2u2me in cifre

Magazinul online 2u2me este imaginea web a grupului Starwood Industrial Group prezent pe piata din Romania de peste 10 ani. Obiectul de activitate al companiei il reprezinta comertul de produse destinate in general uzului gospodaresc, exceptie facand uneltele ce servesc activitatilor de depozit. Magazinul 2u2me, generat in urma cu doi ani, gazduieste peste 300 de produse ce se adreseaza cu precadere casei si gradinii. Starwood Industrial Group proprietarul magazinului online 2u2me este activ in zona de comert en gros si en detail atat pe piata locala cat si in tari precum Ungaria si Bulgaria.

La numai doi ani de la activare sa, conform unor surse independente, magazinul online 2u2me a avut in medie peste 5600 de vizitatori lunar. Cu o crestere de 23,5% in anul urmator, magazinul inregistreaza o medie de 7000 de vizitatori pe luna in 2012. Interesul publicului a facut ca magazinul online 2u2me sa ocupe locul 1757 in clasamentul general trafic.ro, in perioada 11-17 Iunie 2012 situandu-se intr-un trend ascendent fata de anul 2011. De asemenea, 2u2me a ocupat pozitia 14 in perioada 18-24 Iunie 2012, in categoria “Casa si gradina” conform statisticilor trafic.ro, dovedind astfel o relevanta crescuta pentru profilul sau/sectiunea sa.

Magazinul online pentru case si gradini dispune de peste 20 de categorii ce ofera o gama variata de produse. De la lampi solare sau lampi de birou, articole pentru incalzit locuinta, materiale de constructii, dozatoare de apa, ghivece, garduri de gradina sau motocoase si pana la produse electrice sau becuri economice, magazinul poate satisface cele mai variate preferinte ale vizitatorilor sai. Astfel 2u2me se poate incadra in categoria magazinelor generale, nefiind specializat doar pe comercializarea sticta a anumitor categorii de produse. Articolele oferite spre vanzare de catre 2u2me dispun de inalta calitate si in cea mai mare parte de un consum redus de energie.

Cele mai accesate categorii pe magazinul 2u2me sunt: “Lampi solare”, “Unelte”, “Dozatoare de apa”, Articole la pret redus” si nu in ultimul rand “Materiale de constructii”. Ponderea cea mai mare pe site o detin vizitatorii din Bucuresti urmati de cei din judetele Cluj, Suceava, Sibiu, Timisoara, Iasi apoi Constanta, Vaslui, Galati si Arges. Astfel aproximativ 39% dintre vizitatorii magazinului online 2u2me sunt din Bucuresti, in vreme ce peste 11% sunt din Cluj iar din Suceava aproximativ 6%, restul de aproape 43% apartinand in diferite proportii judetelor amintite mai sus. Cele mai vandute produse pe magazinul online 2u2me sunt lampile solare urmate de dozatoarele de apa. Stivuitoarele manuale si lizele, trimmerele sau motocoasele cum se mai numesc sunt pe locul trei si respective patru in topul celor mai vandute produse pe site, urmate de gardul de gradina pe locul cinci.

Magazinul online 2u2me se adreseaza unui public larg, practicand pentru satisfacerea acestuia preturi variate. Pretul cel mai mare pe site este de 2485 lei, valoare la care sunt comercializate stivuitoarele manuale, in vreme ce 7,04 lei este pretul de vanzare pentru unul dintre modelele de lampi solare oferite de 2u2me. Magazinul online pentru case si gradini propune de asemenea reduceri lunare de pret la diferite produse in categoria special creata, numita ”Articole la pret redus”. Valoarea cea mai mare a discountului aplicata unui articol pe 2u2me este de 79,3% pentru un suport de sare pentru lumanare, urmat de farul solar lampa solara cu o reducere de peste 57%. Totodata in vederea cresterii gradului de satisfactie a cumparatorilor magazinului 2u2me sunt generate periodic pachete de produse la preturi speciale. Magazinul online 2u2me a fost conceput pentru a spijinii cumparatorii sai in achizitionarea de produse la preturi avantajoase.

http://www.2u2me.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.