Academia de muzica pentru copii: in apropiere de Herastrau si Baneasa Shopping City

posted in: Arta si Cultura | 0

Academia de muzica asigura pregatire muzicala de exceptie pentru copii : lectii de pian, lectii de chitara si de vioara, cursuri de educatie muzicala si arte ale spectacolului sau canto . Lectiile se tin pe grupe sau individual

Prezentarea in rezumat a scopului cursurilor:

Cursurile de educatie muzicala generala si specializata ( instrumentala) pornesc de la dezideratul familiarizarii celor mai mici cursanti cu muzica de calitate, cu audierea si practicarea acesteia prin joc, bazat pe placerea cunoasterii limbajului artistic si bucuria de a asculta si interpreta muzica, indiferent de aptitudinile native specifice (auz muzical nativ/capacitati motrice/calitati vocale etc), propunandu-si formarea/ dezvoltarea acestor calitati si a bucuriei receptarii si comunicarii prin arta muzicala.

Informatii despre lectii regasiti in pagina
Lectii de muzica

Clipele in care sunetele muzicale se imbina intr-un mod armonios si atat de placut, iar muzica este creata practic doar de copii prin talent, pasiune si implicare proprie, sunt unice.

Sansa de a putea creea cu propriile manute si sentimente muzica, merita oferita oricarui copil. Iar stradania lor, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor.

Puteti afla detalii de despre cursurile de pian accesand sectiunea :
Cursuri de pian

Formarea deprinderilor de interpretare expresiva la instrumente muzicala este o competenta generala pe care cursantii o vor dobandi cat si formarea abilitatilor de comunicare prin muzica.

Orarul nostru este flexibil iar cursurile sunt impartite in functie de urmatoarele nivele de pregatire

– Curs de initiere
– Curs pentru avansati
– Etapa specializarii
– Master-class

Personalul nostru va ofera consiliere in alegerea instrumentului potrivit si urmarea unui program de studiu astfel incat invatarea unui instrument sa fie o placere din toata punctele de vedere.

Astfel se incurajeaza creativitatea si totodata sunt dezvaluite elemente ale limbajelor specifice artelor pe care le-au ales initial parintii lor si in final ei insisi.

Spectacolele organizate regulat in locatii inedite confera mediul ideal si atmosfera speciala in care muzica si muzicienii se simt “acasa”.
Recitalurile pe care le vor putea sustine in calitate de protagonisti ii vor incanta atat pe micii interpreti cat si pe parinti si invitatii nostri.

CURSURILE DE INITIERE

Isi propun sa formeze si sa dezvolte copiilor capacitati specifice de perceptie
artistica, abilitati de exprimare prin limbaj specializat prin muzica, miscare, expresivitate corporala, exprimare artistica ce caracterizeaza actul spectacular.
Echipa de specialisti, formata din profesori experimentati din scolile de muzica bucurestene, alaturi de mai tinerii lor colegi, studenti sau tineri absolventi ai facultailor de profil artistic si ai Conservatorului de Muzica , ce practica
atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica, vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursanti interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales
libertatea de a se exprima in maniera artistica de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii, dansului a spectacolului in ansamblul sau.

Detalii complete gasti pe site-ul
Academiei de Muzica Pentru Copii

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *