Evenimente de la A la Z All Included Events

posted in: Servicii | 0

Misiunea noastra in organizare evenimente este de a arata unicitatea fiecarui eveniment la care participam ca organizatori. All Included Events Constanta este o firma specializata in domeniul organizarii de evenimente, care activeaza in acest domeniu din anul 2007. Organizeaza orice tip de eveniment: de la o petrecere pentru copii, cu decoratiuni, animatori, accesorii party si baloane pana la un eveniment de firma, un festival, congres, conferinta, lansare de produs, inaugurare, eveniment privat, o nunta, o aniversare, sau orice alt eveniment care presupune o organizare riguroasa.

All Included Events organizeaza evenimente felurite in Constanta, evenimente elegante precum nunta si botez in Constanta, evenimente fericite precum aniversari, majorate si banchete in Constanta, evenimente pentru copii precum taierea motului sau petreceri aniversare pentru copii in Constanta si evenimente profi pentru companiile care se respecta: petreceri corporate, conferinte, seminarii si alte evenimente mari.

Va punem la dispozitie invitatii Constanta, decoratiuni de la A la Z in Constanta, buchet de mireasa si lumanari pentru botez si nunta, artificii si fum greu Constanta, momente artistice si dansuri artistice in Constanta, servicii foto video Constanta, ursitoare botez Constanta si magician si alte servicii pentru ca evenimentul dumneavoastra in Constanta sa iasa exact cum v-ati imaginat!

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, momentul cand acestia isi unesc destinele si pornesc pe un drum impreuna. Multe femei viseaza la ziua nuntii inca din copilarie si isi imagineaza cum vor fi imbracate, cum va fi decorat salonul, ce flori vor fi in buchetul de mireasa, momentul dansului celor doi proaspat casatoriti… Iar noi vrem sa realizam o nunta perfecta pentru fiecare cuplu care ne calca pragul.

Printre principalele lucruri de considerat in organizarea unui eveniment sunt invitatiile ce trebuie trimise din timp oamenilor pe care ii doriti in preajma dumneavoastra cu ocazia unei zile importante din viata si marturiile pe care le oferiti drept amintire si multumire invitatilor pentru participarea la eveniment. Invitatiile personalizate sunt un element important ce trebuie sa atraga atentia printr-un aspect deosebit si care se potriveste personalitatii dumneavoastra.

Pornind de la invitatii si marturii Constanta, buchetul de mireasa si decoratiunile pentru lumanari Constanta, aranjamentele pentru mese Constanta si cele pentru intregul salon, fiecare detaliu este pus la punct impreuna cu cuplul pentru ca totul sa fie perfect amenajat. Mai departe, trecem la atmosfera petrecerii, intretinuta de un DJ sau formatie Constanta, la alegere, un alt aspect important fiind candy bar-ul Constanta pe care il vor realiza tematic pentru a se potrivi intru totul cu restul decoratiunilor de la nunta Constanta. Pentru a crea un moment special si unic va oferim si balerine pentru dansul mirilor.

Cand avem o petrecere pentru Botez, venim cu cel mai frumos spectacol cu ursitoare din Constanta! Rochii minunate, coregrafie unica, confetti si baloane de sapun pentru a pune in scena cel mai frumos spectacol cu ursitoare. Ne ocupam de invitatii si marturii speciale si personalizate, aranjamente pentru lumanari si cristelnita dar si decoratiuni din flori sau din baloane pentru biserica, pentru acasa sau pentru restaurant. Realizam si candy bar tematic cu numele bebelusului sau diverse tematici pentru botez, tort personalizat sau bar de fructe. Ne ocupam si de entertainment cu o echipa de dansatori profesionisti de dans artistic – diverse coregrafii, dans popular, tiganesc, brazilian, cabaret sau dans oriental. Daca doriti ceva mai special avem un Magician deosebit ce va face senzatie la orice tip de eveniment!

Orice eveniment organizati si aveti nevoie de o firma specializata in domeniu, noi va stam la dispozitie cu servicii pentru evenimente Constanta, puteti achizitiona unul sau mai multe servicii, iar la pachetele promotionale puteti beneficia de un discount sau Bonus-uri pentru eveniment. Contact: tel. 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *