3 Tipuri de par si ce sampon poti sa folosesti pentru a il ajuta

posted in: Lifestyle, Moda | 0

In rutina zilnica de ingrijire femeile folosesc multe tratamente, lotiuni si make-up. Parul este unul dintre aspectele care sunt importante. Un par frumos le face sa se simta bine si sa fie mai increzatoare in sine. De aceea produsele utilizate sunt alese in functie de ceea ce hraneste mai bine parul, aduce sanatate firului si il face sa arata mai bine. Un sampon profesional poate sa aduca un progres mult mai vizibil. KayPro ofera variante de sampon pentru diverse tipuri de par. Mai multe detalii poti afla intrand pe site-ul de la Kaypro. Iata 3 tipuri de par si ce sampon se potriveste pentru acestea: 

Parul cu matreata 

Nimeni nu doreste un par cu matreata. El poate sa fie ingrijit cu ajutorul tratamentului potrivit. Samponul profesional anti-matreata pentru scalp si par are proprietati anti-microbiene. Asadar se ajuta de aceste ingrediente pentru a putea sustine indepartarea tuturor problemelor ce cauzeaza matreata, atat la nivelul parului, cat si la nivelul scalpului. Un par de acest tip are nevoie de ingrijire si solutia este legata de produsele potrivite folosite.  

Parul care trebuie spalat zilnic

Exista anumite tipuri de par care au nevoie de spalare zilnica. De asemenea sunt anumite meserii care cer acest lucru, desi parul nu are nevoie de aceasta spalare. Pentru aceste situatii, exista sampon care este conceput pentru utilizare zilnica. El este alcatuit din proteine de matase, grau si lapte. Toate acestea hranesc in profunzime parul si il fac sa arate frumos, sa aiba un aspect catifelat. Acest sampon poate sa fie folosit in fiecare zi si sa nu afecteze in nici un fel parul. El va arata din ce in ce mai frumos si mai sanatos. Sanatatea parului sta si in modul cum arata, dar si in felul in care se simte. 

Parul gras si care are nevoie de un control al sebumului

Un par gras poate determina multe neplaceri. Exista persoane care se spala pe cap si peste cateva ore au un aspect gras, cu un sebum in exces. Aceasta situatie este neplacuta vizual. Exista solutii pentru un asemenea tip de par. Samponul care tine sub control sebumul produs de scalp este perfect pentru a putea sustine sanatatea acestuia. Asadar, persoanele care au parul gras pot sa lase parul desfacut, sa se bucure de experientele de a-l aranja asa cum isi doresc, fara sa se gandeasca la modul in care va arata peste doar cateva ore.  

In concluzie, parul are nevoi distincte in functie de fiecare corp si de fiecare persoana. Exista si anumite influente ale mediului in care oamenii traiesc, precum caldura excesiva, vantul puternic sau sarea din zonele apropiate de litoral. Indiferent de situatie, exista solutii ce vin in sampoanele profesionale. Ele sunt concepute astfel incat sa rezolve problemele aparute datorita factorilor de mediu si corpului. KayPro ofera variante de tratamente profesionale si alte produse de calitate, care pot ajuta parul sa arate bine si sa te faca sa radiezi in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.