5 Metode de Slabire la Salonul de Infrumusetare

06/10/2013 | Autor: | Posted in Slabit

Standardele din ultimii ani arata faptul ca, pentru a fi frumoasa, orice femeie trebuie sa fie ingrijita, sa aiba un par sanatos si stralucitor, manichiura impecabila, un ten fara imperfectiuni dar mai ales sa fie slaba.

Pentru a fi slaba si fara celulita, este destul de greu, avand in vedere viata agitata, mancarurile nesanatoase pe care le consumam si lipsa de sport din program. Din fericire, un ultimul timp, tehnologia a avansat foarte mult si in domeniul frumusetii, astfel incat exista o sumedenie de proceduri care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa topesti celulita.

Iata 5 metode care te ajuta sa slabesti fara sa faci sport:

1) Lipoliza- aceasta metoda de remodelare corporala actioneaza asupra stratului de grasime prin stimularea unei substante numita fosfatidilcolina, ce are rol in descompunerea grasimii si a colesterolului.

2) Masajul endermologic – aceasta tehnica de slabire asistata functioneaza cu ajutorul unui aparat cu doua role si a unui vacuum reglabil aplicat pe piele. Efectul pe care il produce este acela de crestere a circulatiei sanguine si limfatice pana la 200%, avand rezultate impresionante in diminuarea celulitei.

3) Vibromasajul – presupune masarea structurii musculare prin producerea unor vibratii, frictionare si presare la nivelul pielii. Se spune ca acest masaj anticelulitic ridica si starea de spirit a pacientului.

4) Sauna – sedintele de sauna ajuta la grabirea procesului de scindare a grasimilor, elimina toxinele din celulele grase si diminueaza stresul. Aceasta metoda nu este, insa, recomandata celor care au probleme dermatologice, cardiovasculare sau femeilor gravide.

5) Termocuverta – este un fel de sauna locala, care te ajuta sa slabesti in centimetri si in greutate, detoxifiaza organismul si reda elasticitatea pielii.http://www.goskin.ro

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns