Alegerea genelor false in functie de forma ochilor

posted in: Comunicate de presa, Lifestyle, Moda | 0

O pereche de gene false va poate face instantaneu ochii mai mari si mai stralucitori. In ciuda acestei palete vaste de modele, cu toate optiunile de lungime si forme diferite, poate fi descoperite acele gene false care se potrivesc de minune fizionomiei voastre.

Apoi, exista o mare dezbatere cu privire la posibilitatea de a miza pe gene individuale tip smocuri sau pe gene tip banda. Potrivit fondatorului Huda Beauty, Huda Kattan, totul se reduce la nivelul fizionomiei. „Genele false individuale sunt minunate pentru un aspect foarte natural. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru make – up artistul cu experienta, care doreste sa creeze un look natural sau care doreste sa foloseasca diferite lungimi ale genelor pentru un machiaj dramatic la nivelul ochilor „, spune Kattan. Daca sunteti un novice in genele false, lipiti benzi complete pentru o aplicare mai usoara.

Redactia noastra a apelat la Kattan pentru cateva recomandari de gene false, astfel incat dumneavoastra sa stiti care sunt modelele de gene care se potrivesc fizionomiei pentru a le comanda cu incredere din catalogul http://www.acado.ro/cosmetice/gene-false.

Ochi cu pleoape adanci

Este important sa purtati gene dramatice si lungi pentru ochi cu pleoape adanci„, spune Kattan. Altfel, riscati sa se creeze o lipsa de proportionalitate intre nuantele intense pe care le abordati pentru colorarea pleoapelor, care fac genele naturale sa devina mai putin vizibile. Optiunea pentru un machiaj smokey eyes poate fi una nefericita daca genele nu au o lungime menita sa complimenteze adancimea pleoapelor.

Ochi rotunzi

Daca aveti ochi rotunzi, Kattan sugereaza alegerea genelor inaripate si alungite care vor merge de-a lungul liniei genelor naturale pentru a ajuta la crearea unei forme de ochi de pisica.

Ochi alungiti

Daca ochii tai sunt alungiti, opteaza pentru o un model de gene false tip banda care se inclina la fiecare capat si prezinta cele mai lungi gene in centrul benzii. Acest lucru va atrage atentia spre interior, creand iluzia profunzimii.

Gelurile grele de pe genele cu banda se pot deplasa deasupra liniei si acest lucru nu arata natural„, spune Kattan. In schimb, ea recomanda lipirea cu un gel mai putin dens pentru a crea un aspect credibil, luxuriant.

Ochi cu forma de migdala

Femeile care poseda ochi de migdale sunt norocoase, deoarece o mare varietate de tipuri de gene se vor adapta perfect pentru aceasta forma. Alegeti gene tip banda pentru efect voluminos si gene cu smocuri pentru un look lejer si natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *