Agende și jurnale pentru cadouri corporate

posted in: Cadouri, Cumparaturi | 0

În ultimii ani, piața cadourilor corporative s-a dezvoltat din ce în ce mai mult. Companiile se ocupă acum de cadouri la locul de muncă, pentru parteneri și clienți și pentru companiile concurente. Odată cu creșterea și dezvoltarea companiilor de astăzi, putem vorbi despre o nouă cultură, și anume, agende și jurnale pentru cadouri corporate. Există deja companii care oferă soluții complete în acest domeniu. Este de înțeles de ce a crescut numărul acestor produse pentru suveniruri și cadouri de afaceri. Magazinul online pravaliacusurprize.ro oferă de fapt, un răspuns rapid la creșterea cererii de agende și jurnale.

Agende și jurnale care pot fi personalizate

Producătorii și comercianții se străduiesc deja să prezinte și să ofere totul – de la idee până la proiectarea și livrarea cadoului. Imaginea publicitară a companiilor primește din ce în ce mai multă atenție. Aceasta este ceea ce determină interesul crescând pentru producția de agende și jurnale potrivite pentru cadouri. Prețul cadoului contează, dar mai important, este gestul. Alături de agende și jurnale, pot fi oferite pixuri, brelocuri, o sticlă de vin, brichete, bomboane. Ca să nu mai vorbim că, dacă logo-ul unei companii este încorporat cu dragoste, atunci pe lângă un cadou, va fi făcută și reclamă. De aceea, producătorii de cadouri susțin că cine economisește la suveniruri, economisește la profit. Cadourile de afaceri fac parte din politica corporativă. Cererea creează noi nevoi și se vorbește deja în întreaga lume de creștere dinamică pe acest segment de piață.

Agende și jurnale pentru bănci și companii

Băncile și companiile comandă agende și jurnale de la Pravalia cu Surprize pentru cadouri corporative pentru anul următor. De obicei, agenda sau jurnalul, stiloul sau pixul, organizatorul, brelocul sunt evaluate și păstrate. Iar ideea originală încorporată în ele, înmulțește eficacitatea mesajului publicitar. Statistica este, cel mai puternic argument în favoarea cadourilor sub formă de agende și jurnale. Cercetările arată o creștere pe acest segment cu 15%, iar la unele companii de succes chiar și cu 30%. Agendele și jurnalele personalizate lasă urme în mintea clienților. Industria cadourilor corporative devine din ce în ce mai profitabilă. În țara noastră, chiar dacă există încă manageri de companii care văd cadourile ca pe o cheltuială inutilă, totuși există și multe instituții și companii care cumpără agende și jurnale pentru a le oferi cadou angajaților.

Etichetate drept Cadou, aceste produse fac o impresie bună. Dar asta nu se poate întâmpla dacă oferi o brichetă cadou, care este fără gaz sau un stilou care nu scrie. În plus, cadourile corporative ar trebui să fie practice. Eticheta de afaceri necesită diferențierea diferitelor cadouri în funcție de importanța companiei sau a evenimentului. Există o cerere tot mai mare de seturi de agende și jurnale personalizate, care, pe lângă faptul că sunt marcate cu sigla companiei, sunt în sine luxoase și cu adevărat aplicabile în viața de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *