Accesarea de fonduri europene- la indemana ta !

posted in: Interprinderi Mici si Mijlocii | 0

In domeniul afacerilor trebuie sa fii mereu cu un pas inaintea celorlalti, fie ca este vorba de idei de afaceri pe care doar tu le poti pune in practica si care acopera o parte a nevoilor pietei la care nimeni nu s-ar fi gandit pana atunci sau la modul de a le transpune pe acestea in realitate si pana la modul in care poti transforma o idee in realitate.

Pe piata romaneasca majoritatea afacerilor se axeaza pe aceleasi domenii, lasand un spatiu destul de mare in categoria afacerilor locale si nereusind sa acopere  toate nevoile pietei de afaceri. Ceea ce se intampla in prezent este un efect al capitalismului, care promoveaza o reteta de afaceri sigura, care „nu poate da gres”, si care deci nu reprezinta niciun fel de risc in ceea ce priveste investitia initiala sau ulterioara.

Din acest punct de vedere, integrarea in Uniunea Europeana si alinierea la normele sale a reprezentat pentru Romania si piata sa de afaceri o gura de aer proaspat, oferind posibilitati greu de imaginat pana la momentul respectiv.

De asemenea, posibilitatile de finantare s-au dovedit a fi din ce in ce mai numeroase, cu ajutorul utilizarii fondurilor europene nerambursabile care au fost puse la dispozitie de catre autoritatile financiare din cadrul Uniunii Europene si care s-au dovedit a fi cea mai buna solutie pentru un numar foarte mare de afaceri si companii din Romania.

Fondurile europene nerambursabile sunt o modalitate de a porni o afacere noua, insa ele reprezinta si o modalitate importanta de a revigora o companie care are nevoie de fonduri suplimentare sau de a dezvolta o noua latura a unei afaceri deja existente, latura la care proprietarii nu s-ar fi gandit pana la acel moment. De aceea, putem spune ca fondurile europene neramburabile sunt o idee fenomenala pentru orice afacerist din Romania.

Accesarea fondurilor europene nerambursabile trebuie facuta cu deosebita grija, prin apelarea la o firma de consultanta profesionista in domeniul accesarilor fondurilor europene nerambursabile, care sa poata sa realizeze proiectul ce va trebui depus pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile din partea autoritatilor financiare autorizate.

O astfel de firma se va ocupa de toate aspectele realizarii proiectului pentru obtinerea acestor fonduri, de la proiectul propriu-zis pana la contabilitatea necesara pentru un astfel de proiect si pana la obtinerea fondurilor in sine.

O astfel de firma, recunoscuta pe piata afaceristica din Romania ca fiind foarte bine cotata din punct de vedere al reusitelor este FNR- Fonduri Europene Nerambursabile, care beneficiaza de cei mai buni consultanti si care va pune la dispozitie toate uneltele necesare obtinerii de finantare cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile.

Fie ca este vorba de accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru proiecte ce implica intreprinderi mici si mijlocii, de fonduri europene pentru proiecte de mediu, de agricultura, sau legate de dezvoltarea resurselor umane din cadrul afacerii dumneavoastra, noi ne vom asigura de reusita proiectelor depuse de dumneavoastra, punand la punct totul, pana in cele mai mici detalii.

Fiind vorba de detalii care fac diferenta, redactarea proiectelor dumneavoastra va fi prioritatea noastra si ne vom asigura ca toti clientii nostri sunt multumiti de calitatea serviciilor oferite, de la prima intalnire cu, consultantii nostri si pana la punerea in practica a celor stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *