Ambulanta veterinara – echipament profesionist

Nevoia de ambulante veterinare a aparut in urma crearii unei nise de ingrijiri veterinare care trebuia umpluta in mod absolut urgent si care a aparut cand animalele de companie au devenit din ce in ce mai populare : automat s-a ivit nevoia de a avea la dispozitie in mod permanent un fel de ingrijire a animalelor de companie sau a animalelor domestice aflate in dificultate, ranite, sau care pur si simplu au nevoie de ingrijiri.

Animalele aflate in dificultate puteau de acum sa aiba ingirjiri la dispozitie in permanenta si proprietarii lor nu erau nevoiti sa apeleze la tot felul de tertipuri pentru a beneficia de ingrijirea animalelor lor.

In mod evident, s-a simtit nevoia de a avea mereu la dispozitie ingrijiri medicale veterinare la preturi accesibile
si care sa fie disponibile proprietarilor de animale in permanenta. Dar acest tip de ingrijiri trebuiau sa fie acordate de catre medicii veterinari, care nu aveau in mod traditional la dispozitie decat propriul cabinet veterinar sau cabinetul veterinar al unei clinici veterinare.
Imposibilitatea de a acorda ingrijiri medicale veterinare la locul unde un animal era ranit sau in dificultate aparea
astfel in mod evident.

Insa problema este una cu atat mai presanta cu cat un medic veterinar ce abia a absolvit facultatea de medicina veterinara nu isi permite, in mod evident, sa achizitioneze de unul singur aparatura pentru dotarea unei ambulante veterinare, acesta trebuind sa porneasca de la zero.
Prin urmare,ce era de facut ?

Achizitionarea unui autovehicul specializat destinat interventiilor veterinare pe teren, complet dotat, poate reprezenta un pas nu doar necesar, ci chiar decisiv in ceea ce priveste dezvoltarea unei afaceri bazate pe oferirea de servicii in sfera de ingrijiri veterinare. Cu ajutorul unei astfel de autoutilitare specializate, medicul veterinar se va deplasa in cel mai scurt timp catre animalul ranit sau care are nevoie de ingrijiri urgente si va efectua interventii veterinare cu ajutorul echipamentelor de pe masina, la fata locului.

Incepand cu anul 2011, Bentley Romania SRL a sustinut o campanie de informare a medicilor veterinari privitor la posibilitatea achizitionarii de ambulante veterinare si/sau dotare a cabinetelor veterinare. Ca urmare a acestor campanii am derulate cu succes proiecte in mai multe judete din Romania, in urma carora medici veterinari au dotat cabinetul veterinar cu echipamente moderne si au achizitionat masini specializate pentru interventii veterinare.
Va propunem echipamente profesionale, care vor ridica calitatea actului medical veterinar prin cresterea acuratetei inteventiilor, diagnosticari precise, timp de reactie minim.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 3 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns