Aparatura medicală de scanare prin biorezonanță

posted in: Sanatate | 0

Aparate medicale Metatron – Intră în domeniu noii medicini cu analiza / tratament bioelectric!

Analiza stării de sănătate prin biorezonanță este o metoda de diagnosticare non-invaziva destinată pentru evaluarea rapidă a modificărilor psihofiziologice în interiorul corpului uman.
Scanarea sănătatii vă poate ajuta să aflați dacă aveți orice boală potențială, chiar dacă vă simțiți foarte bine, fara nici un simptom și / sau semne ale acesteia.

Depistarea timpurie urmată de tratament / investigație poate duce la prognostic mai bun, și scade riscul de complicatii grave. Mulți oameni prezintă risc pentru boli cum ar fi cancerul, accident vascular cerebral sau boli de inima, dar dar au semne și simptome. Depistarea precoce a bolilor potențiale poate preveni consecințe majore.

Analiza stării de sănătate prin aparat biorezonanta este foarte sigură, chiar și pentru mamele gravide, deoarece nu există radiații nocive implicate. Emoțiile puternice, prea mulți oameni în cameră, mediu zgomotos și tot ceea ce provoacă vibrații în vecinătatea scanerului pot afecta rezultatele scanării. Situații simple, cum ar fi postul, lipsa de somn si stresul ar putea afecta, de asemenea, rezultatul.

Principalele caracteristici ale aparatului medical Metatron Hunter 4025 NLS sunt următoarele:
• Conferă evaluare calitativă și cantitativă a tuturor condițiilor emoționale
• Analizează profilul psihologic și eligibilitatea pentru a lucra în anumite profesii
• Testează influența factorilor psihologici și de stres cu privire la inițierea bolilor psihosomatice
• Este folosit pentru prevenirea si tratamentul bolilor psiho și psiho-somatice.
Metatron este un sistem de analiză și diagnosticare ce determină starea țesuturilor și organelor în acel moment. Aceasta permite prevenirea bolilor sau pentru a le trata prin echilibrarea frecvențelor sau prin anumite preparate medicamentoase.

Un sistem generator de frecvențe numit Metatron 17D 4021 NLS introduce noul concept de „medicina a sanatatii“, mai degrabă decât „medicina de boli“. Printre beneficiile sale se enumeră faptul că reduce numărul testelor clinice efectuate asupra pacienților și efectele lor secundare, uneori ireversibile.

Întrebări și răspunsuri despre aparatul de scanare biorezonanță:

Care sunt diferențele și similaritățile dintre RMN și scanare biorezonanță?
Una dintre ele este un măr, iar celălaltă este o portocala, dar ambele sunt fructe! Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) este un test care utilizează câmpul magnetic și impulsuri de unde radio pentru a face imagini ale organelor si structurilor din interiorul corpului. Un scanar BR nu implică magnetismul, dar ambele utilizează modele de frecvență de rezonanță pentru a studia starea organelor corpului.
Poate scanare BR să ofere ajutor pentru a detecta condițiile grave de sănătate?
Da, există ocazii când scanarea BR a detectat afecțiuni grave, care au fost confirmate prin alte metode de laborator standard, precum și scanări standard, cum ar fi RMN-ul.

Follow autor:

scriu advertoriale optimizate seo pe diverse subiecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *