Categorii
Interprinderi Mici si Mijlocii

Accesarea de fonduri europene, o realitate imediata

Fondurile europene nerambursabile reprezinta astazi o oportunitate foarte atragatoare pentru orice afacerist prezent pe piata romaneasca de afaceri, fie ca este vorba de un debutant in dmeniul de afaceri sau ca discutam de persoane care si-au stabilit deja un renume pe piata de afaceri.

Deoarece vorbim despre o modalitate noua de a obtine finantare pentru dezvoltarea afacerilor autohtone, este de inteles de ce la inceput aceasta posibilitate a fost primita cu reticenta de catre cei care trebuiau sa beneficieze de fondurile europene nerambursabile. Obisnuiti cu un stil de capitalism oarecum agresiv, oamenii de afaceri din Romania nu au primit cu bratele deschise ideea de a putea obtine sume relativ mari de bani pe baza unui gest atat de simplu precum depunerea unui proiect.

De asemenea, proiectele depuse in faza initiala nu erau realizate in mod corespunzator, deci erau in mod automat respinse de catre autoritatile ce se ocupau cu autorizarea si acordarea de fonduri europene nerambursabile.

In timp insa, increderea in Uniunea Europeana si in toate oportunitatile oferite de faptul ca Romania face parte din spatiul european, a crescut, si deci si increderea ca se pot pune pe picioare sau revigora afaceri care se afla in impas sau care par a fi foarte greu de pus in practica, toate cu ajutorul accesarii de fonduri europene nerambursabile.

Proiectele pe care se bazeaza de fapt obtinerea accesarii de fonduri europene nerambursabile trebuiesc insa realizate in mod profesionist, cu multa atentie la detalii si fara a apela la compromisuri. Avand in vedere ca majoritatea afacerilor au nevoie de un impuls financiar imediat, ideal ar fi ca proiectul initial depus sa fie si singurul si cel care va fi aporbat de catre autoritati, pentru a nu se pierde timp esential, pentru ca, asa cum ar remarca un analist al pietei de afaceri, timpul inseamna bani, iar banii pun lumea in miscare.

Proiectele necesare pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile vor trebui deci lasate pe mana specialistilor, a firmelor de consultanta care stiu foarte bine metodologia ce trebuie respectata si care va pot asigura o rata de succes uimitoare in intreprinderile dumneavoastra de afaceri.

De la contabilitatea de baza care trebuie realizata, la toate detaliile care trebuie listate si pana la depunerea propriu-zisa a proiectului, o firma specializata de consultanta in domeniul accesarii de fonduri europene nerambursabile va fi acel ceva care va face diferenta intre reusita si esec, asigurandu-va ca nu va veti pierde timpul in mod inutil.

FNR – Fonduri europene nerambursabile este exact ceea ce aveti nevoie ! Serviciile oferite de noi constau intr-un panou larg de evaluari, sugestii si solutii, toate expuse in mod obiectiv si concis in cadrul unui raport realizat de consultantii nostri. Acest tip de servicii vor elimina posibilitatea unui raspuns negativ din partea Autoritatii Contractante si va vor conduce catre succes in realizarea proiectului dumneavoastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *