Acatrans va ajuta afacerea sa creasca

posted in: Casa si Gradina | 0

Acatrans va ofera toata gama de suprafete din gazon artifical existente pe piata. Puteti opta pentru terenuri de sport, precum fotbal, tenis, rugby, sau terenuri multisport sau puteti opta dintre unul din tipurile de gazon destinate decorarii exterioare a unui perimetru.

Cu ce va putem fi utili afacerii dumneavoastra? Daca detineti un restaurant, o terasa sau un hotel sau o pensiune, o amenajare din gazon artificial ofera clientilor si mai ales, copiilor acestora un spatiu de recreere si de joaca. Puteti aplica covorase mici din gazon artificial, strict cu rol decorativ, cu siguranta va fi un atu pentru dumneavoastra si veti atrage aprecierea clientilor.In cazul in care detineti o pensiune, acest tip de amenajare va ajuta si mai mult. Veti puncta la capitolul vizual, estetic si desigur, veti observa bucuria copiilor turistilor de a se juca intr-un spatiu sigur si confortabil pentru ei, neexistand pericole de alergii sau alte boli de piele in urma contactului cu firele de iarba sintetica.

In cazul in care sunteti un dezvoltator imobiliar, deja sunteti constient de pretentiile clientilor ca in ansamblul rezidential sa aibe un loc amenajat pentru recreere si pentru orele de joaca ale copiilor. Aplicarea unui covor din gazon artificial este o solutie profitabila atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al satisfactiei clientilor.

De asemenea, daca doriti sa investiti in terenuri sportive, noi va punem la dispozitie cele mai bune suprafete de joc, la cele mai inalte standarde de calitate, cu care veti atrage iubitori ai sportului, oferindu-le un loc sigur si confortabil, cu riscul extrem de scazut de accidentare din cauza starii terenului. In genere, le veti oferi o experienta placuta si cu siguranta vor mai reveni datorita facilitatatilor de cea mai buna calitate pe care le veti oferi, facilitati, desigur, pe care numai la Acatrans le veti gasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *