3 filme horror de vazut online in 2014

posted in: Film | 0

2014 se anunta a fi unul dintre cei mai fructuosi ani din toate timpurile in materie de productii cinematografice. Indiferent de tipologia de film preferata, in 2014 vor fi lansate de la filme horror (despre care vom vorbi pe larg astazi) la filme de aventura, indiene, comedii etc.

Articolul de astazi este dedicat fanilor filmelor horror si prezinta cele mai asteptate nume ale anului.

1. Paranormal Activity: The Marked Ones

Acest film a fost lansat deja in urma cu aproximativ o luna si s-a bucurat deja de incasari de peste 83 de milioane de dolari, ceea ce nu-i tocmai rau pentru o pelicula low-budget. Desi criticii de film nu au fost prea satisfacuti de evolutia actorilor alesi pentru aceste roluri, majoritatea fanilor s-au declarat mai mult decat multumiti, declarand despre Paranormal Activity: The Marked Ones ca ar fi exact lucrul de care seria PA avea nevoie pentru a nu fi data uitarii. Scopul regizorului nu a fost niciodata de a pune in valoare abilitatile artistice ale actorilor, ci de a produce din plin senzatia de teama, lucru care, cel putin daca aruncati un ochi peste trailer, veti vedea ca l-a reusit cu brio.

2. The Woman In Black: Angels Of Death

Probabil unul dintre cele mai slab mediatizate filme online noi, pelicula va continua povestea din primul The Woman In Black (cel cu Daniel Radcliffe, actorul principal din seria Harry Potter, daca va mai aduceti aminte), insa intr-un cu totul alt context. Actiunea se va desfasura in timpul celui de-al doilea razboi mondial si va incepe odata cu transformarea casei bantuite intr-un azil pentru soldatii cu probleme psihice. Prezenta acestora o va infuria pe Doamna in Negru, care-i va face pe toti sa-si curme zilele.

3. Deliver Us From Evil

Deliver us from Evil va fi din multe puncte de vedere asemanator cu The Rite (cu Sir Anthony Hopkins), doar ca actiunea nu se va mai petrece pe strazile din Roma, ci in New York, acolo unde un politist se vede nevoit sa lucreze impreuna cu un preot renegat pentru rezolvarea unor cazuri in care elementele paranormale sunt mai mult decat evidente. Cu multe scene de suspans, ca in mai toate filmele cu exorcizari, aceasta pelicula va fi cu siguranta pe gustul fanilor creepypasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *