi te vor impresiona inca de la prima vedere. In plus mai trebuie sa stii ca este destul de simplu si ca ascunde o istorie zbuciumata si un amestec interesant de culturi precum Africana, araba, indiana, europeana care ii dau farmecul de care are parte in prezent.

Plajele sunt atractia initiala din Zanzibar si te vor cuceri inca de la prima vedere. In cazul in care stai in nordul insulei plajele din Nungwi sunt extrem de generoase iar Kendwa este cea mai spectaculoasa.

Categorii
Turism

De ce sa iti cumperi o casa in Rasnov

Vrei sa te stabilesti la munte? Iti place aerul proaspat de acolo si linistea? Atunci trebuie sa cauti o casa frumoasa si care sa aiba toate utilitatile de care ai nevoie. Acceseaza https://www.unic-star.ro/case-de-vanzare-rasnov/ pentru a descoperi cele mai interesante locuinte.

   Cele mai interesante atractii turistice din Rasnov

Cetatea Rasnov

Este una dintre cele mai bine conservate cetati de pe teritoriul Transilvaniei. Aceasta a fost construita in secolul XVIII cu ajutorul Cavalerilor Teutoni.  Cetatea este amplasata strategic si aceasta avea rolul de a a apara impotriva atacurilor tatare.

Aceasta cetate are si o incinta exterioara care se afla langa zidul estic si care este marginita de un turn patrat.

Dino Park

Este cel mai mare parc cu dinozauri in marime naturala din Sud Estul Europei. Parcul cu dinozauri este o destinatie atragatoare pentru toti copii din zona. Pe langa asta mai exista si un cinematograf 9D unde poti trai o experienta unica.

Activitatile pe care le poti avea la Dino Parc

  • Cinema 9D – aceasta va include ceata, zapada, focul , apa si vantul. La acest cinematograf se utilizeaza ochelari speciali si durata este cuprinsa intre 5 si 8 minute.
  • Olimpiada dinozaurilor – copii vor primi aici recompense pentru atentia acordata traseului.
  • Traseul de aventura – cei mici isi pot testa aici curajul. Toti copii cu o inaltime de 130 cm pot participa la acest traseu
  • Tiroliana – este amplasata la o inaltime cuprinsa intre 6 si 13 m si se intinde pe 150 de metri.
  • Labirint cu laser – aici copii au posibilitatea de a se misca si de a deveni spioni. Ca sa poata intra in joc trebuie sa treaca printre lasere si sa nu le atinga.
  • Loc de joaca – aici sunt 10 tobogane , leagane cu diferite forme, balansoare sub forma de dinosaur si casute special concepute pentru joaca
  • Atelier de picturi – este locul perfect in care copii isi pot exprima imaginatia.