Alege corect aparatul de aer condiţionat

28/09/2015 | Autor: | Adaugat in categoria Casa si Gradina

Un procent mare din cumparatori aleg aparatul de aer conditionat in functie de pretul lui si nu in functie de caracteristici, ceea ce, conform expertilor, nu este tocmai indicat.

Nu va lasati tentati de aparatele mai ieftine care sunt depasite tehnologic, pentru ca acestea implica un consum mai mare de energie si nu ofera garantia unei bune functionari.

Un aparat de aer conditionat fiind un produs costisitor se recomanda informarea prealabila achizitionarii unui astfel de aparat. Veti alege aparatul potrivit in functie de scopul urmarit, de destinatia si caracteristicile spatiului ce trebuie racit/ incalzit.

Este important unde amplasam acest aparat de aer conditionat. De obicei unitatile interne sunt amplasate pe perete. Optiunea pentru un aparat mai mic sau mai mare depinde de capacitatea de racire necesara, care se exprima in BTU/h sau KW.

Ideal este sa optati pentru un aparat care si incalzeste si care ar putea fi folosit toamna si primavara pentru o incalzire economica. Aparatele de aer conditionat cu tehnologia inverter sunt mai scumpe decat modelele fara insa merita investita pentru randamentul mai bun pe care il ofera.

Trebuie luat in calcul ca montajul se plateste separat de pretul de achizitie al aparatului iar acesta trebuie sa fie facut de o firma autorizata, altfel riscati pierderea garantiei.

Cea mai buna perioada pentru cumpararea unui aparat de aer conditionat este intre luna aprilie si inceputul lunii iunie. Astfel va bucurati intrega perioada de vara de racoare in locuinta.

Se recomanda comandarea aparatului de aer conditionat online. E mai ieftin si in plus nu va mai pierdeti timpul cu alergarea prin magazine si transportul personal acasa.

Design-ul aparatului de aer conditionat este un factor important care trebuie sa se integreze in spatiul interior unde este montat. Un aparat de aer conditionat trebuie sa fie mai mult decat un simplu aparat care raceste aerul, trebuie sa fie placut din punct de vedere estetic, sa aiba un aspect discret si modern. Un design deosebit, de dimensiuni reduse fac din aparatul de aer conditionat alegerea ideala indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 9 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …