Aparatura medicala si estetica

posted in: Sanatate | 0

In prezent, nu exista o definitie acceptata la nivel international a practicii estetice. Consiliul American de Chirurgie Cosmetica a definit chirurgia cosmetica drept „o subspecialitate a medicamentului si a chirurgiei care se limiteaza in mod unic la imbunatatirea aspectului prin tehnici chirurgicale si medicale. Este preocupat in special de mentinerea aspectului normal, de restaurare sau de imbunatatirea acestuia dincolo de nivelul mediu spre un ideal estetic. 

Necesitatea procedurilor estetice

Cativa factori pot fi atributi cresterii cererii de proceduri de dermatologie estetica, si anume: 

  • Dorinta de a prelungi tineretea si imaginea de sine. 
  • Abundenta economica. 
  • Progrese tehnologice si medicale prin care au fost inventate noi produse si dispozitive cosmetice pentru a trata tulburarile cosmetice cu un timp minim de oprire si complicatii. 
  • Cerere media si exagerate de publicitate de inalta presiune. 
  • Obligatii profesionale care urmeaza proceduri cosmetice. 

Procedurile estetice au devenit „nevoia simtita”. 

Aparatura medicala si estetica a devenit in ultima vreme si in special in urma celor mentionate in randurile de mai sus vitala, in special pentru centrele care desfasoare astfel de proceduri chirurgicale. Fie ca vorbim despre proceduri chirurgicale care tin de remodelarea corporala, fie ca vorbim despre cele care tin de imbuntatairea aspectului fizic cert este ca aparatura medicala si estetica trebuie sa fie fara doar si poate una de ultima generatie, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. 

 

Despe necesitatea aparaturii medicale si estetice

Daca nu ati atins inca greutatea dorita, ar trebui sa amanati cel mai probabil interventia chirurgicala, deoarece este posibil sa aveti nevoie de o procedura suplimentara pentru a elimina excesul de piele care rezulta din pierderea in greutate suplimentara. 

Sau ar trebui sa va indreptati atentia catre aparatele de remodelare corporal ape care Top Medical le pune la dispozitia dumneavoastra si a caror eficienta a fost dovedita datorita testelor efectuate. Aparatele de remodelare corporala vizeaza si fata, gatul si decolteul, intrucat au nevoie de o restabilire a elasticitatii pielii, functioneaza de altfel ca tratamente anti-imbatranire. Sa vedem cum functioneaza aceste aparate de remodelare corporala si cum ajuta pielea, sasi recapete frumusetea si stralucirea.  

Acest tratament anti-imbatranire vizeaza fata, decolteul si gatul pentru a restabili elasticitatea, pentru a stimula circulatia si a re-sculpta structura faciala, lasand rezultate vizibile spectaculoase. Aparatele de remodelare sunt utilizate pentru a schimba aspectul fetei si dinamica prin ridicarea tesuturilor superficiale si adanci cu curenti simultani. Combinatia a trei curenti (frecvente galvanice, medii si inalte) re-sculpta structura faciala pentru pungile de sub ochi, pometi mai pronuntati, riduri mai putin marcate si un contur facial mai clar definit. Rezultatele vizibile se vad imediat. Aparatele medicale si estetice functioneaza ca o adevarata magie si ajuta la obtinerea aspectului dorit al ochilor cu aspect mai larg, a pielii mai stralucitoare si a unui contur facial definit. Aceste aparate utilizeaza bio-electroterapie de ultima generatie pentru tratamente de frumusete personalizate. 

Intra aici pentru mai multe informatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *