Ai grija ca serviciile funerare sa includa tanatopraxie imbalsamare profesionala!

Se spune ca omul primeste ajutor divin, sa faca fata tuturor incercarilor vietii. Da, este greu sa pierzi pe cineva drag, dar in acele momente durerea iti este anesteziata de doua aspecte:

-sunt multe de facut si nu este timp sa te gandesti intens la intreaga grozavie a mortii

-sunt alaturi de tine multi oameni si numai dupa ce ramai singur poti exterioriza durerea.

In acele momente dramatice trebuie sa actionezi rapid si intelept, adica sa intelegi urmatoarele aspecte:

-este practic imposibil sa organizezi ireprosabil o ceremonie funerara, fara implicarea specialistilor! O inmormantare se descompune in atat de multe secvente, incat, fiindca nu ai experienta organizarii si inlantuirii logice a acestora, nu te vei incadra in timp si nu vei face totul perfect, cum ti-ai dori.

-alege firma de pompe funebre care garanteaza cele mai bune servicii de tanatopraxie imbalsamare profesionala sa fii sigur ca defunctul va ramane intr-o lumina pozitiva in memoria celor care l-au cunoscut si ca nu ii vei dezamagi pe participantii la ceremonie. Mirosurile dubioase erau permise, cand stiinta nu avansase suficient si nu existau subtantele de conservare perfecta a trupului neinsufletit. Vremea in care pe esofagul decedatului se turna var stins a disparut. Acum gestul ni s-ar parea barbar, fiindca totul se rezolva garantat cu o injectie de conservare, avand un efect de pana la 10 zile.

O imbalsamare defectuoasa afecteaza pe multi. Iata lista oamenilor care vor fi deranjati de faptul ca nu ai acordat atentia cuvenita acestui aspect important:

-participantii la priveghi si la inmormantare. In calitate de apartinator ai datoria de onoare sa le asiguri celor care vin sa iti fie alaturi in cele mai grele momente o atmosfera decenta. Costurile nu intra in discutie, cand discutam de imaginea defunctului, de datoria morala a apartinatorilor si de sanatatea participantilor la ceremonie.

-preotul care se ocupa de slujba si va fi deranjat de mirosul neplacut. In general nu te mai poti concentra, cand simti izuri amenintatoare in apropierea ta.

-personalul care manipuleaza sicriul.

Trebuie sa va spun ca nici pachetelele cu mancare si colacii cu coliva nu mai produc placere, cand apar astfel de probleme. Evident ca oamenilor le este jena sa faca reprosuri, dar din gesturile lor poti lua pulsul atmosferei generale. Fa in asa fel, incat cei din cortegiul funerar sa nu mearga cu batistele la nas tot drumul si sa primeasca fara retinere tot ce se imparte in memoria decedatului!

Din fericire pentru noi, romanii, avem la dispozitie firme de servicii funerare cu experienta, capabile sa ofere servicii de calitate premium si imbalsamare garantata si pentru mai multe zile, in cazul in care ceremonia se impune sa fie amanata pentru sosirea apartinatorilor din strainatate.

Putem spune ca firmele de pompe funebre din Romania sunt compatibile cu cele din tarile dezvoltate ale lumii si in acest mod ne putem indeplini indatoririle fata de cei dragi.

Atat imbalsamarea si toaletarea, cat si transportul decedatilor se face decent, parastasele organizate in memoria lor fiind de asemenea adevarate ospete.

Se impune sa fim atenti cu cei dragi si sa le aparam memoria si dupa ce nu vor mai fi printre noi!

https://www.funerare-ieftine.ro

Follow Casa Funerarara One Marck International:

Casa funerara cu sediul central in Rosu, Chiajna, judetul Ilfov, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, partener de nadejde in situatii extrem de delicate care presupun decesul unei rude, Funerare-Ieftine isi ofera serviciile funerare si de repatriere intr-un cadru dedicat si foarte bine reprezentat. Casa One Marck International dispune de sala de pregatire decedati, de frigidere mortuare si o sala de asteptare, precum si de tot ceea ce este necesar pregatirii defunctilor la cele mai inalte standarde. Intregul spatiu este verificat si autorizat DSP, este igienizat in mod periodic cu substante de dezinfectare impuse de normele in vigoare, iar unul din cele 4 autotusime destinate transportului funerar local si international asigura transportul defunctilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *