Aeroportul din Miami acorda facilitati pasagerilor internationali

posted in: Turism | 0

Conducerea Aeroportului International din Miami a introdus 3 niveluri formate din centre de securitate, astfel toti pasagerii vor trece de controale mult mai repede. Facilitatea acordata de Aeroportul din Miami, duce la cresterea fluxului de pasageri si la evitarea aglomeratiilor excesive. Reprezentantii Aeroportului din Miami spera ca si companiile aeriene sa isi mareasca programul de zbor in regiune, avand in vedere ca numarul de centre de securitate este de 12 ori mai mare decat intr-un aeroport obisnuit.

Miami

Zona de control incepe ca la Emirates Airlines de la jumatatea terminalului aeroportului si permite acces rapid la poarta 47 a terminalului de Nord, in numai 4 minute. Calatorii care vor ateriza in Miami sunt asteptati de 78 de centre de control ce pot verifica pana la 2000 de pasageri pe ora. Dupa ce au trecut de centrele de verificare, bagajele pasagerilor sunt trimise la etajul doi al constructiei moderne.

Autoritatile au declarat ca masura era una foarte necesara in conditiile in care numarul de bilete de avion catre Miami se vand foarte bine, ajungandu-se la peste 1300 de zboruri saptamanale. Conducerea American Airlines a declarat ca peste 70% din clientii lor aleg ca destinatie Miami, iar pentru 95% dintre acestia, Aeroportul din Miami reprezinta un important nod de schimbare a curselor. Pasagerii care realizeaza transfer de zboruri pe Aeroportul din Miami par sa fie foarte multumiti de noile schimbari, dupa ce timpul de asteptare la centrele de securitate s-a redus chiar si cu 80%.

aa.com/

Aeroportul International din Miami a fost primul din zona de sud a statului Florida. Situat la 13 kilometri de orasul Miami, aeroportul reprezinta baza centrala pentru companii precum: American Airlines Executive Airlines, UPS Airlines si FedEx Express. In anul 2011, aeroportul s-a situat pe locul doi,dupa aeroportul din New York, in functie de numarul de pasageri, ajungand la o capacitate de peste 38 de milioane de calatori. De pe Aeroportul din Miami decoleaza avioane ce deservesc 85 de destinatii internationale.

Sursa – e-zboruri.biz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *