5 produse second-hand pe care le poti cumpara pentru casa ta

04/12/2014 | Autor: | Posted in Casa si Gradina

Este un lucru firesc sa iti doresti sa faci economii indiferent de achizitiile pe care le faci pentru casa ta. Fie ca iti doresti sa cumperi un sifonier nou sau sa schimbi mobila din bucatarie, cu siguranta ca vei cauta cele mai bune oferte, ce pot raspunde in acelasi timp nevoilor tale. Te-ai gandit insa ca una dintre cele mai simple metode prin care poti economisi, pot fi produselor second-hand?

Desi unele persoane sunt sceptice atunci cand vine vorba de cumparaturi second-hand, ar fi bine sa stii insa ca exista numeroase  produse pe care le poti cumpara la un pret mult mai mic, dar la aceeasi calitate. Iata care sunt 5 dintre acestea:

  1. Masa de bucatarie

Este un obiect esential iar atunci cand ne mutam des sau suntem intr-un proces de amenajare al unei noi case, masa de bucatarie second-hand poate fi cea mai buna solutie provizorie. Atata timp cat stii de ce ai nevoie si ai un buget stabilit, poti incepe cautarile!

  1. Sifonier

Pentru multi dintre noi gestionarea spatiului dintr-un apartament mic poate fi o adevarata provocare. Una dintre solutii poate fi un dressing sau cel putin un sifonier unde sa depozitam toate acele lucruri de care nu avem nevoie pe toata perioada anului.

  1. Obiecte din lemn masiv

In aceasta categorie se pot incadra si cele doua exemple de mai sus insa am ales sa vorbim separat despre aceasta categorie de produse din cateva motive: se stie deja ca lemnul masiv are o mare rezistenta in timp, ca se curate usor si fara a se degrada si nu in ultimul, confera eleganta oricarui spatiu caruia ii este dedicat.

  1. Decoratiuni in stil antic

Sunt piese pretioase si chiar daca nu isi locul cu usurinta in orice casa, cei care le achizitioneaza cunosc fara indoiala valoarea acestora. Fie ca sunt obiecte de colectie, de arta, sau  mosteniri de familie, decoratiunile in stil antic reflecta rafinament si atentie pentru detalii. Acestea pot fi gasite in magazinele de profil, la targuri si chiar online, pe site-urile de anunturi.

  1. Birou

Fie ca ca ti-l doresti pentru cel mic, pentru amenajarea unui spatiu de lucru chiar la tine acasa sau pentru camera de camin, un birou la mana a doua este cea mai buna alegere atunci cand principala caracteristica a acestuia este utilitatea. In plus, pentru un pret mult mai mic poti gasi un birou de calitate foarte buna, ce ofera rezistenta in timp si care la fel de bine, se poate incadra in designul camerei caruia ii este destinat.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 32 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns