5 motive ce demonstreaza eficienta si importanta unui logo

02/04/2020 | Autor: | Adaugat in categoria Servicii

Cand consideri ca ai luat in calcul toti factorii necesari pentru a deschide o afacere, ceea ce are legatura cu creare logo Bucuresti pare a nu fi o prioritate. Te poti gandi chiar ca nu ai nevoie de un logo, insa nu trebuie in nici un caz sa asculti acele ganduri, caci ele sunt gresite. A avea un logo este o parte integranta cu ajutorul caruia brand-ul tau poate deveni un succes si de asemenea te poate ajuta sa arati publicului tinta ca oferi produse si servicii de inalta calitate si ai recomandari pozitive. 

Deci, de ce este important un logo? Deoarece atrage atentia, face o prima impresie puternica, este fundamentul identitatii tale de brand, este memorabil, te separa de concurenta, incurajeaza loialitatea brandului si este ceea ce publicul tinta asteapta. In cele ce urmeaza, vei gasi detaliate toate aceste puncte si vei intelege cat este de important logo-ul pentru compania ta. 

Atrage atentia 

Perioadele de atentie sunt scurte in aceste zile, in special cand vine vorba despre consumatori. Asa cum stau lucrurile, companiile au la dispozitie aproximativ 2 secunde pentru a convinge potentialii clienti ca produsele lor merita sa fie luate in considerare.  

Cu ajutorul logo-ului, atentia consumatorilor poate atrage atentia rapid si poate comunica valorile de baza ale unei companii intr-un mod interesant. Cu ajutorul logo-ului, consumatorii pot sa iti judece afacerea, iar asta poate functiona in avantajul tau, daca logo-ul este unul solid. 

Face o prima impresie puternica 

Logo-ul este primul contact cu publicul. Daca acesta este proiectat bine, el poate stimula interesul publicului si le poate naste dorinta de a afla mai multe despre companie.  Aceasta prima impresie este modaliatea ta de a comunica imediat proprietatea asupra produsului sau serviciului pe care il vinzi. 

Este baza identitatii de brand 

Branding-ul de succes este despre a spune o poveste care va influenta emotiile clientilor, intr-un mod simplu. Si desi este adevarat ca design-ul logo-ului este doar o parte a brand-ului companiei, acesta serveste ca fundatie pentru intreaga naratiune pe care este construit brand-ul. 

Culorile, tonurile, fonturile: toate acestea sunt determinate de povestea pe care incerci sa o spui, iar logo-ul este scena pe care se intampla aceasta poveste. Aceste elemente vor fi utilizate ulterior in toate materialele companiei, precum coli pentru scrisori, carti de vizita, pagini din cataloage, astfel creandu-se o identitate de brand concreta, comercializabila. 

Este memorabil 

Logo-ul este cel care conduce publicul catre compania ta. Acesta este un punct de identificare, este simbolul cu ajutorul carora clientii te recunosc.  

In mod ideal, vei dori ca oamenii sa conecteze instantaneu vederea logo-ului cu ceea ce compania ta ofera si mai ales, care este modul in care ii face sa se simta.   Daca un logo bun este un element vizual, placut, estetic, atunci el declanseaza o amintire pozitiva asupra brand-ului tau. 

Te diferentiaza de concurenta 

Indrazneste sa fi diferit atunci cand vine vorba despre logo, caci sigla companiei le spune consumatorilor de ce afacerea ta este unica. Sigur, poate exista 50 de cafenele in orasul tau, insa a ta este singura care s-a angajat in ceea ce priveste sustenabilitatea, iar logo-ul tau este cel care transmite acel mesaj. 

Un logo al companiei bine proiectat poate comunica totul, de la fundalul companiei, pana la misiune, datorita pictogramei potrivite sau font-ului corespunzator. 

Pentru mai multe informatii intra pe https://armeanu.ro/

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 47 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


15/01/2021 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Simona Halep a vorbit deschis despre responsabilitatile care au venit odata cu celebritatea. Aceasta a avut parte bineinteles de emotii negative in timpul partidelor de tenis. Urmareste acest site pentru …

04/01/2021 | Autor:
Adaugat in categoria Casa si Gradina

Toata lumea a auzit de fierastrau, dar nu toata lumea stie cate tipuri de fierastraie exista si ce face fiecare in parte. Asadar: Fierastraie care folosesc ca accesoriu de taiere …

06/12/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Optimizare SEO

Optimizarea site-ului pentru mobil depinde modul in care site-ul tau face continut si au functii usor accesibile. Pe langa toate astea trebuie ca site-ul tau sa aiba parte de un …