5 sfaturi pentru a rezerva o vacanta last minute

19/12/2018 | Autor: | Posted in Vacante

1. Fii deschis la alegerea destinatiei!

Lasa tariful redus sa hotarasca destinatia! Daca alegi sa rezervi o vacanta last minute, cel mai probabil nu ai planuri concrete avand in vedere ca nu ai planificat nimic in ultimele luni. Din acest motiv, e bine sa fii deschis la diferite optiuni pentru destinatie.

Este foarte probabil sa existe oferte last minute pentru anumite destinatii. Daca o companie de zbor incearca sa ocupe locurile sau un hotel nu este suficient de plin pe cat se doreste, profita de avantajele acestei optiuni. Acest lucru este potrivit pentru vacante spontane, nu pentru vacante deja stabilite. Daca nu esti foarte pretentios, ofertele last minute sunt de obicei doar pe anumite destinatii.

2. Cauta ofertele last minute

Chiar daca rezervi o vacanta last minute si probabil esti in criza de timp este important sa cauti ofertele last minute. Nu rezerva prima oferta doar pentru ca esti sub presiune. Site-uri precum vacantelastminute.ro te ajuta sa gasesti pe internet cele mai bune oferte de vacanta last minute pentru tine.

Vei stii cand e momentul potrivit sa rezervi. Daca gasesti o oferta buna, e mai bine sa rezervi decat sa astepti sa mai scada tariful. Cel mai probabil nu va mai scadea. Daca astepti prea mult, iti va parea rau.

3. Apeleaza la o agentie de turism

Agentiile de turism sunt expertii, deci profita de resursele lor. Ei cunosc ofertele de vacanta si iti vor da cele mai bune sfaturi. Ei stiu de asemenea ce trebuie si ce nu trebuie sa faci cand rezervi o vacanta si ce greseli fac oamenii atunci cand planifica o vacanta.

De asemenea, ei au furnizori de vacante la care nu ai avea niciodata acces pentru a obtine cele mai bune oferte de vacanta. Apeleaza la agentia de turism C&AE Business Travel la 0318006332, 0723276587 sau trimite email la office@sejurturism.ro.

4. Nu calatori in sezonul de vara

Rezervarea unei vacante last minute in varf de sezon este, in general, o idee foarte proasta. Preturile sunt mari,  cererea foarte mare, lasand putin loc reducerilor.

Alternativ, daca te orientezi catre reduceri la inceputul sezonului sau spre sfarsitul sezonului, aceasta este perioada in care companiile de zbor si hotelurile ofera reduceri pentru ca cererea este mai mica. Vacantele in afara sezonului vin si cu reduceri la inchirierea de masini, activitati sau excursii. Bonus, sunt mai putini oameni in jur.

5. Cauta pachete de vacanta care includ bilet de avion si cazare

Vrei sa calatoresti cu stil la pret mic? Rezervarea pachetelor de vacanta care includ zborul cu avionul si cazarea sunt ideale daca vrei sa rezervi o vacanta last minute. Nu numai ca vei obtine un pret bun, dar nu va mai trebui sa-ti faci griji pentru cazare in perioada respectiva.

Pachetele de vacanta care includ avion si cazare se pot rezerva rapid si simplu, deci vei avea timp sa faci bagajele!

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns