Alegerea si intetinerea unei masinute cu telecomanda

posted in: Hobby-uri, Jucarii | 0

masina electrica cu telecomandaCred ca masinutele electrice cu telecomanda au facut parte din copilaria oricarui baiat, dar pana si adultii gasesc masinile cu telecomanda o modalitate foarte eficienta de divertisment.

Unii adulti chiar au devenit adevarati colectionari ale acestor jucarii si nici macar nu le despacheteaza sa le puna in functiune ci le pastreaza ca elemente de decor. Masinile cu telecomanda sunt printe cle mai vandute jucarii, deoarece atat baietii cat si adultii le considera o foarte buna forma de distractie si amuzament.

Insa cand vine vorba sa cumparam o masina cu telecomanda, ce tip de masina alegem? Cei care sunt cat de cat familiarizati cu aceste jucarii stiu ca exista mai multe tipuri de masini iar alegerea modelului potrivit poate fi destul de complicata.

Masina cu telecomanda Electrica sau pe Combustibil?

Masinile electrice cu telecomanda au parte de competitie serioasa: masinile alimentate de combustibil. Cele pe combustibil ruleaza fie pe benzina fie pe nitro, insa atat cele electrice cat si cele pe combustibil au atat parti bune cat si parti rele. Desi masinile pe combustibil sunt mai rapide, acestea sunt mai greu de manevrat si necesita o intretinere adecvata. Daca se strica o piesa la motorasul pe combustibil, aceasta va fi destul de scumpa, cat despre cele ce functioneaza cu nitro, acest combustibil se gaseste numai in magazinele specializate si este foarte scump. Sa nu mai spun ca pentru copii intretinerea si manevrarea unei astfel de masini poate fi destul de complicata, tocmai din aceste motive multe persoane prefera masinile cu telecomanda electrice, fiind mai simple, mai usor de intetint si de manevrat, dar si mult mai ieftine.

Alegerea masinii electrice cu telecomanda este primul pas. Pentru copii, poate e fascinant sa aiba mai multe tipuri de masinute, insa cei ce le colectioneaza cauta sa achizitioneze in general un singur tip compus din mai multe modele. Cu toate acestea, si colectionarii au idei multiple, unii tind sa colectioneze o intreaga serie a unui model, in timp ce altii vor cat mai multe modele ale unei marci.

In ce consta intretinerea unei masini electrice

Intretinerea unei masinute electrice nu este chiar complicata. Trebuie in mare parte sa te asiguri ca toate cablurile sunt bine conectate, ca bateria sta fixa si sa ai grija sa nu o izbesti de obstacole prea rezistente ­čÖé . Motorizarea unei astfel de masinute cu telecomanda este importanta fiindca cu cat motorasul este de o calitate mai buna, cu atat masinuta va avea o viata mai lunga.

kudika.ro/comunitate/Alex_I/blog/view/14546/Masina-cu-telecomanda-o-jucarie-pentru-toate-varstele.html

Follow Andrei:

Tanar, nelinistit, pasionat de tot ce tine de Internet

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *