Anvelope de vara Continental Premium Contact 5 pentru orice tip de autovehicul

posted in: Automobile | 0

Daca detineti un automobil din clasa medie, compacta, sau de lux, anvelopa de vara ideala pentru oricare dintre aceste categorii, este fara indoiala Continental Premium Contact 5. Caracteristici precum distanta de franare pe suprafete umede si uscate, rezistenta la rulare, nivelul de zgomot sau eficienta la consumul de combustibil, au propulsat acest tip de anvelope in topul preferintelor utilizatorilor.

Continental Premium Contact 5 – caracteristici de baza

Conform unor teste de specialitate, efectuate pe diverse tipuri de anvelope, s-a constatat ca la o franare la viteza de 80km/h, distanta in care se opreste masina, poate varia cu pana la 18 m. Orice sofer intelege ca aceasta diferenta este enorma in cazul unei coliziuni. Este caracteristica de baza a unei anvelope din punct de vedere al sigurantei in trafic. Prin optimizarea muchiilor 3d, avelopele Continental Premium Contact 5 au redus substantial distanta de franare, atat pe suprafete umede cat si pe cele uscate. Astfel, aceste anvelope se incadreaza in clasa A, care ofera o distanta de franare cu 18 m mai scurta decat clasa G.

O alta caracteristica superioara este eficienta consumului de combustibil, asociata cu rezistenta la rulare. Rezistenta la rulare, apare atunci cand anvelopa se deformeaza in contact cu suprafata plana a drumului. Cu cat aceasta rezistenta este mai mare, cu atat creste consumul de combustibil. S-a estimat ca diferenta intre clasa A si G, din punct de vedere al eficientei anvelopei in consumul de combustibil, poate ajunge pana la 7%, adica 6 litri la o mie de km.

Manevrabilitatea si preluarea mai buna a fortelor laterale pe care le ofera anvelopele Contimental Premium Contact 5 sunt posibile datorita macro-blocurilor, imbunatatire preluata de la anvelopele tip sport.

Zgomotul extern, pe care il produce anvelopa la interactiunea cu carosabilul, contribuie substantial la poluarea fonica. Si la acest aspect, anvelopele Continental Premium Contact 5 sunt superioare, fiind clasificate ca silentioase.

Acestea sunt doar o mica parte dintre caracteristicile care ofera acestui tip de anvelope confort si siguranta la cel mai inalt nivel. Mai multe detalii despre anvelopele Continental Premium Contact 5, gasiti accesand https://celemaibuneanvelope.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *