Acoperis din tigla metalica

posted in: Afaceri | 0

Pentru orice acoperis de calitate, tigla metalica conteaza cu desavarsire in privinta aspectului pe care o casa il prezinta.

Daca cu cativa ani in urma, tigla de pe casa era universala ca marime, model si aspect, in prezent sunt disponibile modele si tipuri de tigle care mai de care mai diversificate si mai deosebite ca aspect.

De retinut este faptul ca in cazul acoperisului unei case, nu incape loc de economie. Un acoperis ieftin, va sfarsi mai devreme sau mai tarziu in a pune in pericol siguranta constructiei dumneavoastra, deci implicit siguranta dumneavoastra. Ca sa nu mai spunem ca un acoperis la un pret redus poate produce prin deteriorarea sa si deteriorarea altor elemente componente ale constructiei.

Acoperisul in sine nu inseamna doar panouri de tigla metalica, ci un intreg sistem de invelitoare, calitatile sale fiind stabilite in functie de forma sarpantei, modelului tiglei metalice, etc. Pretul unui acoperis de calitate variaza in functie de : forma, marime, culoare, modelul de tigla ales, dimensiunea sistemului de jgheaburi si burlane, etc si se stabileste in urma constatarii echipei de lucru dupa masuratori facute pentru a afla necesarul de material. Acest necesar se stabileste ori pe baza unor masuratori realizate la locul respectiv, ori pe baza unui plan al acoperisului, in cazul in care exista dimensiuni exacte. In ceea ce privesc accesoriile montarii unei tigle matalice la un acoperis, ce trebuie sa stiti este ca in cazul sistemului de drenaj ce cuprinde jgheaburi si burlane orice firma care se respecta are incluse suruburi si alte componente necesare asamblarii in pachetul de tigle metalice pentru acoperis,achizitionate pe loc.http://www.finaldistribution.ro/sisteme-pluviale-novatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *