Agenție digitală pentru generarea de potențiali clienți

posted in: Afaceri, Servicii | 0

În urma cu un deceniu, marketingul digital era foarte puțin cunoscut sau vazut ca un instrument ciudat pentru a-ți promova un produs sau un serviciu. Recent, importanța sa a explodat în rândul companiilor și antreprenorilor care înțeleg acum ca a avea un site web, un blog static sau a derula campanii Google Ads nedestinate, nu mai sunt suficiente pentru a obține rezultate bune. Fara o strategie relevanta de marketing digital, timpul este de partea sa. În acest caz, concurenții tai risca sa te depașeasca și sa-și asigure cota de piața. Prin urmare, pentru a nu acumula întârzieri și pentru a ajunge la consumatorii tai acolo unde sunt, ai nevoie de o agenție digitala, precum Althaus Design.

Pentru a atrage noi clienți, companiile trebuie sa genereze potențiali clienți, daca este posibil printr-o strategie de implicare organica. Exista diverse instrumente de marketing digital pentru a realiza acest lucru, și anume un blog activ, o prezența pe rețelele de socializare, o clasare buna pe motorul de cautare etc. Petrecem în medie mai mult de 2 ore pe zi pe rețelele de socializare (o medie care este de pâna la 9 ore pentru adolescenți). Acest lucru nu se poate face fara o strategie buna de comunicare pe aceste canale. Mai ales ca utilizatorii de acolo consuma 37% pentru interacțiunea cu conținut de marca.

Ai nevoie de strategie de marketing digital

Cu toate acestea, nu este suficient sa ai un singur profil și sa distribui conținut din când în când. Ai nevoie de o strategie de marketing de conținut pentru a-ți maximiza rentabilitatea investiției și, prin urmare, de ajutorul unei agenții digitale. În mod logic, companiile mici au mai puține resurse pentru a investi în marketing. Vestea buna este ca versiunea digitala este relativ ieftina și ușor de configurat pentru a concura cu marcile mari, care își atrag traficul vizat. 40% dintre companii au confirmat ca au facut economii semnificative utilizând metode de marketing digital în loc de metode tradiționale.

O agenție digitala ofera rezultate masurabile

Un ROI pozitiv este obiectivul fiecarei campanii de marketing digital. Cu toate acestea, daca obiectivul marketingului digital este de a-ți crește vânzarile și, prin urmare, rezultatul, nu toate campaniile vor genera venituri direct. De asemenea, îl poți utiliza pentru a-ți spori gradul de cunoaștere a marcii, pentru a crește traficul catre site-ul tau, pentru a genera potențiali clienți etc. Toate aceste strategii îți vor crește rezultatul pe termen lung, dar nu pot fi cuantificate financiar. Agenția digitala îți poate furniza rapoarte și analize saptamânale sau lunare pe care le poți utiliza pentru a masura puterea reala a rentabilitații investiției pe care o obții din serviciile lor. Poți atribui valori precise și tangibile tuturor campaniilor tale pentru a le arata performanța și pentru a-ți planifica mai bine acțiunile viitoare.

Daca ai nevoie de o agentie digitala apeleaza cu incredere la Althaus Studios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *