3 Intrebari pe care sa le adresezi cand angajezi o formatie nunta

posted in: Lifestyle, Nunti | 0
Una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua atunci când vă planificați nunta este să alegeți o formatie nunta potrivita pentru petrecerea dumneavoastra.
Probabil sunt zeci de formatii nunta in zona dvs., iar restrângerea opțiunilor până la cea perfectă poate fi dificila. Avand o experienta de mai bine de 10 ani ca si PR al unei astfel de trupe, am identificat cateva intrebari care va vor ajuta in cautarea dvs:

1. Ce este inclus in pret?
 Adesea, cuplurile trebuie să se incadreze într-un buget destul de strict atunci când planifică o nuntă, așa că este bine să știi de la bun început ce alte servicii oferă trupa ta de nuntă. Poate fi vorba de sunet, lumini, etc.

2.Pot solicita melodii?
Este important să ne amintim că membrii trupei sunt muzicieni pricepuți, dar nu au întreaga bibliotecă de muzică a lumii la îndemâna așa cum o face un DJ. De cele mai multe ori, este nevoie de câteva zile pentru a învăța și exersa o melodie care nu se află deja in playlist.

3.Pot vedea si auzi trupa live?
Daca materialul gasit despre trupa respectiva nu este suficient pt a va convinge sau pur si simplu doriti sa cunoasteti membrii formatiei personal, atunci sigur vezi putea asista la o vizionare live la
sala de repetitii.

4.Poate formația să adauge membri în plus?
In cazul in care in componenta trupei nu exista de exemplu saxofon si dvs doriti acest lucru, cu siguranta trupa se va adapta cerintelor mirilor.

 Acestea sunt doar cateva din intrebarile pe care ar trebui sa le adresati atunci cand cautati muzica live pentru nunta dvs. Majoritatea formațiilor de nuntă doresc să vă ajute in ziua cea mare pentru a  vă simți confortabil si fericiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *