4 motive pentru a nu investi intr-un site de jocuri cu atv

posted in: Jocuri | 0

Ati remarcat vreodata cat de multi oameni au inceput sa traiasca doar de pe urma castigurilor online? In Romania, o buna parte dintre acestia au proiecte care au la baza diete, proiecte turistice si diferite servicii, precum si categoria de jocuri online, impreuna cu toate categoriile care o compun.

Cat de rentabila e achizitia sau construirea unui site de jocuri (cu atv-uri, cu impuscaturi, sau general, care sa includa toate tipurile de jocuri)? Ca in orice sector ce poate deveni o afacere si in acesta este valabila expresia “omul sfinteste locul”. Succesul unui astfel de site depinde 100% de eforturile echipei din spatele lui, precum si de strategia de dezvoltare gandita si pusa in aplicare de cei care se ocupa cu optimizarea promovarea sa.

Totusi, exista destul de multe argumente impotriva constructiei unui astfel de site. Unele sunt suficient de puternice cat sa convinga o buna parte dintre oameni ca un site de jocuri nisat, cum ar fi un site de jocuri cu atv-uri nu, sau chiar si unul general, nu ar fi cea mai buna investitie.

Motivul principal e faptul ca este foarte greu de ajuns in top, lucru care poate fi confirmat de oricine activeaza in domeniu. De regula, primele 3 pozitii sunt detinute de profesionisti, care lucreaza pe nisa de jocuri online de ani buni si care au site-uri puternice cu mii sau chiar zeci de mii de link-uri de sustinere, care cu greu pot fi ajunse din urma sau depasite;

Al doilea motiv e faptul ca, desi un astfel de proiect poate atrage o mare cantitate de trafic, si prin extensie castiguri considerabile, asta nu inseamna ca toate site-urile vor castiga prea multi bani. Ca in orice industrie, cei mai multi bani ii iau cei de pe primele pozitii; astfel, daca luam in considerare si argumentul de mai sus, atunci posibilitatea de a nu face bani in primele luni de la startul proiectului e una cat se poate de reala.

Al treilea motiv – lista mai poate continua, dar principalele sunt cele trei prezentate in acest articol – e activitatea concurentei neloiale. Printre concurenti, se afla de regula si oameni care vor incerca sa-si doboare competitorii de pe primele pagini ale motoarelor de cautare folosind programe de spam ca Xrummer sau AMR. Indiferent ca vorbim de o nisa simpla ca cea de jocuri cu atv-uri sau de un sector mai complicat precum keyword-ul “jocuri online”, va exista cineva care va incerca sa faca acest lucru. Problema e ca, chiar daca nu se intampla de fiecare data, de multe ori actiunile spam-erilor dau rezultate, iar site-urile-tinta sunt penalizate, lucru care efectiv poate pune in cap munca unei intregi echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.