Alege mobilier resigilat de top de pe Homs.ro

posted in: Mobilier | 0

Mobilierul resigilat a devenit un lux al cumparatorului modern si smart financiar, care isi doreste sa achizitioneze mobila de calitate, in tendintel moderne de design, insa la preturi accesibile. Aici intervin avantajele mobilei resigilate, care in general prezinta mici defecte la ambalaje sau au avut ambalajul original deschis, si mult mai rare sunt cazurile cand chiar mobila prezinta urme de uzura sau defecte.

Internetul si shop-urile online sunt astazi pline de astfel de oferte iar clientii lor nu sunt putini. In gama Homs.ro gasesti o sectiune dedicata mobilei resigilate, cu reduceri considerable, care te vor face sa o vrei acasa la tine cat mai repede. iar cum se apropie si Black Friday, e momentul ideal sa iti faci un cadou de home deco.

Ce mobilier resigilat poti alege de pe Homs.ro?

Masa bucatarie texturata, Serena Homs  este un element potrivit pentru orice stil decorativ, de la cel clasic, boem, pana la cel modern. Aceasta ofera spatiu suficient pentru 4 persoane si o suprafata generoasa de servit masa. Picioarele sunt din metal si sunt vopsite in negru pentru un contrast placut cu textura lemnului. Blatul este rotunjit la margini, lucru care ii ofera un avantaj in manevrare si curatare. Poti petrece momente placute cu cei dragi, servind noi meniu la aceasta masa de bucatarie eleganta. Este un exemplu perfect de mobilier resigilat care are doar avantaje, la un pret accesibil.

Raftul de perete mat Maya Homs alb este un alt exemplu de mobilier resigilat semnat Homs.ro. Stilul alb, simplu si minimalist geometric, in forma de dreptunghi cu colturi extinse in 2 romburi, poate sa iti infrumusetze imediat livingul, cu orice l-ai decora – plante verzi, carti, bibelouri moderne sau o ghirlanda led. Alegerea iti apartine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *