Alegerea culorii tamplariei PVC

posted in: Arhitectura | 1

Alegerea culorii tamplariei nu este o parte foarte usoara in ceea ce priveste finalizarea ridicarii propriei case. Avand in vedere ca tamplaria PVC va fi schimbata cel mai sigur peste 20 de ani, caci garantia de obicei depasete aceasta perioada, trebuie luate in calcul mai multe aspecte in ceea ce priveste alegerea culorii tamplariei PVC.

In primul rand, culoarea pentru usi si ferestre PVC se va alege in functie de culoarea care este oferita fatadei casei. Spre exemplu, daca se alege vopsirea fatadei in culoarea alba, atunci, pentru a oferi un contrast puternic si a scoate in evideta si tamplaria este recomandat ca usile si ferestrele sa fie de culoare maro. Maroul in contrast cu albul ofera un aspect exterior elegant, in plus, se pune accent pe ambele parti ale casei, fatada din caramida, si ferestrele, care ofera practic conturul definitoriu al locuintei.

De asemenea, culoarea maro pentru termopane se mai recomanda si cladirilor vechi, care respecta anumite linii cu aspect traditional, iar implementarea de tamplarie PVC de culoare alba ar strica aspectul acestora.

Sistemul de tamplarie PVC de culoare alba se poate alege in momentul in care se doreste ca simplitatea casei sa se pastreze. Simplitatea fatadei este data de culoarea alba, astfel ca, pentru a nu oferi un contrast puternic datorita tamplariei PVC, se va alege aceeasi culoare si pentru usi si ferestre.

Inainte de a achizitiona sistemul de tamplarie PVC trebuie neaparat sa fiti convinsi de calitatea profilului din care este realizat. Daca este un profil de calitate indoielnica, culoarea acestuia se va deteriora intr-un timp foarte scurt. De aceea e recomandat ca in momentul in care gasiti pe piata o oferta foarte buna pentru termopane sa va puneti intai cateva intrebari si apoi sa alegeti o oferta de care stiti sigur ca este excelenta din punct de vedere al raportului pret-calitate. Altfel, veti avea supriza neplacuta ca dupa un timp scurt albul ferestrelor si usilor sa devina galben, iar culorile inchise sa se decoloreze.

  1. Robert

    De regula e recomandat sa te gandesti la mai multe aspecte cand alegi culoarea pentru tamplaria pvc pentru ca ea va trebui sa se asorteze cu restul casei. puteti trimite modele gata facute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *