AQUAMAT ELASTIC – MORTAR HIDROIZOLANT, ELASTIC, BICOMPONENT

posted in: Vanzari | 0

AQUAMAT ELASTIC – MORTAR HIDROIZOLANT, ELASTIC, BICOMPONENT

S.C. Izotech Services S.R.L. va prezinta, asa dupa cum v-a obisnuit in ultima perioada, un alt produs din gama ISOMAT. Este vorba despre Aquamat- Elastic, un produs excelent al laboratoarelor ISOMAT.

Produsul acestui prestigios brand grecesc- înființat în 1980, cu scopul de a satisface nevoile tot mai mari ale construcțiilor moderne, producand și promovand produse de ultimă tehnologie la prețuri accesibile- este un mortar elastic, compus dintr-o componenta A (mortar pe baza de ciment) si o componenta B(emulsie cu rasini), care, dupa intarire, formeaza o membrana fara rosturi si imbinari.

Ce avantaje are produsul prezentat astazi .

Acopera fisurile; asigura o hidroizolatie completa-chiar si la presiuni hidrostatice de pana la 7 atm; protejeaza betonul impotriva carbonatarii; asigura permeabilitate la vapori; asigura aderenta la suprafete umede, fara grunduire prealabila; asigura rezistenta la ape uzate(statii de epurare, canalizari); este adecvat pentru rezervoare de apa potabila si pentru aplicari pe suprafete ce vin in contact cu alimente.

Se utilizează pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton, tencuială, cărămidă, piatră de ciment,mozaic, gipscarton, lemn, metal, etc. Este ideal pentru aplicaţiile care necesită elasticitate ridicată şi o bună aderenţă stratului hidroizolant. Este indicat pentru hidroizolarea suprafeţelor supuse dilataţiilor şi contracţiilor, vibraţiilor, care prezintă sau eventual vor prezenta fisuri capilare, precum terase, balcoane, bazine de suprafaţă, piscine,terase inversate, etc. De asemenea poate fi utilizat pentru hidroizolarea subsolurilor, în interior sau în exterior, împotriva umezelii sau apei sub presiune.

Clasificat ca produs de protectie pentru suprafetele de beton în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2. Numărul certificatului:2032-CPR-10.11.
Pana data viitoare, sa ne auzim cu bine!

Reg. Com.: J40/4450/2012: CIF: RO30083970
Adresa: Str. Imparatul Traian,nr.1, sector 4, Bucuresti
Showroom: Sos. Mihai Bravu 520-530, Complex ZAR, Stand nr.19,sector 3, Bucuresti
Program:Luni-Vineri:9:00-18:00;Sambata: 9:00-14:30;Duminica:Inchis
Adresa web: www.izotech-services.ro
Email: office@izotech-services.ro
Tel: 0722212792 ; 0722279300 Fax:0317102354

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *