Alege pentru vacanta de vara experienta inedita de la Fordham University din New York (13-20 ani)

posted in: Educatie | 0

Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa descoperi, in acelasi timp fascinantul New York –„orasul care nu doarme niciodata”?

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (13 – 20 ani) ce se va desfasura la Universitatea Fordham. Campusul Rose Hill este localizat la nord de Manhattan, la o scurta distanta cu metroul de centrul orasului New York si obiectivele sale turistice faimoase.

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Manhattan College?
Unde sa aprofundezi engleza mai bine decat in SUA?
Vei cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
Vei invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
Iti vei face prieteni din toata lumea. In tabara internationala de la New York vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
Vei cunoaste cultura noilor tai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
Te vei distra toata ziua. Pe langa cursurile distractive de engleza, vei participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, film&game night, quiz night, seri tematice, petreceri, karaoke etc.
Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street, Brooklyn & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory), 5th Avenue, Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island, Empire State Building, Intrepid Museum, Natural History Museum etc.
Vei afla live cum cum este atmosfera entuziasta la un meci de baseball al echipei New York Yankees! Abonamentul la transportul in comun este inclus, iar Central Park si Times Square sunt la doar 25-30 de minute distanta cu metroul de campus!
Vei avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania ca tu sa te simti mereu confortabil

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Manhattan College?
Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Lectii de limba engleza in clase internationale de maxim 15 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul universitatii si pensiune completa. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara (fotbal, baschet,disco, seri tematice etc.). Vizite zilnice (cu intrarea inclusa) la obiective turistice: Empire State Building, Statuia Libertatii & Ellis Island, American Museum of Natural History, Muzeul Guggenheim, MoMA, The Metropolitan Museum, Central Park, cina in Hard Rock Cafe din Times Square, Ground Zero, Wall Street & Financial District, 5th Avenue, Chinatown si Soho, Woodbury Common Outlet Centre.

Fondata in anul 1841, Universitatea Fordham dispune de un campus rezidential cu multiple facilitati pentru studenti, printre care se enumera si un centru de sport modern si o cafenea Starbucks aflata chiar vizavi. Campusul Rose Hill este situat in apropiere de gradina botanica din New York, dar si de una dintre cele mai mari gradini zoologice din lume si de Arthur Avenue.

Ca si tine, dorim sa ai o vacanta minunata, in care sa socializezi, sa faci sport, sa te distrezi si sa descoperi cat de frumoasa este viata de student intr-un campus universitar american.

Perioada:  23 Iulie – 6 August 2017
Pret: 2990 USD
Data limita de inscriere: 27 februarie 2017
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: http://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/ sau sunati la 021. 230.20.06 sau la 0755.132.228.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *