Alege certificatele SSL de la Mxhost si beneficiaza de reduceri substantiale la oricare dintre pachete

06/02/2017 | Autor: | Posted in Internet

Securitatea reprezinta unul dintre cel mai importante elemente din viata noastra de zi cu zi. Indiferent de activitatile pe care le desfasuram, intotdeauna simtim nevoia de a fi in deplina siguranta.

Acest aspect trebuie sa se regaseasca fara indoiala si in momentul in care alegem sa facem diverse cumpararaturi prin intermediul internetului. De-a lungul timpului internetul nu a fost una dintre cele mai sigure medii prin care sa se realizeze schimburi de date importante, insa aceasta situatie cu siguranta s-a schimbat considerabil in ultimii ani gratie aparitiei certificatelor SSL.

Aceste certificate nu doar ca au transformat tranzactiile intr-unele sigure, insa simultan acestea au reusit sa ofere si un plus de incredere utilizatorilor care aleg sa faca tranzactii online.

Certificatele SSL reprezinta la ora actuala unica modalitate prin care avem posibilitatea de a oferii utilizatorilor nosri tranzactii online in deplina siguranta. Un certificat SSL poate fi obtinut de la https://www.mxhost.ro/certificate-ssl, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii web de la noi din tara. In plus, orice pachet SSL alegi in aceasta perioada, automat beneficiezi de o reducere considerabila la acest serviciu.

Unul dintre pachetele SSL pe care le recomandam in special clientilor care vor sa dispuna de blog-uri personale, diverse proiecte minore, precum si pentru cei care vor sa aiba pagini personale sigure este Comodo Positive SSL. Acest pachet am putea spune ca este unul de baza, fiind destinat exclusiv paginilor personale sau proiectelor mici, pretul promotional acestuia fiind de numai 14,99 Euro anual, pretul fiind redus de la 49 Euro. Avantajul de baza al acestui pachet se datoreaza faptului ca activarea se realizeaza in aproximativ 30 de minute de la realizarea platii. Asigurarea oferita de acest pachet este de maximum 10.000$.

Comodo Elite SSL este apchetul ideal pentru orice magazin online care pune pret pe siguranta clientilor proprii. Acest pachet este excelent atat pentru proiectele medii de orice fel, precum si pentru magazinele online. Pretul unui astfel de pachet era initial de 206 Euro, insa in aceasta perioadaaveti posibilitatea de a obtine acest pachet la incredibilul pret de 64,99 Euro anual.

Generarea acestui certificat se va face in aproximativ 1-2 zile de la efectuarea platii, asigurarea oferita fiind de 500.000$. In plus, beneficiati in mod gratuit de HackerGuardian Vulnerability Scan.
Mxhost.ro este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii web de la noi din tara care s-a facut recunoscut de-a lungul timpului prin oferirea de servicii de caliate, precum si prin stabilirea unor preturi extrem de avantajoase la aceste servicii.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Comentarii (1)

Lasă un răspuns