3 cadouri potrivite pentru cei dragi

posted in: Cadouri | 0

Cand ne gandim sa oferim cadouri persoanelor dragi din viata noastra,imediat ne orientam catre lucruri materiale. Insa exista mai multe moduri de a darui decat lucrurile materiale, cadouri inedite prin care iti poti exprima dragostea, cadouri care ating profund inima si sufletul celor dragi.Exista trei daruri ale iubirii pe care le putem oferi familiilor noastre, care pot aduce o mare bucurie in viata lor. www.dmail.ro/categorie/Idei-de-cadouri/#cat=13

Ingrijire si compasiune

Multi dintre noi tanjim sa simtim ingirjirea si compasiunea celor de langa noi. Putem darui celor dragi un cadou profund, oferindu-le ascultare si intelegere fara a judeca si fara a rani semenii nostri. Ganditi-va daca ultima oara cand ati avut nevoie de intelegere, cineva v-a oferit. Sentimentul de a stii ca cineva stie sa te asculte este unul dintre cele mai marete sentimente din lume. In loc sa te concentrezi pe vietile altora ai putea sa oferi celor dragi clipe de neuitat. Vei fi frumos surprins sa afli cat de minunat este sa daruiesti intelegere si ascultare celor dragi.

Curajul tau, cadoul potrivit

Unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care il poti oferi celor dragi, este curajul tau. Curajul tau semnifica puterea de a infrunta adevarul, de a fi sinceri cu privire la ceea ce vrem si la ceea ce nu vrem, ceea ce vom face si ceea ce nu vom face si ceea ce este si ceea ce nu este acceptabil pentru noi. Curajul inseamna puterea de a avea grija de noi insine, puterea de a controla comportamentul nostru atunci cand vine vorba de furie, gelozie, invidie si conflicte. Este modelul viu pe care il putem da atat celor dragi cat si celor din jur, un model demn de urmat de noi toti cand vine vorba sa fim mai buni.

Ajuta-l pe cel de langa tine.

Ne-am nascut pentru a invata sa iubim, atat pe noi insine cat si pe ceilalti din jur. Unul dintre darurile potrivite este acest sentiment pur care ne umple sufletele de beatitudine si caldura. Ajutandu-i pe cei de langa tine iti va oferi inimii tale sentimentul de implinire sufleteasca, ceea ce noi toti il cautam. Daca copii nostri nu vad la parintii lor acest ajutor pentru ceilalti din jur nici ei la randul lor, cand vor fi maturi nu vor cunoaste sentimentul cadoului reciproc de a-i ajuta pe cei ce-ti ies in cale. Asa ca nu uita, tot ce daruiesti, daruieste din suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *