4 sfaturi utile cand te hotarasti sa inchiriezi birouri

posted in: Interprinderi Mici si Mijlocii | 0

Dezmortirea economiei romanesti in primul semestru al anului acesta a dus si la o crestere a cererii de inchiriere spatii de birouri in orasele mari ale tarii. Afacerile din sectorul imobiliar, cele din constructii si zona de servicii a vazut imediat o oportunitate in crearea unei imagini puternice a firmei, extinzand activitatea in spatii noi de birouri. Iata 4 sfaturi care te vor ajuta la inchirierea biroului cel mai potrivit pentru afacerea ta.

Inchirieri birouri: Plaseaza-te in calea clientului

Sigur, o firma care vrea sa isi consolideze imaginea va opta intotdeauna pentru inchirierea de birouri amplasate in zona centrala. Ideea se dovedeste benefica doar daca accesul clientilor tai catre aceasta zona nu este ingreunat de trafic sau de alte restrictii existente in zona. Incearca sa evaluezi publicul tinta caruia te adresezi si vezi inchirierea birourilor te plaseaza intr-o zona usor accesibila si usor identificabila pentru acesta.

Inchirieri birouri: Fa-te vizibil

Dincolo de renumele firmei tale, spatiul in care alegi sa iti desfasori activitatea trebuie sa fie si el usor de indentificat si vizibil. Inchiriaza birouri intr-o cladire care sa aiba expunere stradala si sa fie personalizata fie prin design, fie prin alte elemente pentru o recunoastere mai usoara.

Inchirieri birouri: Cladiri de birouri cu parcare proprie

Inchirierea birourilor pentru firma ta trebuie sa fie un succes total, asa ca va trebui sa te orientezi cat mai bine in a asigura un acces direct la birouri atat pentru angajatii tai, cat si pentru clienti. Inchiriaza birouri intr-o cladire care sa aiba si spatii de parcare proprii.

Inchirieri birouri: Alege spatii cu o expunere buna

Chiar si in interiorul cladirii va trebui sa iti analizezi optiunile foarte bine in momentul inchirierii birourilor. Atat expunerea la lumina de zi, cat si privelistea de afara conteaza foarte mult in momentul in care alegi sa inchiriezi un birou.

Un peisaj tern, eventual paraginit, va crea o impresie proasta clientilor, indiferent de imbunatatirile aduse spatiului de inchiriat birouri. Luminozitatea naturala a spatiului de inchiriat birouri iti poate reduce semnificativ in timp cheltuielile cu factura de electricitate.http://www.spatiicomerciale.ro/inchirieri-birouri

Follow Emil:

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development. http://www.webdesignoptimizare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *