Anunturi matrimoniale Bucuresti

31/03/2013 | Autor: | Posted in Matrimoniale

De ce credeti ca am intitulat articolul anunturi matrimoniale Bucuresti? Pentru ca acestea sunt diferite, oarecum, de anunturile din alta parte a tarii. Mai pe intelesul nostru fetele care fac sex pe bani si dau anunturi matrimoniale sunt mai fitoase in capitala decat in restul tarii, desi in foarte multe cazuri nu au de ce. Chiar de foarte multe ori , nici sex sa faca nu prea stiu, se pricep la a cere bani. Noroc ca e criza ca altfel nu vedeai fete la 50 de lei pe ora.

Am sa va spun de o experienta matrimoniala bucuresteana, unde lucrau niste basarabence, meserie, cate doua se-mbulzeau sa-ti satisfaca placerile sexuale. Faceau de toate, anal, oral, normal nu se pune, in grup, in doua, in trei, anuslingus, cunnilingus. Si culmea, una dintre ele era o blonda focoasa de peste 1,70 m inaltime si un fund bombat de-ti venea sa-ti dai drumul…la imaginatie imediat ce-i introduceai rinocerul pe la spate…c-asa vor fetele toate.

Aveau un apartament decorat ca un salon erotic sau de masaj erotic, ca sa te duca cu gandul acolo unde trebuie si nu la banii care-i plateai, la inceput, bineinteles. Nu am inteles de ce toate prostituatele cer banii la inceput? Pe plaiurile mioritice, hai ca mai inteleg, dar si-n Germania. Aia sunt oameni de cuvant. Cred ca vor sa mai decartezi la final, ca vorba aceea este cu finalizare pe sani, in gura, in fund , pe fata sau unde vrei tu…cred ca si pe covor, dar nu este placut din punctul de vedere al imaginatiei. Deci la o inca finalizare, daca te tine, esti bun de plata sau nu. Mai sunt unele anunturi matrimoniale in care sunt incluse doua finalizari la pret de una. Aici este ca oferta de la vodafone sau cosmote de 3000 de minute la 22 de euro. Adica oricum nu le consumi. Fetitele din Bucuresti stiu si marketing.

Deci sa revenim la anunturile matrimoniale din Bucuresti unde gasesti ce sau cate fete-ti doresti si poftesti. Adevarul este ca unele sunt decupate din revista matrimonial erotica punct ro , desi nu stiu daca exista acest site sau revista, dar spuneam si eu , ca o figura de stil.

Stau si ma gandesc, ca sa sar dintr-una intr-alta, pentru ca am cu ce, de unde si pana unde anunturile matrimoniale, pe scurt de casatorie, anunturi sexuale cu plata la finalizare. Adica saracu’ om cauta si el o matrimoniala sau vrea sa se casatoreasca si gaseste o matrimoniala sau mai multe matrimoniale erotice cu pline de fantezii, pozitii anale si alte sanctuare.

Saracii barbati care cauta femei la anunturi matrimoniale, ce-or gandi cand vad asa ceva. Din cauza asta au ramas fara mese. Le-au rupt in doua sau trei. Nu va ganditi la prostii, desi debitez cam multe.

Apropos, va invit sa va spuneti parerea despre anunturi matrimoniale Bucuresti sau toata tara.

 

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Comentarii (1)

  1. Florin

    Bărrbat caut fatâ femeie dedicat total din plâcere Bucuresti sms si apelez eu in perioada de searbatori legale.

Lasă un răspuns